Q7'ye yorumlar....

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Abola´daki haberin altina yorum yazan Portekizlilerin mesajlari.

-Büyük oyuncu umarim bir gün tekrar seni sen yapan takima Sporting´e dönersin.
-Gelecegi icin dogru bir tercih yapmis
-Böyle yetenekli bos alanlarda etkili oyuncular giderek azaliyor zaten Italya gibi liglerde.
-R.Quaresma gibi oyuncular oynamak zorunda.Ne kadar yetenekli olduklarini oynadikca gösteriyor zaten.Ihtiyaci olan tek sey özgüvendi.Hatta 85 dakika sahada gözükmez,5 dakikada maci cevirir.
- Quaresma kesinlikle en heyecan verici oyunculardan bir tanesi.Sahada istediklerini yapabilirse bütün potansiyelini sahaya yansitabilir.
- Quaresma geri döndü. Aslinda oynamak icin (tek eksigi buydu) daha iyi bir yer secebilirdi mesela Benfica gibi Türkiye'de oynamak yerine. Ama o kararini vermis,bol sans diliyorum kendisine ve insallah Milli takim´a kisa sürede secilir.
- Ben Quaresma´yi cok iyi takip ediyorum…ve dürüstce söylemek gerekirse yanlis secimler yüzünden psikolojisi dipteydi en son Italyadayken. Böyle devam ederse sene sonunda bakalim nereye gidecek. Liverpool?
- Abola´ya tesekkürler.Keske imkanimiz olsada baska sampiyonalarida takip edebilsek.(Mesela Türk ligi)
- Quaresma´dan bir büyük hedef daha. Seni FC porto döneminde oynadigin gibi görmek cok güzel. Seni izlemekten keyif aliyorum ve Besiktas harika bir takim,harika taraftarlari var ve müthis destek veriyorlar.
- Harika cocuk! Milli kadro seni bekliyor Q7
- Tebrikler Quaresma. Sana Sportingde yaslandiginda her zaman yer var.
- Aman Tanrim! Nasil bir hedef! Basin´a bahsis vermek istedi bu golle herhalde. Abartisiz 30-32 metre.
- 25/30 metreden sag üst catala atti. Anlatmasi gercekten cok zor.

ForzaBeşiktaş

Karizmam kararlı bu sene uefa jeneriklerinde kendini izletecek... :)

Çok şanslıyız onun gibi bir futbolcuya sahip olduğumuz için. Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Nazar değdircekLer Q7'mize.. (=

Geri