Q7`ye q7

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

35ch5i1.jpg

Beşiktaş`ın bu sezon İnter`den transfer ettiği Portekizli yıldız Ricardo Quaresma`ya Doğuş Otomotiv`den büyük jest.

Beşiktaşlı taraftarların, Q7 lakabıyla andığı yıldız futbolcuya İstanbul`da kullanması için Audi marka Q7 modeli hediye edildi.
Bunun yanı sıra aynı firma, Alman teknik adam Schuster`e ise yine aynı markanın A6 modelini takdim etti.

Böylece Beşiktaş için son derece ilginç bir durum da ortaya çıktı. Daha önce İtalyan futbolcu Matteo Ferrari, kendisi ile aynı adı taşıyan Ferrari marka otomobil satın almış ve son derece ilgi çekmişti. Bundan böyle Quaresma da kendi lakabıyla aynı adı taşıyan Q7 marka otomobiliyle İstanbul`da boy gösterecek.

-HABER1903-

Bu arada Saçları kazıtınca vin diesele benzemiş :)

hediye derken vay arkadaş ya :)

Ahahahaha :) Lamborghini ya da Bugatti diye bi futbolcu olsa direkt Tr'ye gelir bee :)

Ben de Soyadımı TT olarak değiştiriyorum, Doğuş otomotivde azcık işim var gelicem :)

zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış bizlerin tezerruatı sayesinde topçular para kazanıyor bizde arkalarında vayy beee diyoruzz. Çok saçma.

zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış bizlerin tezerruatı sayesinde topçular para kazanıyor bizde arkalarında vayy beee diyoruzz. Çok saçma.

Sen de çık trivela yap sana da tezahürat yapalım. aybettin

Sen de çık trivela yap sana da tezahürat yapalım. aybettin

biz hayat trivelasıyla boğuşuyoruz bir futbolcunun ülkesiyle alakalı manalı bir sözcüğünü duydunmu yok ben duymadım kaflarıyla topa vura vura adam akıllı kelime konuşamazlar yitik insanlar anlayacağın gözümde değerleri yok. tabi yinede kutlamak lazım bu kötü zamanda millete herşeyi unutturuyorlar!!!

bakış açısıyla ilgili bunlar. eğer dünyada milyarlarca insan futbol tutkusunu yaşıyosa, bir takıma gönülden bağlıysa bu milyarlarca insan. Hiç kimseyi yargılamamak gerekir. Futbolcuların görevi de bu milyarlarca insanın tutkusuna cevap vermek. Yitik olarak değerlendirmek de onlara haksızlık olur. Bu şekilde bi hitap şekliyle kendini düşürüyosun farkında değilsin.

bakış açısıyla ilgili bunlar. eğer dünyada milyarlarca insan futbol tutkusunu yaşıyosa, bir takıma gönülden bağlıysa bu milyarlarca insan. Hiç kimseyi yargılamamak gerekir. Futbolcuların görevi de bu milyarlarca insanın tutkusuna cevap vermek. Yitik olarak değerlendirmek de onlara haksızlık olur. Bu şekilde bi hitap şekliyle kendini düşürüyosun farkında değilsin.

kendimi neden düşürmüş olayımki canı pahasına bir takımı tutmak düşürmüyorda daha ciddi işlere eğilmek gerekir fikrini savunmammı beni düşürüyor ozaman varsın düşürsün. Tamam bi taraftar olabilirsin ama bunu abartmamak lazım holiganlaşmamak laşgalaşmamak herşeyin kararında yapılması hoştur. Adam dünyanın parasını kazanıyo bana faydası ne? ve bu kadar zenginleşmek bana göre haksızlık!!

Senin demene göre dünyadaki bütün fanatikler yitik oluyo, azınlık olsa iyi ama azınlık değil. İkincisi bu fanatikler içinde ekmeğinin peşinde koşan (benim gibi), çok para kazanan, hiç kazanamayan, Ailesi olan, olmayan, yani herkes yine hayatını yaşıyor. Bunlar içinde doktoru, mühendisi, pazarda tezgahtarı, inşaatta işçisi, dindarı dindar olmayanı yediden yetmişe her kesimden insan var. Amaç maddi kazanç değil bu fanatiklğin, sadece kendini tatmindir. bu şekilde olmasını da yargılayamazsın.

Herneyse tartışılacak bi mesele değil, sadece bu kadar fanatiğin içinde ben de olduğumdan cevap vermek istedim kendimce.
selametle.

Senin demene göre dünyadaki bütün fanatikler yitik oluyo, azınlık olsa iyi ama azınlık değil. İkincisi bu fanatikler içinde ekmeğinin peşinde koşan (benim gibi), çok para kazanan, hiç kazanamayan, Ailesi olan, olmayan, yani herkes yine hayatını yaşıyor. Bunlar içinde doktoru, mühendisi, pazarda tezgahtarı, inşaatta işçisi, dindarı dindar olmayanı yediden yetmişe her kesimden insan var. Amaç maddi kazanç değil bu fanatiklğin, sadece kendini tatmindir. bu şekilde olmasını da yargılayamazsın.

Herneyse tartışılacak bi mesele değil, sadece bu kadar fanatiğin içinde ben de olduğumdan cevap vermek istedim kendimce.
selametle.

sana bi soru ama samimi cevap isterim beşiktaş- fenerbahçe maçı var fener çok farklı yendi 5-0 gibi ben fenerliyim geldim senin yanına senle ahbatlıımız bile yok ki yok! Nası yendik ama dedim naparsın?

Bak şimdi anlamadığın mesele şu, ben bir takıma tutkuyla bağlanmışım, ona laf da ettirmem. sen fanatik olmadığın için de bunu anlaman zor. bana hakaret etmen gibi bişey bu.
5-0 lık olayda ise haliyle üzgün ve hassas olucam, elimden geldiğince takımımı savunurum, bilirim ki yaptığın hareket kasıtlı beni kışkırtmak için yapılmıştır. Ben sakin bi insanım susarım belki, ama susmayanlar da olacaktır. benden tavsiye samimi olmadığın insanlara bu şekilde yaklaşma.

Bak şimdi anlamadığın mesele şu, ben bir takıma tutkuyla bağlanmışım, ona laf da ettirmem. sen fanatik olmadığın için de bunu anlaman zor. bana hakaret etmen gibi bişey bu.
5-0 lık olayda ise haliyle üzgün ve hassas olucam, elimden geldiğince takımımı savunurum, bilirim ki yaptığın hareket kasıtlı beni kışkırtmak için yapılmıştır. Ben sakin bi insanım susarım belki, ama susmayanlar da olacaktır. benden tavsiye samimi olmadığın insanlara bu şekilde yaklaşma.

ben aldım cevabımı sağol kardeş ama yinede takımın oyuncuları para nerdeyse kanları o renk akan futbolcular ve takımı için bu tür eylemlere girişmeyin bendede tüm camiaya öğüt olsun sağolasın hoş sohbetin için...

futbolun bana faydası ne diyen arkadaşım hiç dikkat ettin mi?bilerek veya bilmeyerek,isteyerek veya istemeyerek hayatının bitün evresinde,günün olabilecek herhangi bir saatinde hiç sana faydası olmayan şey yapmıyor musun ? kesin sen sigara da içiyorsundur ? nedir sana faydası ? bunun gibi bir çok örneği kendinde bulabilirsin..
demek ki dünya çapında herkes kafayı yemiş .. büyük çoğunluk bi takıma gönül vermiş onunla yatıp onunla kalkıyorsa,en medeniyetlisi,en gelir seviyesi düşük memleketlerde bile futbol bu kadar seviliyorsa..vardır bir nedeni.. çok çok fanatikliği ben de trercih etmiyorum ama saygı da duyuyorum.

futbolun bana faydası ne diyen arkadaşım hiç dikkat ettin mi?bilerek veya bilmeyerek,isteyerek veya istemeyerek hayatının bitün evresinde,günün olabilecek herhangi bir saatinde hiç sana faydası olmayan şey yapmıyor musun ? kesin sen sigara da içiyorsundur ? nedir sana faydası ? bunun gibi bir çok örneği kendinde bulabilirsin..
demek ki dünya çapında herkes kafayı yemiş .. büyük çoğunluk bi takıma gönül vermiş onunla yatıp onunla kalkıyorsa,en medeniyetlisi,en gelir seviyesi düşük memleketlerde bile futbol bu kadar seviliyorsa..vardır bir nedeni.. çok çok fanatikliği ben de trercih etmiyorum ama saygı da duyuyorum.

sigara içmem alkol almam extazi hap nedir bilmem adını bilirim oda tv den ben sadece yukarıdada dedim para nerede ise hangi takım dha çok para verirse onun renklerine bürünüp kanınında o renk aktığını söleyen birilerinin bukadar övülmesi hayranlık duyulması ve dahası ölüm pahasına o takım tutulması saçma.

Q7 çaLışkanLıgıyLa,kişiLigiyLe herşeyi hak ediyor.. HayırLı oLsun kazasız beLasız kuLLansın..

Geri