Q7 Taraftara Teşekkür Etti !

C'Mon

Fetish's Brother
Reaction score
0
sbhda9.jpg

Beşiktaş’ın yeni transferi Ricardo Quaresma, Vikingur karşısındaki iyi futboluna karşın kullandığı penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. Penaltının ardından oyundan koptuğunu itiraf eden Portekizli yıldız, “İlk kez taraftarların önüne çıkmak heyecan vericiydi. Onlara layık olmak ve güzel futbol izlettirmek istedim. Beni en çok şaşırtan olay ise, hata yaptığımda bile bana destek olmalarıydı. Bu ortamı, bir de golle kapatmak istedim. Ancak o atışı dışarı vurunca, çok üzüldüm. Taraftarları mutsuz etmek istememiştim, başımı kaldırıp onlara bakamadım. Ancak atış sonrasında bana gösterilen destekle tekrar oyuna konsantre olabildim” dedi.

Kaynak -FANATİK-

Yiğidi öldürsekte zaman zaman hakkını veririz her zaman ;) (Slogan gibi oldu hee, maçta pankart mı yapsak acaba :)

Sen bu şekıLde oynamaya devam et biz senın hataLarını gece gibi örteriz Q7.. ;)

bu kaçırdığın ilk penaltı da değil son da olmayacak..şiir gibi oynadın..önemli olan o..üzme sen tatlı canını..=)

MeseLe Penaltı Kacırmak degiL yegen.. Sen bu futboLLa Penaltı Kacırsan Ne Olur :) Acıkcası Korkuyodum Geldigi Zaman Futbolundan Ama Bütün DüsünceLerim Degisti ... Aslansın Aslan :)

Geri