Q7 Haber Bekliyor

admiral

New member
Reaction score
0

Yılan hikayesine dönen Ricardo Quaresma konusu, sonunda tatlıya bağlanıyor. Milli takıma seçilemeyince inadı kırılan Q7, az da olsa indirime sıcak bakıyor. Yönetim isterse, Portekizli takıma katılacak.

Beşiktaş’ta gündemden düşmeyen Ricardo Quaresma krizinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Başkan Fikret Orman’ın ve teknik direktör Samet Aybaba’nın olumsuz açıklamalarda bulunduğu Portekizli futbolcu takıma geri dönmek için haber bekliyor. Taraftarların yönetime ve teknik heyete yaptığı baskı üzerine Siyah-Beyazlılar, Q7 konusunu gözden geçirme kararı almıştı. Yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı çalışan Portekizli oyuncunun milli takıma seçilmemesi de tüm dengeleri değiştirdi. Milli formayı kaptırmak istemeyen Q7, indirim konusundaki düşüncelerini değiştirdi. Senelik 3 milyon 750 bin Euro kazanan Quaresma’nın ücretinde az da olsa indirime gitmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Kader haftası...

Yönetimle bu hafta içerisinde yapılacak toplantının ardından Quaresma’nın akıbeti de kesinlik kazanacak. Yönetim Kurulu, Quaresma’yı affederek hem takıma bir yıldız takviyesi yapmayı, hem de kombine ile forma satışlarını hareketlendirmeyi hedefliyor.

Kalede son dakika

Siyah-Beyazlı yönetim beklemediği darbeyi, kalede yedi... Glasgow Rangers’ın yönetimsel sıkıntılar nedeniyle küme düşürülmesi sonrasında tüm futbolcuları sözleşmelerini feshetmişti. O isimler arasında yer alan Allan McGregor da Siyah-Beyazlılar’a imza atmıştı. Ancak atılan imzalar, Rangers’ın izin vermemesi nedeniyle henüz resmiyet kazanmadı. Görünüşe göre, İskoç file bekçisinin de ligin ilk maçında oynaması zor görünüyor.​

Ekli dosyalar

• fft96mm1859229.jpg
    fft96mm1859229.jpg
    57.8 KB · Görüntüleme: 85
Geri