Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PUSU [ Türkiyenin Ilk 3 Boyutlu Macera Oyunu ] [ HH UPLOAD ]
valla arkadaşlar ben oyunu yukleyip crackledim ..oyunun menusu zor açıldı yeni oyun dedim ama mouseyi zor denk getirdim
oyun başladı ekran karanlık, dedim kabus 22deki gibi önce demosu vardır. bekledim açılmadı yukleyenlerin emegine saglık ama ben çalıştıramdım yinede teşekkurler..
tşkler fbal gercekten güzel anlattın ensonunda oyunu kurdum ) süpersin arkadşlar fbal arkadaşımızın tarif ettiği gibi yapın
süpersin neron ellerine saglık ve bu türk oyunun hazırlayan arkadaşlarada tşkler çok kolay aslında oyunun önce kurun kurduktan sonra crack dosyasını c.programfiles içinde pusu dosyası olan yere crack dosyasını kopyalayın ve çifttıklatın crack dosyasını ardından c.prpgramfiles olanyerde pusu yere üzerine atın ve oyun acılacaktır
valla süper oyun oyunun bitirdim ama oyun heycanlı yerde kadlı 2 sini merakla bekliyom bu oyunu hazırlayan arkadaşlar işte türkler yaptımı oyun böle olur ellerinize ve yüreğinize saglık fatihin mecaralarını bekliyom sabırsızlıkla)