Psikolojik Test (Sonuçları)

tigin_alporu

New member
Reaction score
0
Psikolojik Test
Bu bir psikolojik test

Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor?

Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?

Aşağıdaki cevaba bakmadan cevap verin.

Cevap: Genç kız, adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada
göreceğini umuyor.

Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini
isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine
sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste
hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne
iyi!

zaTen böyLe birŞeyi saDeCe amerikanLar yapaR...

ulan bende diyorum kız kardeşide adama aşık olmuştur aradan çekilsin diye öldürmüştür diye :p bu kız harbi şizofren miş ne aşk bee deli bunlar valla yaa :p

nede olsa amerikalılar........

gerçekten bunlar delilermiş abi yaff..........:)

aklıma gelmedi değil yaw :D ama öle geyik die düşündüm ciddi değil

boyle bır test olacagını sanmıyorum, yanı en azından boyle bır soru test nıtelıgı tasımaz. bu benım dusuncem amerıkalılar sacmalamıs ya da testen sadece bır soru olabılır. devamında baska sorular vardır mutlaka ya da oncesınde...
bu benım dusuncem...

Ugly_Duck' Alıntı:
ulan bende diyorum kız kardeşide adama aşık olmuştur aradan çekilsin diye öldürmüştür diye :p bu kız harbi şizofren miş ne aşk bee deli bunlar valla yaa :p

ben de böle düşündüm valla

Güzel bir test olmuş, o kdr düşündüm aklıma da gelmedi değil. şimdi katil ruhlu mu oluyorum anlamadım

sOrUnLu' Alıntı:
Güzel bir test olmuş, o kdr düşündüm aklıma da gelmedi değil. şimdi katil ruhlu mu oluyorum anlamadım

aahahha katil mi sen kim katil ruhlu olmak kim kardeşim olsan olsan mecnun olursun :p

ben cevabın yanından bile geçemedim
şanslıyım galiba yada kafa basmıyo

Geri