# [ Psikiyatrist GözüyLe Emre'nin HareketLeri ] #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
20u96iw.jpg

Fenerbahçe'nin hırçın yıldızı Emre Belözoğlu uslanmıyor. Sarı-lacivertlilere sezon başında 5 milyon Euro ödenerek NewCastle’dan transfer edilen Emre, futboluyla değil olaylarıyla her hafta konuşuluyor..

2jsbj9.jpg

Psikiyatrist Uzman Dr. Ayhan Akcan, Emre'yle ilgili şu tespitte bulundu.

x86zo.jpg

'EMRE Belözoğlu’nun öfke kontrolünde zorlanması var. Bu durum dışa yansıyor. Maç esnasında normal motivasyon agresifliğe dönüyor. Bunun sonucunda da kavga ve dalaşma oluyor. Nedenine gelince; Emre’nin KİŞİLİK YAPISINDA sorun olabilir. Beklentileri oluşmaması olabilir.

2urry8n.jpg

Gündemde kalma isteği olabilir. F.Bahçe’de kendini kabul ettirme süreci yaşıyor olabilir. Çok genç yaşta ünlü olup Avrupa’ya gitti bunun etkisi olabilir. Geçmişte ölümlü bir trafik kazasının içinde oldu bunun etkisi olabilir. Tepkili ,çabuk öfkelenen bir kişilik yapısı var. Emre, psiklojik yardım alırsa bu sorununu çok çabuk halleder. Yeter ki bunun bir porblem olduğunu algılasın. Antrenörü, takım arkadaşları, tribünler algılıyor, kendisinin de algılaması

e6d4et.jpg

15 Kasım 2005: Türkiye-İsviçre (4-2) Maç sonu İsviçreliler’e saldırdı, 2 maç ceza yedi.

29qeeyp.jpg

12 Eylül 2007: Türkiye-Macaristan (3-0): Asisti sonrası kendisini eleştiren basına küfür anlamında ‘kol’ işareti yaptı.

257f7td.jpg

5 Aralık 2008: Denizli-F.Bahçe: (0-1) Bir G.Saraylıyla tartıştı. Cimbom’a ’O takım’ dedi.

34zhhkh.jpg

19 Aralık 2008: Konya-F.Bahçe: (1-2) Mevlana gezisinde bir gazeteciye ’Seni sabaha kadar döverim’ dedi. Milli Takım kaptanlığından oldu.

2qlac8z.jpg

8 Mart 2009: Kayseri-F.Bahçe: (0-2)Cangele’ye ’Gırtlağını keserim’ işareti yaptı.

10s6muq.jpg

12 Nisan 2009: G.Saray-F.Bahçe: (0-0) Sabri, Emre’nin ’Seni öldürürüm’ dediğini açıkladı.

4huxkh.jpg

3 Mayıs 2009 Beşiktaş-F.Bahçe: : Boğasına sıkan Deivid’e ’Seni fena yaparım’ dedi, kulübede ’Ona göstereceğim’ şeklinde bağırdı.

İnternetSpor.Com..

Bu adamın üstüne vazife mi bu iş?Emre mi istemiş benim hareketlerimi psikiyatrist olarak analiz et diye.Doktorlar izni olmadan kişiyi analiz edemezler,ancak genelleme yaparak konuşabilirler.Boş işlerle uğraşacagına 6 maçtır Fener'e 2-1 yenilen Bjklileri analiz etsin :goz:

:hhmanD :hhmanD
Allah Yardım Etsin SorunLarı Var GaLiba =)

~SiLenT ScЯeaM~;4291315' Alıntı:
:hhmanD :hhmanD
Allah Yardım Etsin SorunLarı Var GaLiba =)

Hemde Ne SorunLar.. :hhmanD

26 YıLın Dınamo Psikosu oLup Çıkmış Adam :hhmanD

GeceLeri Ruyasında Fortıs Kupasını ßı Insanmış Gißi Görup Kavga Ediyormuş..Durum Gerçekten Vahımmm.. :hhmanD

ѕσηυη¢υ;4291299' Alıntı:
Bu adamın üstüne vazife mi bu iş?Emre mi istemiş benim hareketlerimi psikiyatrist olarak analiz et diye.Doktorlar izni olmadan kişiyi analiz edemezler,ancak genelleme yaparak konuşabilirler.Boş işlerle uğraşacagına 6 maçtır Fener'e 2-1 yenilen Bjklileri analiz etsin :goz:

nie analiz etsinlerki onnarı bırakalm kendi hallerine böle tırmalasınlar dursunlar. emreye ona buna pislik atsnlar. Ama o emre Türkiye maçında takımı sırtlayıp götürse gol atsa önce onnar kalkıp alkışlarlar. aman ooof uraştığımız şelere bak

pufff memlekette topçumu yok

ѕσηυη¢υ;4291299' Alıntı:

Öğrenilmiş çaresizlik 2

13 mayısta sinemalarda:D:D:D:D

MozoLe Miяach;4291361' Alıntı:

GeceLeri Ruyasında Fortıs Kupasını ßı Insanmış Gißi Görup Kavga Ediyormuş..Durum Gerçekten Vahımmm.. :hhmanD

Kendinizi avutacak daha güzel şeyler bulun.15 senede 1 şampiyonlukla gezmek nasıl bi duygu merak ediyorum:D

MozoLe Miяach;4291361' Alıntı:

En azından mahkeme kararıyla alınmış ikinci yıldızı takan bir takımda oynamıyor
Göğsünde bileğinin hakkıyla alınmış 3 yıldızla oynuyor
Bu arada bu sene şampiyon olamazsanız bi 7-8 sene daha beklersiniz

Fenerbahçe ile bjk arasındaki en büyük fark Fenerbahçe spor kulübüdür
beşiktaş jimlastik kulübü

Aşırı gereksiz bi haber. . .

oooooooo konu emreden çıkıp beşiktaşın şampiyonluğuna kaymış durumda beyler müdahale etmek lazım. ONA BAKILIRSA 26 yıl önce doğdum ben bjk li olarak göremedim sizin t.kupasını aldığınızı var mı gören hatırlayan fbli... haticeye değil netice bakcaksın puan tablosundaki farkı hesaplamak için istersen hesap makinesi göndereyim

Öğrenilmiş çaresizlik 2

Lafı gediğine oturtmak bu olsa gerek :goz:

Fenerbahçe ile bjk arasındaki en büyük fark Fenerbahçe spor kulübüdür
beşiktaş jimlastik kulübü

Tam da bu konuda bir ayrıntıyı öğrenmiş bulunmaktayım; Beşiktaş , Galatasaray ,Trabzonspor birer Spor Klubü değillerdir.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=170

Yukarıdaki linkten de görüleceği gibi birer Anonim Şirketidirler. :goz:

oooooooo konu emreden çıkıp beşiktaşın şampiyonluğuna kaymış durumda beyler müdahale etmek lazım. ONA BAKILIRSA 26 yıl önce doğdum ben bjk li olarak göremedim sizin t.kupasını aldığınızı var mı gören hatırlayan fbli... haticeye değil netice bakcaksın puan tablosundaki farkı hesaplamak için istersen hesap makinesi göndereyim

gönder gönder seneye şampiyonlar ligine giderseniz liverpool çıkmasın die dua edin ama

Sen bizi bırak 26 yıllk ömründe kaç kez şampiyonluk gördün onu irdele.Karşıdakinin kusurunu bulmakta üstünüze yok ama kendinize bir nebze bakmazsınız.Bu şekilde devam ederse bir 26 yıl daha göremeyeceksin anlaşılan....

Konu Emre BeLözoğLu YorumLara bak
ALakasız aLakasız yorumLar LOCKED. . .
Birde Merak ettiğim bişi war eğer bu sene fortis i aLırsak konusacak neyiniz kaLacak =)

Bjk böLümünde fbLi bi arkadaş bu tarz bi başLık açsa msn'den şikayet geLir miydi geLmez miydi bunun cevabını bi vereLim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri