PS3 HDD Yardım

birolkan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben ps3ümün hddsini zamanında kursan oyunlarla doldurdum :001_unsure: sonradan onlinedı psstoreydi derken orjinale dönmek daha mantıklı geldi.
Her neyse sorunum Hdd bir sürü ulaşamadığım o oyun dosyaları var ve oldukça yer kaplıyor. PSStoreden oyun indirecektim ama boş alan kalmadı.
1.Format mı gerekir yoksa başka türlü o dosyaları silebilir miyim?
2.Formatsa Quick format onları silmeye yeterli mi?
3.Oyun savelerimi koruyabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Şimdi orda game data utility var ona gir oyuna gel üçgene bas delete de oyunumuz silinir
formata gerek kalmaz, illa şart sa Q-format yeterlidir tabi, uzuna gerek yok, ayrıca oyun silinirse silinir
seveleri saklaman zor, orada olsam uğraşırdım, uzaktan zor, yakınındaki bir profosyonelden
destek al.

Öncelikle çok teşekkür ederim kardeşim... Yalnız benim dediğim oyunun tamamını atmıştım hddye. game data utility kısmında oyunun çalışması gereken ön yükleme dosyaları var (Mesela Mafia 2 vardı kopya attığım orada sadece 800mb gösteriyor) orada orjinal dvdlerinde dosyaları var zaten.
Asıl oyunu gaiamanager gibi programlar görüyordu (update system edince o da gitti tabiiki) şimdi ise görünmüyor kaldı öylece hddde... Tek çare format galiba

Geri