Provokatör yakalandı

Øguz

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan kavgada silah kullandığı kameralarca görüntülen ve polis ekiplerince heryerde aranan Ömer Ulusoy Antalya'da yakalandı.

ULUSOY GÖZALTINDA

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olayların provokatörü Ömer Ulusoy, Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alındı.

60185.jpg

Ülkücüler, Ulusoy'u Uncalı Semti'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına teslim ettiklerini açıkladı. Emniyet yetkileri ise sadece Ulusoy'un gözaltında olduğunu bildirdi.

ULUSOY SAKALINI KESMİŞ

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda meydana gelen olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun Antalya'da saklandığı evde yakalandığını bildirdi.

Antalya Valisi Yüksel, yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, topluluğun üzerine silahla ateş açan ve daha sonra kaçan Ömer U'un, Antalya'da Şarampol semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandığını söyledi. Saat 23.15'te yakalanan Ömer U'un üzerinde, büyük ihtimalle olay sırasında kullandığı silah ile mermilerin de ele geçirildiğini kaydeden Vali Yüksel, üzerinde eşofman bulunan Ömer U'un sakalını kestiğinin görüldüğünü belirtti.

Vali Yüksel, Ömer U'un Emniyet güçlerince sorgulanmasına başlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak

O provokatör yakalandı

110420080006437260479.jpg

Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü
öğrenciler arasında çıkan olaylarda tabancayla ateş eden ve gece polisin düzenlediği operasyonda yakalanan Ömer U, hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Antalya'da Şarampol semtindesaklandığı eve, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yakalanan Ömer U, Çallı'daki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Daha sonra Terörle Mücadele ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Ömer U, sağlık kontrolünün ardından tekrar Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ömer U'nun üzerinde eşofman olduğu ve sakallarını kestiği görüldü.

kaynak

Madem cesurdun o kadar niye tipini değiştirdin şerefsiz traş fLn oLdun.. deLikanLıyım diye gezersin dışarda.. bi güzeL jopLuycan bunu =)

karşıt görüş nitelemesi yanlış

pkk lılarla çıkan olaylar demek daha dogru. olayı cesurlukla baglamak manasız. şimdi o adam ergonekon davasından mahkum durumuna bile getirilir bu ülkede. apo idam edilmezken bu adamı idam etmeye kalkışırlar.

Haklısın!. Apo Davasının Üzerini Örtmüş Olur.. En Azından Gecikir..

Bu adama neden herkes provakatör diyor ki. Dağa çıkmış pkk'lıdan ne farki var ki. Düpedüz bir terörit işte.

Bu adama neden herkes provakatör diyor ki. Dağa çıkmış pkk'lıdan ne farki var ki. Düpedüz bir terörit işte.

BU ADAM TERORISTSE EGER SILAHI DOGRULTTUKLARI KIM ? APO POSTERI ACANLAR KIM ?

karşıt görüş nitelemesi yanlış

pkk lılarla çıkan olaylar demek daha dogru. olayı cesurlukla baglamak manasız. şimdi o adam ergonekon davasından mahkum durumuna bile getirilir bu ülkede. apo idam edilmezken bu adamı idam etmeye kalkışırlar.

BU ADAM TERORISTSE EGER SILAHI DOGRULTTUKLARI KIM ? APO POSTERI ACANLAR KIM ?

Ben apo posterlerini açanlardan bahsetmedim. Asla tasvipte etmem. Ama terörizmin tanımı öğreneceksiniz önce. Bu adamın yaptığını kahramanlık olarak mı görüyorsunuz?

Ben apo posterlerini açanlardan bahsetmedim. Asla tasvipte etmem. Ama terörizmin tanımı öğreneceksiniz önce. Bu adamın yaptığını kahramanlık olarak mı görüyorsunuz?

BEN KAHRAMAN DEMEDIM ODA KISKIRTICI BI PROVAKOTOR ZATEN KAMERANIN O ANDA ONU CEKMESI OLAYIN AMACINI BELLI EDIYOR AMA BU ADAM KADAR NEDEN OKUL ICINDE APONUN POSTERLERIYLE DOGUM GUNU KUTLAMASI YAPANLARDAN BAHSEDILMIYO EN AZINDAN BIZ HALK OLARAK MEDYANIN YONLENDIRMESI YONUNDE GITMIYELIM BU VATAN HEPIMIZIN BENDE TÜRKÜM..

arkadaşım kahraman bebek katilinin posterini açan ona yardım yataklık edene dağda asker canı alan iblislere sempati duyan ordaki insanları korkutan sindiren kişiler her şekilde karşılığını veren gerekirse kendini bir şekilde feda eden insana derim.

Buda Kahramandır helal olsun. Keşke vursaydı pkk lının birini şakağından

BEN KAHRAMAN DEMEDIM ODA KISKIRTICI BI PROVAKOTOR ZATEN KAMERANIN O ANDA ONU CEKMESI OLAYIN AMACINI BELLI EDIYOR AMA BU ADAM KADAR NEDEN OKUL ICINDE APONUN POSTERLERIYLE DOGUM GUNU KUTLAMASI YAPANLARDAN BAHSEDILMIYO EN AZINDAN BIZ HALK OLARAK MEDYANIN YONLENDIRMESI YONUNDE GITMIYELIM BU VATAN HEPIMIZIN BENDE TÜRKÜM..

katılıyorum kardeş...

büyük harfle yazmaya devam edersen ceza alıcaksın benden söylemesi

sonra ağlayıp sızlayıp öneriler şikayetlere konu açma

küçük harf yaz

Konuyu şöyle özetleyeceğim anlamanız için. Pkk için eline silah alıp dağa çıkan kişi teröristtir. Üniversite kampüsünde o şerefsizin lehine gösteri yapmak ve onun posterlerini açmak provakasyondur. Provakatörlere cezasını devlet verir. Bir suç işlenirse, devlet takibatını yapar , yargılar ve cezalandırır. Provakatör de olsa siyasi amaçla her hangi birine devlet görevlisi olmayıpta silah çeken biri teröristtir.

Ben bilimsel açıklama yaptım. Siz sadece duygusal davranıyorsunuz. Bana göre o kişi de dağdaki şerefsiz kadar teröristtir.

Bugun Leyla Zanaya 2 Sene Hapıs Verıldı Merakla Beklıyorum Bu Adama Kac Yıl Verılecek.

Konuyu şöyle özetleyeceğim anlamanız için. Pkk için eline silah alıp dağa çıkan kişi teröristtir. Üniversite kampüsünde o şerefsizin lehine gösteri yapmak ve onun posterlerini açmak provakasyondur. Provakatörlere cezasını devlet verir. Bir suç işlenirse, devlet takibatını yapar , yargılar ve cezalandırır. Provakatör de olsa siyasi amaçla her hangi birine devlet görevlisi olmayıpta silah çeken biri teröristtir.

Ben bilimsel açıklama yaptım. Siz sadece duygusal davranıyorsunuz. Bana göre o kişi de dağdaki şerefsiz kadar teröristtir.

Ayrı ülkedeyiz sanki. Türkiyede kürtçü olunca akan sular duruyo bu aralar. pkk sempatizanları tepeye apo yazarken mecliste tek bayrak tek vatan anlayışını yıkmak istenirken üniversitelerde sokakta meydanda insanlar korkutuluyor ve rektöründen polisinden hakiminden savcısından kimse ses çıkarmıyor ses çıkaranları susturuyorsan elbetteki birileri eline silah alıp çıkar vatan millet düşmanlarına sıkar. devlet görevini eksiksiz yapsın.

Hangi bilimsel açıklama devletin altına dinamit koyanların karşısına çıkana terörist diyor. Apışıp kalırım o bilime açıklamasına. Kendi bilimimi oluşturur ve derim ki : Rektör polis hakim savcı susuyor sustuluyorsa birey olarak tepkini KOY

Kimse kim şerefsizin teki işte birileri oy toplasın diye görevlendirilmiş bi provakator bu ülke karışınca bundan nemalanmak isteyecek çoook insan var...

Geri