Protesto günü geldi

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaşlı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nu bugün düzenleyeceği yürüyüşle protesto edecek.

fft1mm964660.jpg

Siyah-Beyazlı futbolseverlerin oluşturduğu Çarşı Grubu, internet sitesinde “Federasyona yürüyoruz” başlığıyla duyuru yaptı. Beşiktaşlılar, protesto yürüyüşü için saat 12.00’de Beşiktaş Köyiçi’nde toplanacak.

fanatik

YanLış YaptıLar Ben İşLerimden DoLayı Gidemedim MeseLa.
Hafta İçi OLmasa KatıLım Daha FazLa OLurdu.
Yinede Ruhumuz OnLarLa!

Federasyon binasını bombaLamak Lazım asLında..ŞerefsizLerin akLı anca başLarına geLir.. ;)

aynen keşke hafta sonu olsaydı katılım ikikatına çıkardı. İnletirdik ortalığı

Taraftarların inisyatifiyle gerçekleşen protesto eylemleri bütün ulusal medyanın gündemine oturdu.

FLAŞ HABER başlıklarıyla bütün haber sitelerine düşen protestoyla Federasyon binası önüne sembolik çukur açan Beşiktaş taraftarları gündemi yine belirledi.

Güvenlik güçlerinin Beşiktaş`ta toplanan büyük kalabalığı engelleme girişimleri karşısında yılmayan taraftarlar zor şartlarda gerçekleştirdikleri demokratik protestolarını çukurlarını kazarak gösterdiler.

Yapılan haksızlıklar karşısında asla geri adım atmayacaklarını ve demokratik protestolarını her ortamda göstereceğini belirten taraftarlar bundan sonra daha güçlü ve yaratıcı protestolarla Türk futbolunun kimsenin tekeline girmemesi için mücadele edeceklerini söylediler.

HABER 1903

protesto1.jpg

protesto2.jpg

protesto3.jpg

protesto4.jpg

protesto5.jpg

protesto6.jpg

ALen Markaryan'ın Konuşması

Taraftar TFF'yi Kazdı

Çarşı'dan TFF'ye Yeni Beste

İşte bu... Yürüyün

Geri