prorat(hakkında)

blackman89

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar şimdi ben proratın special sürümünü kulanıyorum.ares sayesinde tabiki sagolsun..you.no-ip.com buraya illaki birşey yazmak zorundamıyız yazmasak birşey olurmu? ip istiyor herhalde birisi acıklarmı cok sevinirim fazla anlamam trojenlerden yeni atıldım..

yardımlarınızı beklerim..

reverse trojanlar da
mutlaka sabit ip yada ip sabitleme kullanmak gerekir
ordaki no-ip dediği senin ip ni kastediyor
yani sen kurbana değil kurban sana bağlanıcak ( cunki her seferınde kurbanın ıp sını bilmen ımkansız)
eğer sabit bir ip ye sahipsen oraya yazıcaksın ancak herkes karıştırıyor
local ip ( 192.168.0.1 ) değil
dış ip (wan) ( 85.105.2.54) gibi
sabit ip ye sahip olup olmadığını türk telekoma sorabilir yada internete bağlandıkdan sonra dos komutuna düşüp
c:\ipconfig yaz yukarda gördüğün ip adresini not et ve modemin fişini çek
tekrar bağlan aynı işlemi tekrar yap eğer ip adresin değişmemişse sabit bir ip sahipsin demektir

peki değilsen ne olucak ?

1.turk telekome bir telefon
yok dersen

2.işte o zaman www.no-ip.com adresine gidip bir host açıp ve ordan DUC programını download edip sistemine kuracaksın no-ip sitesinin sana vericeği bir adres olucakörnek ares.no-ip.com işte bunu prorat ın you.no-ip.com yerine yazıcaksın
burda mantık değişen ip adresini sabitlemek

no ip ayarları nasıl yapılır deme resimli anlatmam lazım uzun
ama forumda bunun anlatımı resimli var bakabilirsin
başarılar

Küçük bi açıklama yapıyım dedim ama bişey kalmamış :)

Thx ARES

bu arada fool yapmışsın blackman editle istersen...

prorat sımdı herseyı ayarlıyorum serverımı olusturuyorum emaılde yazıyorum ama vıctım dosyayı actıgında ıp sı felan gelmıyo bı yardım edermısınız

yaa
ms dostan-..chat yaptıgın kişinin ip almak istiyosan...netstat -n
yaz
enterle..başka soru varsa ozelime atın

arkadaşlar bu prorat iyi güzel de polis in programı , yaptıklarınız polis tarafından izleniyo diye bi söylenti var bu nun doğru olup olmadığı hakkında bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

prorat harika program ben çok kişiyi hackledim zuhaha

çalıştıra cmd yaz orayada ipconfig yaz kolay gele

Geri