Programsiz !!! rapidshare sayac sifirlatma ile beklemeden hemen indirme

DeathMatch

New member
Reaction score
0
Oncelikle belirteyim; ister mozilla firefox kullanin ister internet explorer... bu method herikisinde de gecerlidir...

Firefox yada intrernet explorer inizi acip web adres cubugu kismina ALTTAKİ YAZIYI YAZINIZ.. ile yazilanlari kopyala yapistir yapiniz... Sonra enter yapin ... Ondan sonra * kullananlara ekleyiniz... Firefoxta ise malum CTRL ve D tuslarina basarak ta yer imlerine ekleyebilirisiniz...

javascript:alert(c=0)

Artik minik hilemiz hazir... Ne zaman rapidshare den birsey indirmek istediginizde normal sekilde; FREE dugmesine tiklayin... Malum geri sayim sayaci baslayacak hemen hilemizi kullamacagiz. * kullananlardan(internet explorer) yada Yer Imlerinden(Firefox Mozzila)

yeni ekledigimiz javascript... li linki tiklayin... Bu kadar... Hile sureyi hemen sifirlatcaktir... Burdaki * kullanilanlar linkine isteginiz anlamli bir isim verebilirsiniz... Artik uygun isim vermek size kalmis...

UMARIM İŞİNİZE YARAR..
verilmiş olabılır :) arattim cıkmadı

bu sadece rapid de ki sayımmı mı kapatıyo.. bir çok java işlemine de etki etmesin sonra..:eek:

Paylaşım için saolasın genen de...

DayWalkerr' Alıntı:
bu sadece rapid de ki sayımmı mı kapatıyo.. bir çok java işlemine de etki etmesin sonra..:eek:

Paylaşım için saolasın genen de...

bildiğim kadarila sadece rapd

SEn de aynı benim gibisin ha..BEnde aratıyom çıkmıyor ama Sonradan ya Aktug yakalıyor ya da REact0r buluyorlar bi yerlerden =)..en iyisi biz bu arama butonunu Bakıma Gönderelim :)
Ben açmıştım konuyu

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=195772

ya bn bi ara kullanıodum bikaç ay önce ama yemez hali geldi 1-2 hafta sora ama yinede emeğine sağlık

vallah ben denedim şimdi rapit limitmiz gibi bi şey oldu her şeyi indiriyorum yinede banamısın demiyor ,bende anlamadım nasıl iştir
teşşekürler

yazdığın şeyleri daha anlaşılır yazsanda bilgisayara yabancı olanlarda bunlardan nemalansa! aşağıda yazdığım yazı diyosun "javascript:alert(c=0)" bundan bahsediyorsun ama bu zımbırtı çalışmıyor. bilmiyorum çalıştıran arkadaşlar koltukmu çıkıyorlar nasıl oluyor ama devamlı olarak bu sitede ölü link dolu. sonra da biri bizi durdursun sloganları!! yöneticiler meşgulse etrata bu işleri yapacak 1 dünya insan var!!! kolay gelsin

Bunlara da gerek yok.Modemi Açıp kapatın ya da Başlat/Çalıştır/ipconfig yazın.İpniz değişsin.Rapidden beklemeden indirin..

Geri