Programsız Klasör Gizlemek

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar verilen bütün klasör şifreleme programlarina taş çikaracak bir yöntem
başliyor ……

1.jpg

Dosyalarinizi saklamak için en güvenli yer olan bi yeri seçin ….ve klasör oluşturun

2.jpg

Klasörün üstünde sağ tuş tiklayarak ad değiştir yada f2 yapiniz …

3.jpg

Yapacağimiz ( alt + 0160 ) alt tuşuna basili tutarak 0160 i girin ve parmaklarinizi en son alt tuşundan çekin …

4.jpg

ve bu şekile gelicek devami var

5.jpg

bundan sonraki klasör simgesinin değiştirmek klasörün üstünde sağ tuş yaparak özellikler — üstten özelleştir – simge değiştir deyip boş bir yeri seçin kolay gelsin ….

6.jpg

sayfada üstüne tiklamadiktan sürece orada klasörün olup olmadaiğini asla bilemezsiniz .

sadece üstünü seçili hale getirerek belli edebilirsiniz klasörün orada olduğunu işte bunuda başka birisi yaparsa sizin bilgisayarinizda onlarda görür
en başta dediğim gibi bilgisayarinizla uğraşacak kişinin aklinin ucundan geçmiyecek bi yere yaparsaniz tam güvenlikte olmuş olur

cok güzel bi teknik cok sagol :)

Alt tuşunu bırakınca hiç birşey olmuyor.
Önca alt basılı iken sırasıyla 0 1 6 0 tuşlarına basıp bırakıyorum ama nerde yanlışlık var

Alt tuşunu bırakınca hiç birşey olmuyor.
Önca alt basılı iken sırasıyla 0 1 6 0 tuşlarına basıp bırakıyorum ama nerde yanlışlık var

yeni klasörü açınca ad değiştir diyosun yeni klasör yazısını sil ,alt tuşuna basılı tut 0160 yap

herhalde benim bilgisayarda problem var ASCII karakterler görünmüyor...

Geri