Programlari Indirenler Mutlaka Okuyun!...

yamakası

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BEN BİR PAYLAŞIMCI OLARAK (TABİKİ YERİ GELDİĞİNDE PROG.DA ALIYORUZ) SİZDEN BİR RİCAM VAR BURDA YAŞANAN BÜTÜN PAYLAŞIMLAR,PAYLAŞIMCILAR ADINA LÜTFEN AMA LÜTFEN TEŞEKKÜR EDELİM VE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YANLIŞLARIMIZI DAHA MAKUL BİR DİLLE UYARALIM!...BURDAN ALINAN TEŞEKKÜRLER EVİMİZDE EKMEK SU OLMAZ AMA BİZLERİ DAHA İYİ MOTİVE EDEREK DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPMAYA YÖNELTECEKTİR BENİM BU KONUYU BURAYA AÇMAKTAKİ AMACIM YERİNE UYGUN OLMASIDIR DAHA EN UYGUN YERİ MOD. ARKADAŞLAR SEÇSİN!..

LÜTFEN DESTEKÇİ OLALIM YAPICI OLALIM BİR TATLI SÖZ İÇİN İNSAN PROG EKLEMEYE SAATLERİNİ VERİR AMA EMEKLERİN KARŞILIĞI OLAN TEŞEKKÜR VEYA GÜZEL SÖZLERDEN MAHRUM KALMAK BU İŞİN DEVAMINI GETİRMEZ ...

(HAYIRLI MUBAREK KANDİL AKŞAMI TEKRAR HERKESİN KANDİLİNİ KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM..ALLAH BU KARDEŞLİK ORTAMINI EBEDİYETE TAŞIR İNŞALLAH. YAZMAYACAKTIM AMA ÇOK GÜZEL SÖZLER GELDİ DİLİME İÇİMDE HAPS OLMASIN İSTEDİM!....)

çok Güzel Bir Yazi Seninde Kandilin Mübarek Olsun Dostum

yaMaKaSi' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN BİR PAYLAŞIMCI OLARAK (TABİKİ YERİ GELDİĞİNDE PROG.DA ALIYORUZ) SİZDEN BİR RİCAM VAR BURDA YAŞANAN BÜTÜN PAYLAŞIMLAR ADINA LÜTFEN AMA LÜTFEN TEŞEKKÜR EDELİM VE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YANLIŞLARIMIZI DAHA MAKUL BİR DİLLE UYARALIM!...BURDAN ALINAN TEŞEKKÜRLER EVİMİDE EKMEK SU OLMAZ AMA BİZLERİ DAHA İYİ MOTİVE EDEREK DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPMAYA YÖNELTECEKTİR BENİM BU KONUYU BURAYA AÇMAKTAKİ AMACIM YERİNE UYGUN OLMASIDIR DAHA EN UYGUN YERİ MOD. ARKADAŞLAR SEÇSİN!..

LÜTFEN DESTEKÇİ OLALIM YAPICI OLALIM BİR TATLI SÖZ İÇİN İNSAN PROG EKLEMEYE SAATLERİNİ VERİR AMA EMEKLERİN KARŞILIĞI OLAN TEŞEKKÜR VEYA GÜZEL SÖZLERDEN MAHRUM KALMAK BU İŞİN DEVAMINI GETİRMEZ ...

(HAYIRLI MUBAREK KANDİL AKŞAMI TEKRAR HERKESİN KANDİLİNİ KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM..ALLAH BU KARDEŞLİK ORTAMINI EBEDİYETE TAŞIR İNŞALLAH. YAZMAYACAKTIM AMA ÇOK GÜZEL SÖZLER GELDİ DİLİME İÇİMDE HAPS OLMASIN İSTEDİM!....)

cok iyi bir konuya deginmişşin yamakasi bu zaten butun paylasımcıların sikayeti

somuruculerinde umrunda olmuyor ama yinede paylasımlarımızın devamını getirelim

cunku burada somurucu ve paylasımcı bir kitle oldugunu unutmayalım.

seninde kandilin mubarek olsun kardesim.ve butun hackhell ailesinin...

Sana yürekten katılıyorum yamakasi ve gerçekten de bazı arkadaşlarımız eleştirilerini biraz sert dille yapıyor bu da paylaşımcının paylaşım hevesini sıfıra indiriyor fakat yine de duyarlı arkadaşlarımız çoğunlukta,onların bize verdiği paylaşım hevesiyle paylaşımlarımızı büyük bir hevesle yapıyoruz.Benim de arkadaşlardan ricam lütfen yapılan paylaşımları yorumsuz bırakmayalım,iyi veya kötü eleştirilerimizi yapalım,unutmayın ki forumu ayakta tutan yapılan yorumlardır...Herkesin mübarek Mevlid Kandili'ni tekrardan kutlarım...

Yorum Yapmaktan Kaçmayan Yufka Yürekli Insanlar Kendini Hemen Belli Ediyor!...teşekkürler Kardeşlerim Sizler Içim Herşeyi Yaparim!....

şimdi dostum guzel demişsin ama

1-Gercekten emek werip kendi upload edenler rar passı da : hackhell.com yapanlar war

2-Oldugu gibi c/p yapıp sonra bana neden tessekkur vermiyorsunuz diyenler war

3-Ortada konu bile yokken bana tessekkur edin diye konu acanlar war

baq bana hiç gaza gelemiyorum saatlerce uğraş iki kişi 3 kişi görüntülüyo 3 5 teşekkür..; )

buda forumların acı gerçeği gerçi paylaşımlar hiç bir zaman bitmez

kady nin sözü gibi

dipsiz kuyu...

Paylaşımlar teşekküre dayandırılarak yapılmamalı insanın içinden gelmeli...
Tabi teşekkür yada güzel yorum insanı kamçılar ama paylaşımları kesmemeli...
Herkesin Kandili Mübarek olsun...

ok dogru tesekkur etmek ya da bir iki kelime yazmak zor değil.... Arkadaşlar forumun amacı nedir? paylaşımcı verdiği şeyin açıklamasını yapmalı açtıgı konunun takipçisi olmalı, indirenlerde tesekkurunu esirgememeli foruma sürekli takılanlar belli zaten diğerleri de indirdiğinde tesekkue etmese de tınlamaya gerek yok zaten önemli olan biz birbirimize sahip cıkalım bi prog. ya da herhangi bi döküman elime gecmisse sorunsuzsa calısıyorsa ve sende yoksa paylasmak işte forumun özü budr.. Haa copy paste olayı : verdiği dosyanın ne oldugunu kendi bile bilmiyor cogu zaman, viruslu dosyalar, indiren sorunla karsılasırsa ara ki bulasın elemanı :) napalım bu da işin cilvesi ama bunları zaten ayırt edebiliriz
SAYGILAR SEVGILERLE....................
Tolgahan :)

Doğru söylemişsin kardeşim benim bu formun en beyendiğim yanı başka forumlardaki gibi daha proğramı bile görmeden teşekkür etmek zorunda olmaman en azından önce proğramı ve çalışmayı görüyorsun beyenirsen teşekkür ediyorsun ve zorunlu yalakalık yapmamış oluyorsun. TEŞEKKÜRLER TÜM MOD. ARKADAŞLAR HEPİNİZE ve proğram paylaşan arkadaşlara

güsel bi konuda senın 1 haftada kaç oldu öneri & şikayet bölümüne açtıgın konu :D

p3simist' Alıntı:
güsel bi konuda senın 1 haftada kaç oldu öneri & şikayet bölümüne açtıgın konu :D

NE YAZIKKİ GENE DERDİMİ ANLATAMADIM BU KONU SADECE KENDİME DAYALI DEĞİL BÜTÜN ARKADAŞLARIN ADINA YAPILMIŞ BİR RİCA DIR GÖRÜNTÜLENME SAYISI BİNLERE VARIYOR AMA ASLA NE YORUM NE DE TEŞEKKÜR ALINMIYAN KONULAR VAR TABİ SİZİN BU KONULARA YAKINLIK DERECENİZ DE TARTIŞILIR KENDİM İÇİN BANA TEŞEKKÜR EDİN DEMİYORUM VE ASLA BU ÇIKARLAR PEŞİNDE DE DEĞİLİM VE ADAM AKILLI OKUDUYSANIZ BEN ŞUNU VURGULAMAYA ÇALIŞIYORUM ;

BİZ BÜTÜN PAYLAŞIMCILAR BURDAN ALDIGIMIZ TEŞEKKÜRLERİ EVİMİZE EKMEK SU OLARAK GÖTÜRMÜYORUZ!... BUNDAN DAHA GÜZEL BİR AÇIKLAMA VARSA VE YA YANLIŞSA SİZ DOGRUSUNU SÖYLEYİN AMA ASLA İNSANLARIN KAFASINDA Kİ ÇIKARI VAR DÜŞÜNCESİ DEĞİŞMİYOR ..

BLADE KARDEŞİME ;

BEN NEDEN RAR PAS INI HACKHELL YAPMIYORUM GİBİ DÜŞÜNÜYORUM!...

O RAR PASI GİRMEK BENİ UGRASTIRIYOR VE KIZDIRIYOR DESEM HATTA GICIK OLUYORUM!..

AMA ZATEN ALINITLARIMI BELİRTİYORUM BUNU BÜTÜN HERKES TE BİLİYOR VE GİZLEMEMDE !.. ZATEN HEPSİNİ YABANCI SİTELERDEN ALIYORUM!...

ŞİMDİ NE YAZIKKİ SİZDEN DE DESTEK DEĞİL HALA SORUN ALIYORUZ KONU AÇMAMDA NE SAKINCA VAR ANLAMDIM GEREKSİZ Mİ BOŞ MU SAÇMAMI GERCEKMİ ARKADAŞLARIM

ŞUNU TEKRAR YENİLİYELİM BEN KENDİ ADIMA AÇMADIM VE YAZI DADA NİYETİM NEYSE DİLİMDEN DE O ÇIKTI LÜTFEN AMA LÜTFEN DANA ALTINDA BUZAGI ARAMAYALIM!...

SABAH 8 DEN AKŞAM 11-11:30 A KADAR BURADAYIM !...BİŞEYLER PAYLAŞABİLMEK VEYA KAPMAK İÇİN SİZCE BENİM GİBİ YAPAN ARKADAŞLARIM BUNU TEŞEKKÜR İÇİN VEYA BAŞKA BİŞEY İÇİN YAPIYOR OLABİLİRLER Mİ?....

Geri