programlar bölümüne adayım.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackman89

Banned
Reaction score
0
oke moderotorlerden bırının silmesi arz ederim........

herkeste bi modluk hevesi aldı gidiyor ne farkeder yaw, olmasın ne olur., önemli olan paylaşmak deil mi ha mod olup ha olmayıp hani oranın bi modu olmazda mod olmak istersiniz... bilmem başkaları ne düşünüyor...

benim düşüncem daha erken -1 diyorum daha yenisin günde 10 a yakın paylaşım yapıyorsun ama çogu daha önceden verilmiş konular sana özelinede pm attım ama nafile bu işler kopyala yapıştırmayla olmaz arkadaş ........

ivesa sana bir iki lafım var..........

ilk önce;ben copy/pasteye karşıyım.......

2.si;copy/paste degilde bazı programları yabancı sitelerden araştırıp foruma veriyorum..o zaman ben her actıgım konuyu ingilice olarak verim.......

tabi benimde birkac tane programı size copy/paste olarak verdigim var.......

ama hepsini degil bazı msj larımda okuduysan tabi nette ne kadar olursam hep hackheldeyim diyorum..

benden bu kadar.......

mod istedigine gelince kusura bakmayın baya bir erken sanırım afedersiniz silinirse iyi olur.......

blackman89' Alıntı:
ivesa sana bir iki lafım var..........

ilk önce;ben copy/pasteye karşıyım.......

2.si;copy/paste degilde bazı programları yabancı sitelerden araştırıp foruma veriyorum..o zaman ben her actıgım konuyu ingilice olarak verim.......

tabi benimde birkac tane programı size copy/paste olarak verdigim var.......

ama hepsini degil bazı msj larımda okuduysan tabi nette ne kadar olursam hep hackheldeyim diyorum..

benden bu kadar.......

mod istedigine gelince kusura bakmayın baya bir erken sanırım afedersiniz silinirse iyi olur.......
arkadaşım ben sadece burda fikrimi söyledim neden bu kadar alınıyosun burada herkes iyi yada kötü fikiri olacaktır saygı duymalısın ...

ilerde olabilir ama herkes erken kanaatinde .
senin paylaşımlarını takip ediyorum ve konularını sende takip ettiysen sana bi uyarıda bulunmuştum.verdiğin paylaşımın birinde arkadaslar teşekkür butonunu kullanın orda duruyor demiştin... benim de verdiğim cvp ta sende kullanmalısın bak karsına - olarak cıkar yarın birgün mod olmak için başvurursan diye!...ve dediğimde olacaktır gercekten aldıklarına karsı çok az teşekkürün var ama bu demek değildir mod olamassın

ama daha zamanı var ve ben her zaman sana destekçiyim ama eksiklerini kendin görmen lazım acele etmeye gerek yok. paylaşımlarının devamı dileği ile!....

site için gerçekten çalışan bir arkadaşımızsın, ancak bende erken olduğunu düşünüyorum,sende takdir edersin ki bir iş yerinde çalışan alırken, sadece bilgiye ve altyapıya bakmıyorlar,biraz da güvenilirlik gerekli,site içinde geçirecek olduğun zamanla eminim sende bizlerin güvenini kazanacak ve bu başlığı tekrar açtığın zaman olumsuz yorumlardan ziyade pozitif yorumlarla göreve geleceksin, isteğin üzerine başlığını kilitliyorum,iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri