green_gargoyle
New member
- Reaction score
- 0
forumda arattım ama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
Bana başlık çubuğunda görülen program ismini nasıl değiştirebileceğimizi söyleyebilirmisiniz. Özellikle Windows Live Messenger için başlık çubuğundaki (menü çubuğu) adını değiştirmeye ihtiyacım war.
Bunun için öncelikle yaptıklarımı anlatayım;
ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. başlık çubuğunda bulunan isim nasıl değişir? :vur
arkadaşlar, bu konu bnm için çok önemli. bana yardımcı olacak o kral insana şimdiden teşekkürlerimi sunarım. saygılarımla.
Bana başlık çubuğunda görülen program ismini nasıl değiştirebileceğimizi söyleyebilirmisiniz. Özellikle Windows Live Messenger için başlık çubuğundaki (menü çubuğu) adını değiştirmeye ihtiyacım war.
Bunun için öncelikle yaptıklarımı anlatayım;
- restorator 2007 programıyla WLM ile ilgili program filestaki tüm exe ve dll dosyalarını taradım ama başlık çubuğu görünümüne ulaşamadım.
- regeditte windows live messenger die arattım. display başlıklı kayıtlarda isimleri değiştirdim. bu yöntemle program ekle kaldır kısmında ismi benim belirledğim isim oldu ancak başlık çubuğunda hala Windows Live Messenger yasmakta.
ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. başlık çubuğunda bulunan isim nasıl değişir? :vur
arkadaşlar, bu konu bnm için çok önemli. bana yardımcı olacak o kral insana şimdiden teşekkürlerimi sunarım. saygılarımla.