programlama dilleri ile ilgili geniş açıklamalı kaynak

pearl84

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bu işi iyice öğrenmek için çabalıyorum ancak bana işin mantığını kavratacak kaynaklara ulaşamıyorum.liseden tabanım yok üniversitede de uzaktan eğitimle kavrayamıyorum.bana programla dilleri ile ilgili en geniş ve en anlaşılır açıklamaların olacağı(programlama dilleri farketmez ama öncelikle c ve c#)yani bana bu işin alfabesinden başayarak öğretecek kaynaklar lazım her türlü kaynak olur.e book da olur,bildiğiniz iyi kitaplar varsa onların adlarını da yazarlarıyla yazabilirsiniz. teşekkürler şimdiden

Programcılık Ucu,sonu olmayan açık bir deniz gibidir ama çok zevkli bir iştir. Umarım gerekli kaynakları bulur ve güzel programlara imzanı atarsın. Keşke e-book ya da kitap önerebilsem bu konuda yardımım olurdu, ben kursuna gitmiştim.

Desene bu yolda hepberaberiz:) Ben C ve nesne yönelimli C++ için DEITEL&DEITEL C How to Program kitabıyla başladım.İngilizcesi çok çok ağır değildir ama saten türkçe çeviriside yapıldı sana 0 dan herşeyi öğretir.C den sonrada Java ya başla derim günümüzde %50-60 arası web yayınları Java ile oluşturuluyor onun içinde DEITEL&DEITEL i kullanabilirsin.İnternettede çok kaynak var,bu kitaplarla başla örneklerini alıştırmalarını çöz sonrada nette aramaya koyul derim ben :) yeni bi yabancı dil öğrenmek gibidir bazen bıkıp usanabilirsin sakın pes etme;) başarılar diliyorum sana....

teşekkür ederim ilginize arkadaşlar.işte bende işin mantığını kavrasam kolay olacak ama elimdeki kaynaklar sanki tüm herkes doğuştan programcı muamelesi yapıyor:durdurun ondan biraz bunaldım ama kaynaklarım daha anlaşılır oldukça daha çok seviyorum bu işi:001_rolleyes:teşekkürler.bu arada ben de bi kaç kaynak buldum benim gibi ihtiyacı olanlara faydam olsun.
-a'dan z'ye c klavuzu=Kaan Arslan
-c rogramlama dili=Rıfat Çölkesen
-algoritma geliştirme ve veri yapıları=Bülent Çobanoğlu

çağatay çebi de güzelmiş anlatımları basit teşekkürler:)

Geri