Prog. BÖlÜmÜnÜn Önemlİ Bİr EksİĞİ!....

yamakası

New member
Reaction score
0
arkadaslar birkaç defa vurgulamaya çalıştım ama anlatamdım.prog. bölümünde gercekten ufak gibi gözüküp büyük bir eksiğimiz var emin olun ...

yeni gelen bir pc kullanıcısının bir prog paylaşmak istediğini düşünsek bunun nasıl yapılacagı hakkında hiçbir yerden örnek alması mümkün değil!....

zaten bu konuda birkaç yardım talebi de vardır ama şimdi gariplerim sadece olan bitenleri seyretmekten başka bişey yapamıyorlar sanırım..

ARKADAŞLAR BENDE SİZDE EMEKTAR RAPİDDEN NASIL DOWNLOAD VE UPLOAD YAPILCAGINI BİLMEDİĞİMİZ GÜNLERİ AKLIMIZA GETİRELİM ŞAHSEN BENDE BİR PROG. VERİPTE YORUM ALMAK İÇİN NASIL SABIRSIZLIK ÇEKMİŞTİM ANLATAMAM...

ŞİMDİ RİCAM ŞU YENİ PC KULLANICILARINA BU KONUDA BİR YARDIMCI OLACAK SABİT KONU ACILMASI FARZMIDIR DEĞİLMİDİR YORUMU SİZ DEĞERLİ ÜYE VE YÖNETİCİ ARKADAŞLARA BIRAKIYORUM.........

SAYGILAR.....

walla rapid images hack uys kullanımı vs vs var forunmda ama bazı progların nası kullanılacagını falan kast ediyosan konuyu acan kişinin yukumlulugudur bu şey

:eek:ut: Gerekli Olan Çoğu Şey Saten War Ayrıca Forumda Pc De Yeni Olan Arkadaşlar Zamanla Aşama Aşama İlerleyeceklerine İnanıyorum...:angel: Ben Forumlara İlk Girdiğimde Rapidle Baya Savaş Verdim O zaman İçinde De Forumlarda Biraz Daha Bilgi Kazandım...Bence Böyle Birşeye Gerek Yoq Saten Genel Konular Hakkında Forum da Bilgiler War İmages.Rapid Vb.

yapmayın etmeyin arkadaşlar bakın şu linke en son mesajı bi inceleyin şimdi sen bu adama pm at mod a desen iyice aptallasır dimi ayrıca bu konuda nerede var bilgilendiricek bi bölüm ben o kadar dolaştım göremedim ama yardım isteyenleri gayet rahat görebiliyorum....

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=15706&page=2

artı bu konu prog.larda

Geri