Profesyonel Yardım...

ag13

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle yanlış bir yerde konuyu açtıysam özür dilerim. Gelgelelim sorunuma...

Bir arkadaşım wireless la internete bağlanıyor (A bilgisayarı olsun.) ama modem B kullanıcısının yanında. ve maalesef B kullanıcısı o kadar şerefliki A ile aramda geçen msn konuşmalarını kaydetmiş ve A kullanıcısını özel konuşmalarımızı afişe etmekle tehdit etmekte... Muhtemelen trojan yada keylogger tarzı bişi kullandı aklıma gelen bu. bu arada B kullanıcısı maalesef A kullanıcısının bilgisayarına oturabiliyor kaçak olarak ama A kullanıcısının B kullanıcısının bilgisayarına erişmek gibi bir şansı yok...

Sizden ricam A kullanıcısını nasıl güvene alabiliriz? bu konuşmaların kaydedilmesini nasıl engelleriz? Ve en önemlisi tehdit etmesini engellemek için B kullanıcısında kaydedilen msn loglarını nasıl silebiliriz?

Bu konuda profesyonel desteğe ihtihacım var. Kendim de bilgisayarcıyım ama artık metod ve teknikleri yakından takip edemiyorum ayrıca pratiğimde yok. Kaldı ki araştıracak vaktimde yok.

Bu konuda ücreti karşılığında yardımcı olabilecek bir şirket kuruluş var mı?
Yada burdaki profesyonellerden makul olmak kaydıyla ücret karşılığı bu sorunu çözebilecek var mı? yeterki bu sorundan kurtulayım.
hepinize iyi günler iyi çalışmalar.
Umarım insanlar birgün özel hayata saygı göstermeyi öğrenir...

Geri