profesyonel hackerlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sekorock

New member
Reaction score
0
bursada oturuyorum parayla hack öğretmek isteyenler eklesin...

Kardeş,
Öncelikle belirteyim ki hacker olmak için para ödemek ters. Oturacaksın pc başına başlayacaksın karıştırmaya... Bu arada iyi de ingilizcen olması lazım tabiii. Yoksa işin zor.
Benden sana tavsiye....

parayı hackerlara vereceğine bi kaç kitap alda oku bişiler öğren bedavacı olma hem daha fazla zevk alırsın ama yinede sen bilirsin

hackerlik oturup öğrenilebilinecek birşey değil uzun zaman ve bilgi birikimi gerektiren bir iştir o konu hakkında kendini geliştirmen lazım. :goz:

bu yolda para mı ödeyeceksin bi de seni çok keklerler haberin olsun ...

Arkadaşlar Hackerlığı marangozluk gibi bir şey sananlar mı var aramızda? Berber gibi yanına girip usta çırak mı öğreniliyor sanıyorsunuz.

Hacker dediğiniz adam network sistemlerine, veri akışlarına, kriptografiye, kodlamaya ve kod yürütmeye derlemeye hakim insanlardan olabilir. Siz bir yazılımı (ister web ister desktop) hacklemek için ya kurulu olduğu sistemin açıklarını, ya kodlarının açıklarını, ya veri tabanının açıklarını ya da kriptografik açıklarını bulursunuz.

Açık bulabilmek için sistemin her bir parçasının nasıl işlediğini adım adım çok iyi bilmeniz ve hangi durumlarda açık oluşabileceğini tahmin etmeniz lazım.
Bir sql injection açığını bulabilmek için bile mysql bilmeniz, apache server ve o sitenin çalıştığı sunucunun genel konfigurasyon ayarlarından iyi anlamanız gerekir.

Öyle bana bir program ver her siteyi hackleyim diyenlerdenseniz, msn şifresi nasıl çalarım abi gibi sorular soruyorsanız hack işlerini geçiniz.

Hacker olabilmek için
1 ingilizce bilmek
2 network uzmanlarından iyi network bilmek
3 bence en az bir bilgisayar programlama dili bilmeniz
4 genel kriptografik algoritmaları bilmeniz ve kodlama ve kod çözme algoritmaları yazabilmeniz
5 günde en az 12 saatinizi bilgisayar başında geçirmeniz lazım

hacker olmak için herşey internette mevcut. ve kimse bunu bir kitap yapıp kimseye öğretemez. bu girilen ve öğrenilen bir şeydir.

Arkadaşlar Hackerlığı marangozluk gibi bir şey sananlar mı var aramızda? Berber gibi yanına girip usta çırak mı öğreniliyor sanıyorsunuz.

Hacker dediğiniz adam network sistemlerine, veri akışlarına, kriptografiye, kodlamaya ve kod yürütmeye derlemeye hakim insanlardan olabilir. Siz bir yazılımı (ister web ister desktop) hacklemek için ya kurulu olduğu sistemin açıklarını, ya kodlarının açıklarını, ya veri tabanının açıklarını ya da kriptografik açıklarını bulursunuz.

Açık bulabilmek için sistemin her bir parçasının nasıl işlediğini adım adım çok iyi bilmeniz ve hangi durumlarda açık oluşabileceğini tahmin etmeniz lazım.
Bir sql injection açığını bulabilmek için bile mysql bilmeniz, apache server ve o sitenin çalıştığı sunucunun genel konfigurasyon ayarlarından iyi anlamanız gerekir.

Öyle bana bir program ver her siteyi hackleyim diyenlerdenseniz, msn şifresi nasıl çalarım abi gibi sorular soruyorsanız hack işlerini geçiniz.

Hacker olabilmek için
1 ingilizce bilmek
4 genel kriptografik algoritmaları bilmeniz ve kodlama ve kod çözme algoritmaları yazabilmeniz

hacker olmak için herşey internette mevcut. ve kimse bunu bir kitap yapıp kimseye öğretemez. bu girilen ve öğrenilen bir şeydir.

iyiki okumuşum yoksa aşağı yukarı senle aynı şeyleri yazacaktım. ayrıca bunları öğrenen insanların da kolay kolay hackle uğrşamadığını ve daha ciddi ve önemli işlerle uğraştığını, hack tanımının da yanlış kullanıldığını, kastedilenin aslında lamerlik denilen birkaç ucuz yöntem olduğunu ben uzun araştırmalardan sonra öğrendim.
microsoft'un herhangi bir yazılımıyla oynayabilmeniz için o yazılımı yazan kişilerden daha iyi düzeyde bilgi sahibi olmanız gerekmez mi arkadaşlar? mantık bu değil midir? msn denilen şey bir microsoft yazılımı değil midir?

:clap:clap

Hacker olabilmek için
1 ingilizce bilmek

iyiki okumuşum yoksa aşağı yukarı senle aynı şeyleri yazacaktım. ayrıca bunları öğrenen insanların da kolay kolay hackle uğrşamadığını ve daha ciddi ve önemli işlerle uğraştığını, hack tanımının da yanlış kullanıldığını, kastedilenin aslında lamerlik denilen birkaç ucuz yöntem olduğunu ben uzun araştırmalardan sonra öğrendim.
microsoft'un herhangi bir yazılımıyla oynayabilmeniz için o yazılımı yazan kişilerden daha iyi düzeyde bilgi sahibi olmanız gerekmez mi arkadaşlar? mantık bu değil midir? msn denilen şey bir microsoft yazılımı değil midir?

Eline sağlık eklemeyi unutmuşum. Başta assemble olmak üzere alt programlama dillerinden bir kaç tane kullanabiliyorsanız, sunucu ve işletim sistemlerinin temel ayar ve çalışma mantıklarına hakimseniz, network protokollerinden anlıyorsanız, kriptografi konusunda da temel düzeyde de olsa kod yazma algoritma geliştirme beceriniz varsa dünyanın her yerinde en az 10 bin dolar maaşla sorgusuz sualsiz işe başlarsınız.

Buradaki yanlış anlama şundan kaynaklanıyor bence. Bir insan hacker olmak için çok iyi derecede bilgisayar öğrenemez, çok iyi derecede bilgisayar bildiği için hacker olur.

Eğer ben çok iyi bilgisayar öğrenirim hacker olurum diyorsanız windows ile bu işler olmaz. Assemble ve C++ öğrenin önce daha küçük mikro işlemcileri hacklemeye çalışın bakalım. Biz uzun süre digitürk'ün cryptoworks şifreleme sistemini kullanan 3,57 mhz de çalışan pic tabanlı kartını hacklemeye çalıştık. Sizin bilgisayarlarınızın 500'de biri hızı ile çalışan en fazla 32 kb flash hafızasına sahip bu kartın açıklarının bulunması 1 sene sürdü.

Ben hacker olacağım demeyen ama ben deli gibi bilgisayar öğrenmek istiyorum diyenlere tek bir tavsiyem var. Mikro işlemci öğrenin. Makine dilini öğrenmeden makinelerin heximal ve binary olarak yazılımların nasıl üretildiğini görmeden programcı olsanız da, bilgisayardan anlasanız da hiç bir zaman analitik zeka ile düşünemeyeceksiniz.

Bu işin temeli mikro işlemciler ve assamble (son zamanlarda c++ daha iyi) dilidir. Bütün virüsler assemble yazılır, bütün truva atları assemble yazılır. Siz bir mikrochip ile 5 tane lambayı yakıp söndiürecek kodu yazın, sonra windows falan uğraşın. Yoksa photoshop kullanır gibi programcılık yaptıran görsel programlama dilleri ile bu işler zor.
Assemble en alt programlama dillerinden biridir. Makinelere hükmetmenin tek yolu vardır makine dilini öğrenmek.
(bu arada assemble veya c++ endüstri müh. bölümünde falan okutulmasına rağmen orada bile geleceğin mühendisleri bunlardan zar zor sınıf geçerler. bunları öğrenmek öyle her baba yiğidinde yapacağı şeyler değil)

saygılar

msn sıfre cozucu progrmm varmı burda sonucda hackel sıtesı

Şu an internette dolaşan yöntemler bayat yöntemler.
Hacker kendi yöntemini kendi bulur internette hazır yöntemlerle site hacklemez. O bayat yöntemleri kullananlara lamer denir internet hack dilinde. Benim bildiğim Turkiye'de HACKER bi iskorpitx vardı o da yapacağını yaptı ve çekildi... Diğer hackkerim diye dolaşan insanların sizden farki sadece yabanci dil bilmek Ruslarin Amerikanlarin hack videolarını izleyip sonra site hackliyorlar.
Kardeş sana diyeceğim Turkiye'de adam akıllı hacker yok. Olanlarda devletin özel yerlerinde. Boyle salakça bişey yapmaz. :vur

En iyisi internetten okuyarak bilgi alarak yapabilirsin ama çok uzun sürer kısa yoldan da zor kimsenin öğreteceğini sanmam

Zaman kardeş zaman-kodlar ve yabancı diller vs vs kendini geliştir..

2 yıl önce kendimi hatırlıyorum..Rar ne rem ne bilmezdim...yas 33 pc öğrencem bana öğretin diorum vs vs...1 hafta not pate aradıgım günleri bilirim..çok mp4 filmeri sildim codec ne bilmezdim..sonra sonra nemi oldu..
aldım bi pc elden celeron du asus p4 anakart vs sv ..basladım kurcaalamaya hergün format hergün çök hergün yık hergün kur-kır dök topla evin içi pc çarsısı olurdu..sonrasında forumlara daldım vs vs..
1 ay sonra ilk pc mi kendim evde topladım..3 ay sonra hmm yetersiz geldi aslında pc de sorun yok ben gelişiyor ve hergecen gün yeni şeyler öğreniyor yeni şeyler bekliyordum pc de..3 ay sonra 2 ci pc topladım..aradan 2 ay gecti atı sapphıre 1950 xt çıktı hemen aldım anakart uymadı olmadı sil bastan derken 3.cü pc topladım..
bu arada 2 forumda yöneticilik yaptım.vssv vs..en son upload dovnload basladı o pc de yetmez oldu ve aradan 2 yıl gecti yas 35 ve ben günde 2-3 gb dovnload yaparken 2 gb upload yapabilecek bir pc topladım 4.pc m ama manyag bişey oldu..işte tecrübe ve sabrın sonunda ancak bu olabilirdi..ve suan pc konusunda kendimi tamircilerle bilgi alışverişinde buluna n birisi oldum..bilgisayrcılar var tanıdık haftasonu yardım et felan diolar kaldıki onlar bu bizim forumlarda paylastıgımız çogu pronun neişe yaradıgını bile bilmniyolar benden yardım istiyorlar..
Zaman-sabır-merak-bilgi-hırs-tecrübe bunlar la ilerde istediğin yere gelebilirsin..

Zaman kardeş zaman-kodlar ve yabancı diller vs vs kendini geliştir..

2 yıl önce kendimi hatırlıyorum..Rar ne rem ne bilmezdim...yas 33 pc öğrencem bana öğretin diorum vs vs...1 hafta not pate aradıgım günleri bilirim..çok mp4 filmeri sildim codec ne bilmezdim..sonra sonra nemi oldu..
aldım bi pc elden celeron du asus p4 anakart vs sv ..basladım kurcaalamaya hergün format hergün çök hergün yık hergün kur-kır dök topla evin içi pc çarsısı olurdu..sonrasında forumlara daldım vs vs..
1 ay sonra ilk pc mi kendim evde topladım..3 ay sonra hmm yetersiz geldi aslında pc de sorun yok ben gelişiyor ve hergecen gün yeni şeyler öğreniyor yeni şeyler bekliyordum pc de..3 ay sonra 2 ci pc topladım..aradan 2 ay gecti atı sapphıre 1950 xt çıktı hemen aldım anakart uymadı olmadı sil bastan derken 3.cü pc topladım..
bu arada 2 forumda yöneticilik yaptım.vssv vs..en son upload dovnload basladı o pc de yetmez oldu ve aradan 2 yıl gecti yas 35 ve ben günde 2-3 gb dovnload yaparken 2 gb upload yapabilecek bir pc topladım 4.pc m ama manyag bişey oldu..işte tecrübe ve sabrın sonunda ancak bu olabilirdi..ve suan pc konusunda kendimi tamircilerle bilgi alışverişinde buluna n birisi oldum..bilgisayrcılar var tanıdık haftasonu yardım et felan diolar kaldıki onlar bu bizim forumlarda paylastıgımız çogu pronun neişe yaradıgını bile bilmniyolar benden yardım istiyorlar..
Zaman-sabır-merak-bilgi-hırs-tecrübe bunlar la ilerde istediğin yere gelebilirsin..

aynen katılıyorum bu şekilde öğrenilebilir hırs çok önemli belki hackerlığı öğrenebilirsin 1,2 programla yapabilirsin ama bilgisayarı bilmeden çok zor gülerler adama valla :)

hackerlık parayla da olur gayet normal profesyonel bi hacker olsa o da benim kuzenim olsa :D

ama hackerlik emek ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri