pro agent sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz_25

New member
Reaction score
0
selam arkadaslar.pro agent se special editation nin serverini baska bilgisayarlara yedirdim ama gelen maillerde hicbir sifre yazmiyor.sadece not recorded yaziyor.nedeni ne olabilir.
birde serveri host bilgisayarina yedirsek ne olur ve bu decryptor nedir ne ise yarar orada gosterilen bilgiler ne isimize yarar.

server hazırlarken ayarların eksik kalmış olabilir, sabit'teki proagent konuma bir

göz at istersen..

server'ı host'a yedirmişsin veya normal bir ağ makinasına, bir fark olmaz..

program sadece server'ı açılmış olan tek bilgisayar şifrelerini almanı sağlar..

cyrpto üzerine önceden yazdığım şu konuya bir göz at:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=32356

proagent artılısmıyormu ? mail yollamiyor da. sornmu var acaßa ?

pro agent

sevgili turk hard mesajini okudum.gercekten cok guzel ama sorunu gidermedi.serveri olustururken yaptigim ayarlari kontrol ettim.hepsi dogru.ama halen gelen maillerde kurbanin hicbir sifresi yazmiyor.sadece cryd. data sistem bilgisi,keylogger kayitlari,url history var.bu arada benim serveri yutturdugum bilgisayarin dili rusca.rusca olmasi sorun olabilirmi????????

deniz_25' Alıntı:
sevgili turk hard mesajini okudum.gercekten cok guzel ama sorunu gidermedi.serveri olustururken yaptigim ayarlari kontrol ettim.hepsi dogru.ama halen gelen maillerde kurbanin hicbir sifresi yazmiyor.sadece cryd. data sistem bilgisi,keylogger kayitlari,url history var.bu arada benim serveri yutturdugum bilgisayarin dili rusca.rusca olmasi sorun olabilirmi????????

rusçaya uygun klavye, yani kiril alfeli bir klavye kullanılıyorsa evet bu sorun

olabilir, hafler tanınmadığı için kayıt tutmuyordur proagent.. bir fe tük

makinalarında dene, bir arkadaşın mesela... denemek amacıyla, programda bir

problem yok çünkü..

kriptolu datayı kırmayı da bir önceki mesajda verdiğim linkten öğrenebilirsin..

tesekkur

tesekkurler turk hard.hizir gibi yetistin her zamanki gibi.bu arada ben kazakistanin alma ata sehrinde bulunuyorum.su anda pencereden tanri daglarini goruyorum.ve dusunuyorumki sen uzakta turkiyede olsanda senin ruhun bu kutsal daglarda geziniyor

deniz_25' Alıntı:
tesekkurler turk hard.hizir gibi yetistin her zamanki gibi.bu arada ben kazakistanin alma ata sehrinde bulunuyorum.su anda pencereden tanri daglarini goruyorum.ve dusunuyorumki sen uzakta turkiyede olsanda senin ruhun bu kutsal daglarda geziniyor

Allah razı olsun dostum yaa, çok güzel konuştun valla teşekkür ediyorum..

senin de yüreğin buralarda.. öz topraklarımızda kolaylık diliyorum sana..

dostum bu tarz programlar kayıtlı şifreleri bulup sana yollar ama not recorded bu yazının anlamı ki bu yazının üstünde kulanıcı adı yada bi site ismi vardır bu siteye girerken yazdığı şifreyi kaydetmemiş yani manuel olarak elle giriyor demektir sana tavsiyem umarım serveri hazırlarken online keyloger kutusını işaretlediysen sana gelen dökümanları iyi oku eyer site yada msn adreslerini kullanıyorsa yani bu şifreleri lılavye üzerinde yazıyorsa sana mail yoluyla gelir zaten şifreleri dökümanı iyi oku şifrelere kesin ulaşırsın

turk_hard ben biraz acemiyim galiba programı çalıştırıyorum dediklerini tek tek yaptım bişey unuttummu bilmiyorum ama adres kısmına adresimi yazıyorum test maili gönderiyorum o bile gelmiyor . gönderdiim trojenli resimden de bişey gelmiyor acaba ben mi hatalıyım bi yardım edersen sevinirim şimdidenn teşekkürler .

furky61' Alıntı:
turk_hard ben biraz acemiyim galiba programı çalıştırıyorum dediklerini tek tek yaptım bişey unuttummu bilmiyorum ama adres kısmına adresimi yazıyorum test maili gönderiyorum o bile gelmiyor . gönderdiim trojenli resimden de bişey gelmiyor acaba ben mi hatalıyım bi yardım edersen sevinirim şimdidenn teşekkürler .

mailini gmail veya yahoo olmasına dikkat et, tavsiyem gmail..

kullandığım bir antivirüs veya firewall varsa bunları da devredışı bırakıp test mailini

göndermeyi bir de öyle dene..

TuRK_HaRD
dediğini yaptım gmail adresime gönder dedim test mailini bu sefer işe yaradı ama resimi karşıdakine gönderdim hiç bişi gelmedi. sonra dedim bir daha test maili gönderiyim gaönderdim test maili de gelmedi( virüs programı kapalı). programda işaretleyeceğim başka bişey mi var yoksa başka bir ayarımı unuttum anlayamadım sorunu yada kullanımlık mı bu program :) şimdiden teşekkürler.

yaw bana test maili gelio ama dewamı gelmio serwerı yediriomda sorun bende mi :(

Çok GÜzel Program Bence HİÇ Bİr Hata Sidayok Sallamayin

tukr_hard çok saol program için hatayı buldum bendeymiş .sorun test maili çabuk geliyor ama yollayıpta gelen mail 1 ,2 güün sonra geldi bana . arkadaşımın sevgilisiyle ne yazdıklarını bile görebiliyorum :D

ya beyler gelen sifreleri acamıom decryptor yapıstırıom calısmıo :S okadar ugrastım olmadı malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri