Priston Tale 2 Online Oyunda Yeni Bir Soluk Eminim Çok BeğeneceksiniZzzz

speedup1

New member
Reaction score
0
Gerek oynanış,gerek grafiksel yönde kaliteli bi oyun denemeniz tavsiye ederim.4 senedir Knight Online Oynuom bu oyun daha kaliteli geldi bana sizden ricam oyuna destek olaım.
Ole para tuzaklarıymış hile imiş filan yok gayetdengeli bi sistemi var yanlız oyuncu sayısı az ve bir yerden sonra insan kendini yanlız hissediyor :crying: ve güzel yanı benim incelememe gore oyun % 90+ türkçe bi sıkılma veya takılma yasayacagını sanmam.ve en güzeli adminleri oldukça duyarlı gerek oyun gerek forumda... sizileride beklerim ve hatta güzel baska bi yanı sadece kargo ücreti 3.50tl ye oynun dvd sini sipariş edebiliosunuz baska bi ücret yok alırsalar banlatın beni :D

oyunun resmi sitesi:
Priston Tale 2 Türkiye- Ücretsiz Fantastik MMORPG

ekleme yapayım arkadaslar 20 gün oldu oynuyorum. takıldığınız yerler konusun da elimden geldikçe çözmeye calısırım msn :[email protected] dikkate aldınız için teşekkür ederim...

bu arada admin lerde özür konu 2. defa acılmış ama ben onayan biri olarak yaz dım siteden kopyala yapıştırlarla uğraşmadım anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkürler. . .

Geri