Primavera 5.0 Kurulum Açıklaması

cincirhack

New member
Reaction score
0
Değerli arkadaşlarım bilmiyorum bu konuya açıklık getirildimi ama aramalarımda ben bulamadığım için bulduğum çözümü sizinle paylaşmak istedim.

Bu konu ile yaptığım aramalarda ingilizce hiç açıklamaya rastlamadım, demekki ingilizce hiç problemde yaşanmamış. o zaman bizde kurulumumuzu ingilizce yapalım.

denetim masasından "Bölge ve Dil Seçenekleri" ne çift tıklayınız. açılan pencerede "Gelişmiş" tabını seçiniz. bu tabda açılır kutudan "İngilizce(A.B.D.)" yi seçiniz. bir mesaj kutusu belirip yükleme yapayım mı diye soracak onaylayın. daha sonra bilgisayarı kapatıp tekrar açın.

şimdi primavera 5.0 i yükleyin. bu konuda açıklama yapma gereği duymuyorum herhangi bir program yüklüyormuş gibi yükleyebilirsiniz. (eğer soru olursa cevaplayabilirim).

yükleme bittikten sonra "Database Configuration Wizard" gelecek. hiç birşey yapmadan next tuşlarına basıp geçiniz. son olarak bilgisayarınızı tekrar başlatıp programı çalıştırınız. username "admin" ve password "admin" olarak giriş yapınız.

programıda iyi bir şekilde kullanıyordum fakat biraz zaman geçti. yinede program kullanımı ile ilgili bi soru olursa yanıtlamaya çalışırım.

lakin bendeki iso nun lisans süresi bitmiş elinde olan arkadaşlar varsa bana yollasın lütfen.

kolay gelsin.

ben işin içinden çıkamadım p6 kurdum olmadı tşk

Geri