Rien
Banned
- Reaction score
- 0
tüketici merhabalaaar
eczacı kız - merhaba. buyrun ne istemiştiniz ?
tüketici prezervatif alıcaktım ben.
eczacı kızın babası bırak kızım ben hallederim. ( hızlı hareketlerle kötü marka bir prezervatif kutusunu paket yapmaya girişir. kulaklar pembeleşir amcanın .)
tüketici amca ne yapıyosun ? naylon torba istemedim ben hahhahaha başka prezervatif yok mu ? durex felan ? çevreciyim ben. naylona karşıyım hahhaha
eczacı kız- kikir kikir
eczacı kızın babası- hıı? bana mı dedin çocuum ?
tüketici- evet amca . durex felan yok mu ?
eczacı kızın babası- var...( sinirli bir tonda söyler. ve hemen kaptığı gibi bir durex kutusunu paket yapmaya başlar.)
tüketici � dur amca dur yaa... ver bakiim o hangisiymiş? geçende geciktiricili olanından almıştım, iflahım kesilmişti valla 3 saat. ver sen onu bakiim bana.
eczacı kız � kikir kikir
eczacı kızın babası � geciktiricili mi?
tüketici � amca bunların tırtırlısı vardı yok mu sizde ondan?
eczacı kızın babası � tırtıllı ? ( suratı kıpkırmızı olmuştur artık. sinirden eli ayağına dolaşmakta fakat birşey de diyememektedir. hızla durex kutularının üstünü okumaya, elinden düşürmeye falan başlar. )
tüketici � amca ver sen kutuları bana. ben bakarım.
eczacı kızın babası � yok tırtıllı...
tüketici � hahha yahu amca tırtıllı değil yahu tırtırlı. var bende tırtıl zaten hahahhaha
eczacı kız- kikir kikir
eczacı kızın babası � eeeeeeeeeeeeh !!! gülme kız sen de ! kıracam şimdi kemiklerini ! sen de git burdan .
kapatıyoruz dükkanı. ben cumaya gidecem. git başka yerden al ne istiyorsan.
tüketici � ahhaha ya amca dur sinirlenme ya. tamam bu işte bunu alıyorum. ne kadar ?
eczacı kızın babası � hangisiydi o ?
tüketici � tırtıllı puhahhaa
eczacı kız � kikir kikir
eczacı kızın babası � ****ir git lan burdan pezevenk seni ! çat küt ( eline geçirdiği tüm ilaç kutularını fırlatmaya başlar amca ) gülme kız sen de elin herifine !!!
eczacı kız � kik.....
tüketici � hahhaha ahğğğ tamam be gidiyorum. hay allah ya ... tırtıllı dedi yaa hahahahhaa
------------------------------------------------------------------------------
kasiyer: beyfendi .. kartiniz var mı?
tribal: yok..
dıt dıt dıt..dıt.. dıt dıııııııı(lazer prevatifi okumaz)
kasiyer: alo ürünler bölümü mü? seda hn.. rahatsız ettim, barkot okunmuyor kodlasam..37724..
tribal: (hay barkotuna)..
kasiyer: bir saniye beyfendi..seda kayıtlı değil mi? ya bu prezarvatiflerden.. şey marka..
tribal: (hay skyiim).. taam hanfendi almıcam kalsın!!
kasiyer: yok meyva aromalılardan değil.. tırtırlılardan.
tribal: hanfendi bırakırmısınız?...
kasiyer: yok ufak boy!! büyük değil..en ufaklarından..
tribal: ufak değil!!! yanlışlıkla almışım!!!!
kasiyer: beyefendi, malesef bu ufak boy tırtırlılar henüz kodlanmamış.. meyveli istermisiniz?
tribal: yok kardeşim istemem, sevişmicem artık ben...
eczacı kız - merhaba. buyrun ne istemiştiniz ?
tüketici prezervatif alıcaktım ben.
eczacı kızın babası bırak kızım ben hallederim. ( hızlı hareketlerle kötü marka bir prezervatif kutusunu paket yapmaya girişir. kulaklar pembeleşir amcanın .)
tüketici amca ne yapıyosun ? naylon torba istemedim ben hahhahaha başka prezervatif yok mu ? durex felan ? çevreciyim ben. naylona karşıyım hahhaha
eczacı kız- kikir kikir
eczacı kızın babası- hıı? bana mı dedin çocuum ?
tüketici- evet amca . durex felan yok mu ?
eczacı kızın babası- var...( sinirli bir tonda söyler. ve hemen kaptığı gibi bir durex kutusunu paket yapmaya başlar.)
tüketici � dur amca dur yaa... ver bakiim o hangisiymiş? geçende geciktiricili olanından almıştım, iflahım kesilmişti valla 3 saat. ver sen onu bakiim bana.
eczacı kız � kikir kikir
eczacı kızın babası � geciktiricili mi?
tüketici � amca bunların tırtırlısı vardı yok mu sizde ondan?
eczacı kızın babası � tırtıllı ? ( suratı kıpkırmızı olmuştur artık. sinirden eli ayağına dolaşmakta fakat birşey de diyememektedir. hızla durex kutularının üstünü okumaya, elinden düşürmeye falan başlar. )
tüketici � amca ver sen kutuları bana. ben bakarım.
eczacı kızın babası � yok tırtıllı...
tüketici � hahha yahu amca tırtıllı değil yahu tırtırlı. var bende tırtıl zaten hahahhaha
eczacı kız- kikir kikir
eczacı kızın babası � eeeeeeeeeeeeh !!! gülme kız sen de ! kıracam şimdi kemiklerini ! sen de git burdan .
kapatıyoruz dükkanı. ben cumaya gidecem. git başka yerden al ne istiyorsan.
tüketici � ahhaha ya amca dur sinirlenme ya. tamam bu işte bunu alıyorum. ne kadar ?
eczacı kızın babası � hangisiydi o ?
tüketici � tırtıllı puhahhaa
eczacı kız � kikir kikir
eczacı kızın babası � ****ir git lan burdan pezevenk seni ! çat küt ( eline geçirdiği tüm ilaç kutularını fırlatmaya başlar amca ) gülme kız sen de elin herifine !!!
eczacı kız � kik.....
tüketici � hahhaha ahğğğ tamam be gidiyorum. hay allah ya ... tırtıllı dedi yaa hahahahhaa
------------------------------------------------------------------------------
kasiyer: beyfendi .. kartiniz var mı?
tribal: yok..
dıt dıt dıt..dıt.. dıt dıııııııı(lazer prevatifi okumaz)
kasiyer: alo ürünler bölümü mü? seda hn.. rahatsız ettim, barkot okunmuyor kodlasam..37724..
tribal: (hay barkotuna)..
kasiyer: bir saniye beyfendi..seda kayıtlı değil mi? ya bu prezarvatiflerden.. şey marka..
tribal: (hay skyiim).. taam hanfendi almıcam kalsın!!
kasiyer: yok meyva aromalılardan değil.. tırtırlılardan.
tribal: hanfendi bırakırmısınız?...
kasiyer: yok ufak boy!! büyük değil..en ufaklarından..
tribal: ufak değil!!! yanlışlıkla almışım!!!!
kasiyer: beyefendi, malesef bu ufak boy tırtırlılar henüz kodlanmamış.. meyveli istermisiniz?
tribal: yok kardeşim istemem, sevişmicem artık ben...