presario 2200, lütfen yardım edin kanser etti beni !!!

maharajah

New member
Reaction score
0
sitesinden indirdiğim driver ı kurdum, 'bu aygıt baslatılamaz' dedi.driver ı bilgisayardan tamamen kaldırıp bilgisayarı yeniden baslattım.bilgisayar acıldığında ses kartını otomatik olarak tanıyıp, driver ı kurmak için, microsoft un sitesine baglanabilir mi diye sordu.ben de 'evet, yalnızca bu kez' dedim.birkac dakika bekledikten (dosyalar ucusuyor, cubuklar %100 doluyor) sonra, tam kuruyor diyorum karsıma bu kez de 'bu aygıt baslatılamaz' diye bi uyarı cıkıyor.'windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor.sürücü bozuk ya da eksik olabilir.(Kod 39)' diyor.
2 gün önce format attım, atmadan önce canavar gibi ötüyodu.yani ses kartında herhangi bir sey oldugunu sanmıyorum !
bi de format atmadan önce vistanın ikonlarını ve seslerini iceren bir tema vardı.zaten format atma sebebim de biraz buydu.alakalı mıdır bilmem !
allah askına ilgilenin de halledelim sunu yawf, kafayı sıyıracam, yardımlarınız icin saolun arkadaslar...

kod 39 hatasını gordugun yerde surucuyu kaldır var ordan surucunu kaldır sonra pc yenıden baslat daha sonra emın olman gereken bır konu var surda .. notebook mu masaustumu ona gore bak drıverını ben baktıgımda 3 cesıt urun cıkıyor

Geri