.pps

givemefive

New member
Reaction score
0
kusura bakmayin arkadaslar ,bi soru sorcam ama nereye yazip danisacagimi kavrayamadim acikcasi,buraya yaziyorum,eger hatali bisey yapiyosam siliverin yazdiklarimi lütfen, sorum; bana gelen .pps dosyalarini acamiyorum bana hangi programi yüklememi söyleyebilir yada yönlendirebilirmisiniz.Simdiden cok tesekkürler .Özel mesaj atabilirseniz iyi olur..
Tekrar tesekkür.

office programını kurup içindeki powerpoint ile açabilirsin..

kusura bakmayin arkadaslar ,bi soru sorcam ama nereye yazip danisacagimi kavrayamadim acikcasi,buraya yaziyorum,eger hatali bisey yapiyosam siliverin yazdiklarimi lütfen, sorum; bana gelen .pps dosyalarini acamiyorum bana hangi programi yüklememi söyleyebilir yada yönlendirebilirmisiniz.Simdiden cok tesekkürler .Özel mesaj atabilirseniz iyi olur..
Tekrar tesekkür.
Dostum oncelıkle pps uzantılı dosya derken pps bır power poınt dosyasıdır offıce yuklu degılse power poınt prgramını yukleyıp acmanı onerırım kolay gele oda forumda mevcut aratırsan..yanlıs bılıyorsam duzeltın..​

TuRK_HaRD ın da dediği gibi powerpoint wiever'ı u yükle bu programla PPS ve PPT dosyalarını acabilirsin

Geri