Potada ULEB Cup Heyecanı

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup 3. tur ilk maçında yarın (11 Mart) saat 19.00'da deplasmanda Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek.

ULEB Cup'ta grup maçlarını yenilgisiz lider tamamlayarak kupa tarihine geçen, ardından 2. tur ilk maçında deplasmanda 15 sayı farkla mağlup olduğu Hapoel Jerusalem'i, rövanşta muhteşem bir basketbolla 73-53 yenerek tur atlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 3. tur ilk maçında yarın (11 Mart) saat 19.00'da deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaşacak. Mücadele Kanal 24'ten canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı 18 Mart'ta BJK Akatlar Cola Turka Arena'da oynanacak.

Kızılyıldız'ı tanıyalım

ULEB Kupası'nda (F) Grubu'nda yer alan Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibi, Rusya'nın Dinamo Moskova ve Belçika'nın Telindus Oostende takımlarının ardından 6 galibiyet, 4 mağlubiyetle 3. sırada yer aldı. 2. turda Oktay Mahmuti'nin antrenörlüğünü yaptığı Benetton Tamoil takımıyla eşleşen Sırbistan ekibi, oynadığı 2 maçı da 81-71 ve 83-82'lik skorlarla kazanarak Siyah-Beyazlılarımız'ın rakibi oldu. Kadrosunda 4 yabancı oyuncu bulunan Sırbistan ekibinin en skorer oyuncuları ise Tadija Dragicevic ve ABD'li Omar Cook.

Başkanımız’dan Tam Destek
Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın yarın (11 Mart) deplasmanda Kızılyıldız ile oynayacağı ULEB Cup 3. tur ilk maçını izlemek üzere Belgrad'da olacak.
Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın ve Masa Tenisi, Briç ve Dış İlişkiler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mario Berk de Başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte karşılaşmayı tribünden takip edecek.

BEŞİKTAŞ JK

seyretmicem bu maçı basket maçlarını ben seyredince uğursuz geliyorum hep yeniliyoruz

Geri