posedion hakaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExpeRt`

Counter Strıke
Reaction score
0
ARK lar BEN Bİ HATA YAPTIM BU KONUYU AÇMAKTA POSEDİON DAN ÖZÜR DİLİORUM VE UPLOADER TEAM İŞİNİ S:MOD LARA BIRAKIORUM LTF KONU LOCKED EDİLSİN...

ileti gecmısını tutuosan koy kanıtla daa fazla buyutme titanyumm

herkese ii forumlar....

off yapmayın artık yeter yaa kendi sorununuzu kendiniz çözsenize ne die sürekli buraya konu açıyosunuz tınlamıyolar artık bu konuları haklılarda bi şeyi ne kdr çok yaparsanız değeri o kdr azalırmış =) ii forumlar

Sorun ne anlamıyorum.
Sadece Derslerine çalışman gerektiğini söyledim.
Upload Yapman İçin Bilgisayar başında çok durman lazım... Bu da seni olumsuz etkiler...
Sonuçta Bana Zararın Olmayacak...
Ama PC'ye Mahkum Olucaksın...
Ben Seni Kesinlikle Desteklemiyorum... Ama İyiliğin İçin...

yha abi ben derslerimi çalışıom anlamıomusn

dostum yaş kac ?

yha abi ben derslerimi çalışıom anlamıomusn
Tamam 12 Yaşında Başla PC'ye Sonra Gelecekte asosyalin teki oL...
Sonrada Yandım Anam Türküsünü SöyLemeye Başla... :goz:

GüzeL Bi GeLecek Seni BekLiyor...

Unutmaki Hepimiz İyiliğin İçin Konuşuyoruz... Ama Dinlemeyebilirsin...

arkadaşım zaten ben poseidondan böyle şeyler beklerim onn gibi birisinin böyle kötü şeylerle itham ediliyor olması gayet doğal çünkü kendisi çok agresif ve düşünmeden konuşuyo çoğu zaman

Hem msn de görüşücek kadar arkadaşın,hem de burda konu açıp şikayet edicek kadar düşmanın..

çok ayıp :)

12 yasındakı bırıne 470.000 kişilk bir forumda uploader unvanı verılırmı???

anlamıyorum ki ya... senin iyiliğini istiyorlar. derslerine bak diyorlar ama yok sen bas bas bağırıyorsun..

bende zamanında çok taktım modluğa yıllar önce :D ama anladım ki takmayla iş bitmiyor.. mod olmadanda yardım edebiliyorsun siteye. ha illede istediğin yönetimde olmaksa gel bana msnden konusalım :) yönetimdeki kişilere ben rica ederim senin msnini eklemeyi sağlayabilirim belki. o zaman yönetimde olamana gerek kalmaz :D

yha ben derslerimi dershaneye gidiorum okulda etüte kalıorum derslerimi yani çok çalışıorum

off ne bu yaa iyice ebeveyn-çocuk muhabbetine döndü bu olay

Hakaret etmişmidir etmemişmidir onu bilmem ama neden 12 yasındaki kişi uploader teamde olmasın anlamış degilim eger işini güzel yapıyosa olabilir bence yaşın onemi yok bize verebildikleri önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri