Porto Fc

omemo

New member
Reaction score
0
Geçen sene İnönüde BJK-PORTO maçının intikamına çıkıyoruz..!! BJK lı futbolcuları adeta döverek hepsinin sedye ile çıkartan o sert futbolculara hesap soracağız..!!!
Desteğiniz intikamımızdır..!! Bu arada UEFA rakibiniz metalciler için şans tanımıyorum başarılar...!!!! : clap

geçen sene ali kıran baş kesen gibi oynayıp haketmedikleri galibiyet almışlardı. işallah fenerbahçe güzel bi oyunla yener.. başarılar bu akşam

eyw arkadaşlar bi Fenerbahçeli olarak Bjk lı kardeşlerimizin desteğini arkamızda görmek bizi sevindirdi ama bilmiorum ben bile açıkçası güneşi göremiorum tam =(

Olmadı arkadaşlar yapamadık..Artık sevincimiz Beşiktaştan..!!

maç bitti fenerbahçe kaybetmeye dewam ediyor bakalım daha aragones ne kadar kalcak takımın basında....yıne umarım dıger maclarını kazanır....nede olsa Türk takımı....awrupa da gonlum fenerbahceyle bu sene...

ya arkadaslar sadece kendimce eleştiri benimkisi sataşma olarak algılamayın kesinlikle ama aragones ve guiza pek dogru transfer gelmedi bana.aragonese cok bişi diyemiyorum ama guiza sadece gecen sene patlama yaptı baska pek bi basarısı yok gibi görünüyo istatistiklere bakılırsa,verilen paraya yurt dısına cıkan dövize yazık

Geri