Portal menü sıralama sorunu

jager_wolf

New member
Reaction score
0
merhaba üstadllar vb portal olarak vBAdvanced_CMPS_2.1.0 yüklü menü katogorilerini normal sayı normlarını giriyorum ama kendi kafasına göre düzenliyorm istediğim katogoriler altında çıkmıor başka katogeriye atıyor ancak 2-3 defa üst üste kaydet yaptığımda düzelebilior ama yeni başlık ekleyince yine kendi kafasına göre sıralamaya sokuyor bunun bir ince ayarı var mı bu durm beni kitlemiş durumdumda..kolay gelsin..

Selametle

jager_wolf' Alıntı:
merhaba üstadllar vb portal olarak vBAdvanced_CMPS_2.1.0 yüklü menü katogorilerini normal sayı normlarını giriyorum ama kendi kafasına göre düzenliyorm istediğim katogoriler altında çıkmıor başka katogeriye atıyor ancak 2-3 defa üst üste kaydet yaptığımda düzelebilior ama yeni başlık ekleyince yine kendi kafasına göre sıralamaya sokuyor bunun bir ince ayarı var mı bu durm beni kitlemiş durumdumda..kolay gelsin..

Selametle

3.5.x kullanıyorsun sanırım elindeki hacks de sorun olabilir,

bir alt versiyonu kurmayı dene birde;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=33832

üstadım denedim ama olmadı bunun bir çaresi yok mu ya..acaba başka bir ayarımı var sitemi sırf bu yüzden kullanıma açamıyorum lütfen yardımcı olun..istediğim sıraya nasıl sokucam..nuralandırmaları mı yanlı yapırom acaba örnek fln verirseniz..çok sevinirim

Geri