Portal Hakkında Bi Kaç Ayarlara ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk sorununu template ayarlarından düzelteceksin, forumhome gibi bir tag olması lazım FORUMHOME veya navigation template'lerinin içinde kodları bulabilirsin..

2. sorununu admincp e eklenen portal dosyalarına girerek halledeceksin.. News Options gibi bir ibare var orada hangi forumu seçersen ondaki başlıklar çıkar..

ProwL' Alıntı:
ilk sorununu template ayarlarından düzelteceksin, forumhome gibi bir tag olması lazım FORUMHOME veya navigation template'lerinin içinde kodları bulabilirsin..

2. sorununu admincp e eklenen portal dosyalarına girerek halledeceksin.. News Options gibi bir ibare var orada hangi forumu seçersen ondaki başlıklar çıkar..

yardım ettıgın ıcın tesekkur ederım arkadasım ama senın soyledıklerını yapamadım rıca etsem tam olarak ne yapacagımı anlatabılırmısın "News Options gibi bir ibare var orada " mew optıons dıye bı ıbarede bulamadım hem :S

aynı sorundan bendede var kon uactık pm gonderdık amma ve lakin tıq yoq:Dsol abiye pm attım gene tıq yoq sanırım ıslerı var yoksa cevapsız bırakmazlar hersorunun bı cevabı burda muhakkak vardır?

bu konuda baska yardımcı olabılecek kımse yokmu arkadaslar:S lutfen

arkadaşım 1. sorunun için =)

forum.php'yi, index.php'ye çevir. index.php'yide, portal.php yap =)

ana dizine bi index at direk portal.php ye yönlendir. sayfa açılışında portal.php'yi anasayfa olarak tanımlamış olursun...

2. sorunun ise ;

portal admin paneline gir.

edit modules > sitedeki son konular

Recent Threads Forums'u bul... sağ taraftaki kutucuktaki tüm listeyi ctrl tuşuna basılı tutarak işaretle ve kaydet =)

Dark_Half' Alıntı:
arkadaşım 1. sorunun için =)

forum.php'yi, index.php'ye çevir. index.php'yide, portal.php yap =)

ana dizine bi index at direk portal.php ye yönlendir. sayfa açılışında portal.php'yi anasayfa olarak tanımlamış olursun...

2. sorunun ise ;

portal admin paneline gir.

edit modules > sitedeki son konular

Recent Threads Forums'u bul... sağ taraftaki kutucuktaki tüm listeyi ctrl tuşuna basılı tutarak işaretle ve kaydet =)
arkadasım cok tsk ederım ama bu soyledıklerınden anlamadıgım yerı soylıyeyım sana ona gore tekrar yardımcı olursunuz bak sımdı demıssınkı
forum.php'yi, index.php'ye çevir. index.php'yide, portal.php yap yaptım ve forum index.php de calısıyor ama sıte acılırken portal.php de acılması ıcın yapacagım sey nedır onu acıklarmısın.

ıkınıcısıde
Recent Threads Forums'u bul... sağ taraftaki kutucuktaki tüm listeyi ctrl tuşuna basılı tutarak işaretle ve kaydet
yaptım dedıgın gıbı fakat yınede portalda goruntulenmedı konular:S

tsk ederım sımdıden saolun

arkadaşın problemi çözülmüştür.

portalı 2.2 sürümü olduğu için direk edit page gerekli düzeltmeleri yaptı...

bilgi vermek istedim.

her üye sorunu çözüldükten sonra, sorunum şu adımlarla çözüldü diye bildirse;

aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için faydalı olur...

ben nasıl haleldıcem dark abı benım pcde msn calısmıyo vba cmps 2.2 yı kullanıyom bende son konualrı gosteremk ıstıom abi..

out.php

umarım yardımcı olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri