port açmayı bilen arkadaşlar yardım lütfen...

neslee

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar internette çok fazla aramama ramen bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ben kampüste kalıyorum tüm bilgisayarlar merkezi bir modeme bağlı torrent kullanamıyorum ne yapmalıyım port açma imkanım var mı ya da makinada açık bulunan portları mı bulup kullanmalıyım çok bilmiyorum bu konuyu yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim şimdiden sağolun...

modemin modelini bilmen gerekir modemin modelini bilirsen ona göre port acabilirsin....

modeme bağlanıp sabıt ip aldıktan sora (no-ip den alabılırsın) portunu acıp torrent yazılımından port numaranı alarak portunu acabılırsın...

modeme bağlandıktan sonra sunları yapabılırsın...

bağlantılar gibi bi bölümün altından NAT bölümünü bulmalısın tum modemlerde bu NAT bölümü wardır her yere tıkla aklıma gelmedı sımdık neyın alt baslıında olduu :D onu bulduktan sonra duzenle secenelerı ıcınden ip'nı we port numarasını yazarak portunu acabılırsın...

eğer utorrent yazılımı kullanırsan acık portlardan faydalanabılme ozelllıgıne sahıp genelde o portları kendısı bulup kullanır benımksi oyle sahsen... : )

allied telesyn at8000-s arkadaşlar bu modemin modeli fadetoblack çok teşekkürler yorumundan dolayı..bu modemde nasıl port açılır yardımcı olabilen arkadaş var mı şimdiden teşekkürler..

modemin modelinden çok ipsi önemlidir erişmek için..
daha sonra şifresi.. giriş yaptığınızda nat kısmından geri kalanını fadetoblackın anlattıgı sekilde halledebilirsiniz.

Geri