Port açmak ve torrent davetiyesi hakkında bilgi rica ediyorum

insideman

New member
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar ben yeni bir bitcomet kullanıcısıyım ve sitelerde hep port açma ve torrent davetiyeleri dikkatimi çekiyor suan 1 saattir ilk kez film indirmeye basladım 25 kb altına hiç düşmedi hızı port açmaya gerek var mı bu dpwnload hızlandırıcı bir olay mı? Güvenlik açığı olur mu port açınca? ve neden birçok sitede torrent davetiyelerine rastlıyorum ve neden bu kadar önemli? Hiç bir davetiyem olmadan istediğim filmlerin torrent dosyasını buldum davetiye ile üye olunca ne oluyor?

Arkadaşlar çok soru sordum ama kısa cevap versenizde olur bu konularda yeniyim öğrenmem gerekiyor teşekklürler

Arkadaşlar gerçekten neden aradığım herşeyi ve kafamdaki soruların cevaplarını bulabildiğim bu sitede torrent hakkında detaylı ve tatmin edici bir bilgi bulamıyorum. Hackhell torrenre kıl mıdır ?

Bilgisi olanlar paylaşırsa sevineceğim!

Herkese şimdiden teşekkürler.

vallha flashget kullan port açmak bir işe yaramaz.hiç uğraşma böylece güvenlik sorunu da olmaz.hız paylaşanların ve kaynağın çokluğuna bağlı .bazı programlar otomatik olarak port açıp her bir dosyayı başka bir port üzerinden yayıyor.kendin uğraştığına değmez

Port açma konusunda google da arat rahatça bulabilirsin.Hız için önemli....Davetiye konusuna gelince davetiyeli üyelik alan siteler genelde hız bakımından yüksek kalite sunar.Torrent birşey indiriyorsan indirdiğin dosyayı seed ederek göndermeyi de bileceksin.Yoksa zaten davetiye ile üyelik alan siteler banlıyolar...Hız konusunda en hızlısı diyebilirim.1024 internetim var genelde 110 ile falan indiriyorum.Tabii hız torrent programları olan bitcomet azureus utorrente göre de değişiyor.Çoğu kişi utorrent veya azureus kullansa da ben bitcomet in 0.7 sürümünü kullanıyorum denediklerimden en hızlısı o çıktı...Torrent Rapidshare in en iyi alternatifi bence....

hız istiosan port acmalısın modeminde. seed i yüksek olan dosyaları indir bi de

Geri