menejer66
New member
POLYANNA KERHANEYE DÜŞERSE REPLiKLERi
- En azından para kazanacağım. Hem ben de zevk alırım. Ehe ehe ne güzel dünya hayat ne iyi…
- En azından cinsel açlık çekmeyeceğim…
- Herkes beni s*kiyo, demek ki seviyor daha ne olsun?...
- Bir sürü arkadaşım var aman da ne güzel…
- Ya para vermeden z*kselerdi? Lay lay lommm...
- Oh ne güzel, yattığım yerden para kazanıyorum…
- Amca, amca lütfen ağzıma verme amca.
- Al al, bak ne güzel lolipop gibi, yala işte, ne oldu lan sana, bunu senin söylemen gerekiyordu…
- Ne güzel, benim vizitem 15 milyon... Bak havali hatice’ninki 5 milyoncuk... Oh oh pek ala...
- Ne güzel, düzenli sağlık hizmeti veriyor burası yaa...
- Bu da bir tecrübe...
Alternatif sevinme: Çok şükür, rocco bugün de gelmedi... : )
- İnsanlar beni sevmek için sıraya giriyor lay lay lom
- Ne şanslıyım oda numaram 13 diil...
- Heeeeeeyy odam var benim numaralı, arkadaşlarım var damarlı damarlı
- Ya emrah’ın annesi olsaydım buna da şükür
- Çok şükür kerhaneye düşerken bir tarafımı incitmedim. Kolumu bacağımı da kırabilirdim..
- Değişik insanlar tanıyorum, kendimi geliştiriyorum.
- Hayatımda yalnızca bir insanin olmasını istemezdim kesinlikle.
- Sabahtan akşama s*kiliyorum. Kerhane tatlısına para vermiyorum
- Cana geleceğine mala gelsin laylaylom
- Buradaki mutsuz kadınlara da mutluluk oyunumu öğreteceğim, yaşasın, hem cinsellik de bir ihtiyaçtır değil mi, ben buraya gelenlere yardım ve hizmet için buradayım, evet, hem kendime hem herkese yardım ediyorum ben.. Evet evet..sonunda evimdeyim.. Laylalayyy.. Aaa güneş açtı
- Ne güzel yattığım yerden para kazanıyorum. Hem de çalıştığım işten zevk alıyorum. Lay lay lom…
- Ya hamallık yapmak zorunda kalsaydım ne yapardım di mi?...
- Ben de bir nevi eğitimci sayılırım. Gençlerin tecrübesi artıyor. Ya evlendikleri zaman ilk gece heyecandan çükleri kalkmazsa.. Bütün mahalle dalga geçmez mi onlarla? İyi yapıyorum iyi..
- Neyse ki işler kesat ...
- İyi ki frijit değilim yoksa hersey daha zor olurdu di mi. İyi ki değilim iyi ki...
- Yaşasın peçete masrafım kalmadı!
- Biz kalabalık ve mutlu bir aileyiiiiz...lay la lay la laay laay...
- Evet bacaklarımı kapayamıyorum ama ya yürüyemeseydim.lay la lay la laay laay...
- Normal birinin bir sevgilisi vardır benim bin tane.. Laylayloyoyomy
- Yaşıtlarım iş ararken ben burada namusumla çalışıyorum valla. Ne güzel.
- Buranın ne olduğunu bilmiyorum, 1 aydır da buradayım. İlk geldiğimde adam geldi. Sonra sürekli adamlar gelmeye başladı. Geçen hafta da biri geldi, geçen gün de geldi. Dün de geldi biri. Ama bugün biri gelemedi*, o çok kötüydü. Neyse beterin beteri var.
- Yaşasın! Artık benimde bir vizite kağıdım, özel odam, vizite ücretim ve takma adım olacak!
- Ya.ak derdim kalmadı
- En azından adresim belli
- Şimdi benimle evlenen süper sevap yapacak oleyyyyyyy!!! Şşş yakışıklı.. Gelsene sana bedava vereceğim keyfim acayip yerinde.
- Amca.. Kuş ötüyor mu? Çok önemli değil aslında, hayatta bazı şeylerin önem sırası yaş ilerledikçe o kadar değişiyor ki..
- Heyyyy hepinizi istiyorum, bütün dünyayı içime almak istiyorum..
- İnsanın bedenini başkalarıyla paylaşması kadar doğal ne olabilir ki..
- Bu keyfi beraber yaşayalım..
- Eee tatlım anlat bakalım nasıl düştün buralara?
- Ben kendimi buraya düşmüş olarak görmüyorum. Sadece yeni bi tecrübe.
- Hmm.. E para için kendini satıyorsun?
- Satmak demeyelim. Sadece diğer insanları mutlu etmek için duygularımı paylaşıyorum.
- İyi de patates gibi heriflerle sevişiyorsun?
- Nolcak ki.onları mutlu etmek beni de mutlu ediyor.
- Anlıyorum..
- Ya beyazlarla dolu bir ülkede düşseydim kerhaneye.. İyi ki de böyle bol zencili bir afrika ülkesindeyim.. (Ama polyanna!!!????)
- Sağlık muayenesi bedava, prezo bedava, tatlı bedava, peçete bedava, hava, su bedava,
daha ne olsun !!!!!!!!!!...
- Heyyoooo bugün de hamile kalmadım…
- Yaşasın en azından her gün her defa, ilk gece stresimi atmama yardımcı oluyooo. Aşkımla evlenince ilk gece stresim olmayacak ooohhhşşş!...
- Ne kadar güzel.. Bu adamlar çok çabuk mutlu oluyor. Bugün tam 437,912 kişiyi mutlu ettim.bu bir rekor benim için…
POLYAANNA TECAVÜZ SONRASI REPLİKLERİ
- Şükürler olsun...arkamdan girmedi...
- Oh bee, dünya varmış...
- Küçüktü... Evet evet küçüktü... Bir şey hissetmedim bile…
- Böylece bu ihtiyacımı da gidermiş oldum. Sonuçta yemek, içmek gibi doğal bir şey bu…
- En azından insaflı bir tecavüzcüye denk geldim, neyse çoraplarımı, ayakkabılarımı, üstelik bluzumu çıkarmadı üzerimden, bir de giyinmekle uğraşmayacağım en azından. Ahahah…
- Bir gün olsun rol yapmadan sevişmiş oldum, olduğum gibi oldum, üzülmem değil sevinmem gerek…
- Şekerlerim... Cebimdeki şekerlerden haberi bile yok, hepsi bana kaldı…
- Birini mutlu etmek güzel bir duygu...
- Tecavüzcü ya ayak fetişisti olsaydı? Hmm ayıp olurdu adama hem de eziyet…
- Neyse oh, g*tümdeki basur memelerine iyi geldi bu dübür masajı... Artık o kadar da acımıyorlar. Lokman hekim miydi o tecavüzcü ne?...
- Doktor iğne de yapmış olabilirdi…
- Heyyooooo, allahim hayatin 7 rengini de yaşayan bir bünyem var,mutlu olmamak elimde değil…
- Hem böylelikle misyonuma aykırı davranmamış olurum...
- Dünya alem zikse üzülmem,heyyoooo aman yarabbim herkesi istiyorum histeri bunalımındayım…
- A.ı dötü dağıtıp amortisörü patlatarak beni ortadan ikiye ayırabilir, kafamı taşlara vura vura becerip, boğazımı sıkarak nefessiz bırakabilir, bacaklarımın arasını morartana kadar gidip gelerek canımı acıtabilirdi. Evire çevire döndürüp içimi dışıma çıkartabilir, parmaklarını boğazımın içine sokarak midemi bulandırabilir, kemeriyle feci şekilde döverek beni paramparça yapabilirdi. Ama yapmadı. Kaliteli adammış be…
- Tecavüz etmedi ben verdim….
- Böylece başka birine tecavüz etmez daha..ne güzel tanımadığım bir mağduru kurtardım…
- Çeşit oldu…
- Lay lay lom yaşasın neyse ki kızlık zarım esnekmiş…
Moderator notu : [ Kaynak :ek$i sözlük ]
- En azından para kazanacağım. Hem ben de zevk alırım. Ehe ehe ne güzel dünya hayat ne iyi…
- En azından cinsel açlık çekmeyeceğim…
- Herkes beni s*kiyo, demek ki seviyor daha ne olsun?...
- Bir sürü arkadaşım var aman da ne güzel…
- Ya para vermeden z*kselerdi? Lay lay lommm...
- Oh ne güzel, yattığım yerden para kazanıyorum…
- Amca, amca lütfen ağzıma verme amca.
- Al al, bak ne güzel lolipop gibi, yala işte, ne oldu lan sana, bunu senin söylemen gerekiyordu…
- Ne güzel, benim vizitem 15 milyon... Bak havali hatice’ninki 5 milyoncuk... Oh oh pek ala...
- Ne güzel, düzenli sağlık hizmeti veriyor burası yaa...
- Bu da bir tecrübe...
Alternatif sevinme: Çok şükür, rocco bugün de gelmedi... : )
- İnsanlar beni sevmek için sıraya giriyor lay lay lom
- Ne şanslıyım oda numaram 13 diil...
- Heeeeeeyy odam var benim numaralı, arkadaşlarım var damarlı damarlı
- Ya emrah’ın annesi olsaydım buna da şükür
- Çok şükür kerhaneye düşerken bir tarafımı incitmedim. Kolumu bacağımı da kırabilirdim..
- Değişik insanlar tanıyorum, kendimi geliştiriyorum.
- Hayatımda yalnızca bir insanin olmasını istemezdim kesinlikle.
- Sabahtan akşama s*kiliyorum. Kerhane tatlısına para vermiyorum
- Cana geleceğine mala gelsin laylaylom
- Buradaki mutsuz kadınlara da mutluluk oyunumu öğreteceğim, yaşasın, hem cinsellik de bir ihtiyaçtır değil mi, ben buraya gelenlere yardım ve hizmet için buradayım, evet, hem kendime hem herkese yardım ediyorum ben.. Evet evet..sonunda evimdeyim.. Laylalayyy.. Aaa güneş açtı
- Ne güzel yattığım yerden para kazanıyorum. Hem de çalıştığım işten zevk alıyorum. Lay lay lom…
- Ya hamallık yapmak zorunda kalsaydım ne yapardım di mi?...
- Ben de bir nevi eğitimci sayılırım. Gençlerin tecrübesi artıyor. Ya evlendikleri zaman ilk gece heyecandan çükleri kalkmazsa.. Bütün mahalle dalga geçmez mi onlarla? İyi yapıyorum iyi..
- Neyse ki işler kesat ...
- İyi ki frijit değilim yoksa hersey daha zor olurdu di mi. İyi ki değilim iyi ki...
- Yaşasın peçete masrafım kalmadı!
- Biz kalabalık ve mutlu bir aileyiiiiz...lay la lay la laay laay...
- Evet bacaklarımı kapayamıyorum ama ya yürüyemeseydim.lay la lay la laay laay...
- Normal birinin bir sevgilisi vardır benim bin tane.. Laylayloyoyomy
- Yaşıtlarım iş ararken ben burada namusumla çalışıyorum valla. Ne güzel.
- Buranın ne olduğunu bilmiyorum, 1 aydır da buradayım. İlk geldiğimde adam geldi. Sonra sürekli adamlar gelmeye başladı. Geçen hafta da biri geldi, geçen gün de geldi. Dün de geldi biri. Ama bugün biri gelemedi*, o çok kötüydü. Neyse beterin beteri var.
- Yaşasın! Artık benimde bir vizite kağıdım, özel odam, vizite ücretim ve takma adım olacak!
- Ya.ak derdim kalmadı
- En azından adresim belli
- Şimdi benimle evlenen süper sevap yapacak oleyyyyyyy!!! Şşş yakışıklı.. Gelsene sana bedava vereceğim keyfim acayip yerinde.
- Amca.. Kuş ötüyor mu? Çok önemli değil aslında, hayatta bazı şeylerin önem sırası yaş ilerledikçe o kadar değişiyor ki..
- Heyyyy hepinizi istiyorum, bütün dünyayı içime almak istiyorum..
- İnsanın bedenini başkalarıyla paylaşması kadar doğal ne olabilir ki..
- Bu keyfi beraber yaşayalım..
- Eee tatlım anlat bakalım nasıl düştün buralara?
- Ben kendimi buraya düşmüş olarak görmüyorum. Sadece yeni bi tecrübe.
- Hmm.. E para için kendini satıyorsun?
- Satmak demeyelim. Sadece diğer insanları mutlu etmek için duygularımı paylaşıyorum.
- İyi de patates gibi heriflerle sevişiyorsun?
- Nolcak ki.onları mutlu etmek beni de mutlu ediyor.
- Anlıyorum..
- Ya beyazlarla dolu bir ülkede düşseydim kerhaneye.. İyi ki de böyle bol zencili bir afrika ülkesindeyim.. (Ama polyanna!!!????)
- Sağlık muayenesi bedava, prezo bedava, tatlı bedava, peçete bedava, hava, su bedava,
daha ne olsun !!!!!!!!!!...
- Heyyoooo bugün de hamile kalmadım…
- Yaşasın en azından her gün her defa, ilk gece stresimi atmama yardımcı oluyooo. Aşkımla evlenince ilk gece stresim olmayacak ooohhhşşş!...
- Ne kadar güzel.. Bu adamlar çok çabuk mutlu oluyor. Bugün tam 437,912 kişiyi mutlu ettim.bu bir rekor benim için…
POLYAANNA TECAVÜZ SONRASI REPLİKLERİ
- Şükürler olsun...arkamdan girmedi...
- Oh bee, dünya varmış...
- Küçüktü... Evet evet küçüktü... Bir şey hissetmedim bile…
- Böylece bu ihtiyacımı da gidermiş oldum. Sonuçta yemek, içmek gibi doğal bir şey bu…
- En azından insaflı bir tecavüzcüye denk geldim, neyse çoraplarımı, ayakkabılarımı, üstelik bluzumu çıkarmadı üzerimden, bir de giyinmekle uğraşmayacağım en azından. Ahahah…
- Bir gün olsun rol yapmadan sevişmiş oldum, olduğum gibi oldum, üzülmem değil sevinmem gerek…
- Şekerlerim... Cebimdeki şekerlerden haberi bile yok, hepsi bana kaldı…
- Birini mutlu etmek güzel bir duygu...
- Tecavüzcü ya ayak fetişisti olsaydı? Hmm ayıp olurdu adama hem de eziyet…
- Neyse oh, g*tümdeki basur memelerine iyi geldi bu dübür masajı... Artık o kadar da acımıyorlar. Lokman hekim miydi o tecavüzcü ne?...
- Doktor iğne de yapmış olabilirdi…
- Heyyooooo, allahim hayatin 7 rengini de yaşayan bir bünyem var,mutlu olmamak elimde değil…
- Hem böylelikle misyonuma aykırı davranmamış olurum...
- Dünya alem zikse üzülmem,heyyoooo aman yarabbim herkesi istiyorum histeri bunalımındayım…
- A.ı dötü dağıtıp amortisörü patlatarak beni ortadan ikiye ayırabilir, kafamı taşlara vura vura becerip, boğazımı sıkarak nefessiz bırakabilir, bacaklarımın arasını morartana kadar gidip gelerek canımı acıtabilirdi. Evire çevire döndürüp içimi dışıma çıkartabilir, parmaklarını boğazımın içine sokarak midemi bulandırabilir, kemeriyle feci şekilde döverek beni paramparça yapabilirdi. Ama yapmadı. Kaliteli adammış be…
- Tecavüz etmedi ben verdim….
- Böylece başka birine tecavüz etmez daha..ne güzel tanımadığım bir mağduru kurtardım…
- Çeşit oldu…
- Lay lay lom yaşasın neyse ki kızlık zarım esnekmiş…
Moderator notu : [ Kaynak :ek$i sözlük ]