Politika Bölümü

kempes89

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba.
Benim politika bölümleriyle ilgili şikayet ve önerilerim var.
Siyaset zor iştir.Ağzı olanda konusur bu konu hakkında ama bölümdeki yorumlara bakıyorum gerçekten cok kalitesiz ve sitenin kalitesini düşürüyor.
İnsanlar hemen birbirlerine saldırıyor bir fikir alışverişi yok,küfürler de cabası.
Bence bu bölüme belli kriterler getirilse çok iyi olur.Sert önlemler hatta belli kurallar.Mesela yazı fontlarıyla ilgili olabilir.Herkesin o foruma rahatca yazmasını engellemek biraz ciddiye alınmasını göstermek icin belli yaptırımlar yapmak lazım.Yoksa gerçekten seviye çok düşer.
Bir çözüm bulunursa iyi olur.
Sitenin seviyesini çok aşağıya çekiyor çünkü.

Saygılar ..

SeviyesizLeşen, hakaret veya küfür eden üyeLere zaten gerekLi cezaLar veriLiyor...
SizLere düşen görev de bu tür davranışta buLunan üyeLeri şikayet hattından bizLere
biLdirmeniz.

kesinlikle yazı renklerine ve boyutlarına sınırlamalar getirilmeli
son günlerdeki mevcut siyasi hareketlilikte göz önüne alınırsa,bölümün biraz daha üstüne düşülmesinde fayda var

Bence de zaten hassas olan bölüm son günlerde daha da ince bi çizgiye oturdu.Eleştriyle hakareti ayıredemeyen insanlar da yazmaya başlayınca çarşı karışıyor.Bazen aklıselim arkadaşlar bile bunların gazına geliyor.Sıkı denetim şart oldu...

Bir dönem sık yönetim kuralları getirilmişti.Şimdi de getirilmesi iyi olur aslında.Düzgünce yorum yapanlar rahatsız olacaklar belki ama seviye olması için böyle bir şeyin olması gerekiyor =)

babasından 2 kelime öğrenipte gelip burda ahkam kesen bebeler we sawunduğu görüşlerin sonuna kadar arkasında olupta başkasına saygı duymadan bölümü sawaş meydanına çewiren çok bilmişler bi müddet siyasetten uzak kalırsa herşey yoluna girecektir =)

Geri