Polisten askere hızlı yürü dayağı

~ ƒire ßuŁŁ ~

ƒαякı нιѕѕєт...
Reaction score
0
Ankara'da askerden izne gelen bir genç yolda hızlı yürümediği gerekçesiyle polis tarafından dövüldüğünü iddia etti.
178771.jpg

Ankara'da askerlik yapan 20 yaşındaki Cesur, dört gün önce ablasının düğününe katılmak için izin alıp İstanbul'a geldi. Cesur ile kuzeni Ahmet Top, önceki gün saat 15.30 sıralarında Vatan Caddesi Aksaray Metro İstasyonu önünden yaya olarak karşıya geçmek istedi. İddiaya göre, bu sırada ekip otosundaki polisler, kuzenlere “Neden karşıya hızlı geçmiyorsunuz” dedi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Ekip otomobilinden inen bir polis Cesur'u vatandaşların gözleri önünde yumruklamaya başladı. Kanlar içerisinde kalan Cesur, polislerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cesur'un burnu kırıldığı belirlendi.

Murat Cesur'un ablası Dilek Cesur ise “Kardeşimi döven polislerden davacıyım” dedi.

Kaynak

Bu poLisLer kendiLerini ne sanıyor ? :S Geçende bizim buranın çocuklarına sataşmış polis.. Kollarını kırdılar polisin yolladılar.. Bunumu istiyorlar yani zorla..

bir grup üniversiteli genç polisin gbt yaptığı kaldırımın karşısından yürüyor polis seslenio gelin buraya gençler duymuo polis bi kere daha seslenio gençler yine duymuo sonra polisler koşarak yanlarına gittiği gençleri tekme tokat dövmeye başlıo. ya mantık olarak zaten bi suçları olsa kaçarlar dimi suçları polisi duymamak olmaz böle ilerlemez ki...

son günlerde ankara k.ören dede güvenlik görevlisi adı altında hapisden cıkmıs psikopatları parklara bahcelere salmışlar güvenliği sağlasınlar diye adamlar hapcı esrar içenle kanka olmuşlar hapisde dışarda da koruyorlar olan yine bizim gibi mahalle sakinlerine oluyor...polis den ve bu tür uygulamalarından nefret ediyorum ne varsa tsk da var ...

tek taraflı haber , sebebepsiz kimse dayak yemez ben yıllardır yaya geçidinden geçerim hiç bir polis gelip beni dövmedi , tahkikat evrağını yayınlada dövüp dövmediğini öğrenelim öyle kafana göre çamur atmayacan , g. sıkıştığında tsk yı ara en yakin taburu yollarlar size

İnanan Var Mı?

Sadece Ortaya AtıLan Bir İddiayı Haber YapmışLar Komik Bu İnsanLar =)

iyi hoş da olayın bize görünen kısmı bu acaba adam hiç bişey yapmadı mı ?
misal polisin oğlum hızlı yürüsenize cümlesine sanane lan ve arkasından küfür gelmiş olabilir ki haketmiştir bırak polisi biri bana böyle cevap verse bende ağız burun dalarım
ama ha hiç bi şey yoktur polis kafasına estiği için yapmıştır o zamanda polis suçlu
benim tahminim birinci olay gibi olduğu ancak olayın tamamının ne olduğunu bilmedne yorum yapmak biraz konuşmak için konuşmuşluk olur ...

allah bilir o genç polislere ne söylemiştir tahrik vardır kesin yoksa durduk yere kimse kimseyi dövmez

çocuk büyük ihtimalle polise dayılık yapmıştır ben askerim bana bişi yapamaz die :D sonu bu olmuştur :) kokusu çıkar

:saskin al birine vur digerine polislerin isi yeterince zor zaten ne vardi hizli yürüseler

arkadaslar polis askere birsey yapamaz.askerde acemiligimin bittigi ilk gun subaylar bize gelip durumu anlatti.eger polis bir askerle ilgili sorun yasarsa polis inzibatlari arar inzibatlar gelip askeri gotururler.polisin askere birsey yapmasi soz konusu bile olamaz.askere siddet kullanan polisler bulur durum netlesir.ama arastirma sonucu suc eger askerde ise o kisiye allah yardim etsin.cunku izinli hallerde nasil davranilacagi bellidir.eger suc poliste ise polise allah yardim etsin.sonucta birisinin basi cok kotu agriyacak.

iyi de dayak yiyen çocuk dururken akli melekeleri de yerindeyken kısıtlı değilken neden kendisi değil de ablası şikayetçiyim diye bi demeç veriyor ilginç doğrusu

Geri