Polisin kadın pazarlığı
‘Bana 100 kontör gönder hallederiz
İstanbul Mali Şube’nin, Yabancılar Şubesi’ni de kapsayan operasyonunda; suçlanan polisler dinlemeye takıldı. Bir polis memuru, telefonda, kardeşi için “O şimdi asker canı neler ister misali” sözleriyle kadın pazarlığı yapıyor.
Engin BELLİ/AHT
Polisten barcıya: ‘Bana 100 kontör gönder hallederiz’
İSTANBUL Mali Polisi’nin yürüttüğü operasyonda, Yabancılar Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet D. ile Aksaray’daki Casablanca Disko’da çalışan Zekeriya Ç.’nin rüşvet pazarlığı teknik takibe takıldı. Mali polisin 6 ay boyunca yaptığı takibe göre, Zekeriya Ç. sık sık polis memuru Ahmet D.’den yabancı uyruklu kadın arkadaşları için oturum belgesi alınması konusunda yardım istiyor. İkilinin konuşmalarında polis memuru karşı taraftan kontör isterken, kimi zaman da alem yapması için arkadaşlarını diskoya göndermek için yardım istiyor.
TEKNİK TAKİBE TAKILDILAR
Teknik takibe takılan konuşmalardan bazıları şöyle:
Zekeriya Ç.: “Ağabey bir arkadaşımın tanıdığının ikametgaha ihtiyacı var.”
Ahmet D.: “Hallederiz belgeleri hazırlasın.”
Zekeriya Ç.: “ Belgeler hazır sıkıntı çıkmaz değil mi?”
Ahmet D.: “Hallederiz dedik ya. Bana 100 kontör göndersene.”
Zekeriya Ç.: “Hemen ağabey ne demek.”
‘YAP Bİ GÜZELLİK’
Ahmet D. : “Selamlar kardeşim.”
Zekeriya Ç. : “Aleykümselam ağabey. Buyur.”
Ahmet D.: “Bizim kardeş askerden geldi. Ona bi güzellik yapalım.”
Zekeriya Ç. : “Tamam ağabey.”
Ahmet D. : “O şimdi asker canı neler ister misali”
Zekeriya Ç.: “Anladım ağabey bakarım hemen.”
Ahmet D.: “Beyoğlu olsun, güzel bi kadın olsun. Askerden yeni geldi yap bi güzellik işte.”
Zekeriya Ç. : “Emrin olur ağabey.”
‘Bana 100 kontör gönder hallederiz

İstanbul Mali Şube’nin, Yabancılar Şubesi’ni de kapsayan operasyonunda; suçlanan polisler dinlemeye takıldı. Bir polis memuru, telefonda, kardeşi için “O şimdi asker canı neler ister misali” sözleriyle kadın pazarlığı yapıyor.
Engin BELLİ/AHT
Polisten barcıya: ‘Bana 100 kontör gönder hallederiz’
İSTANBUL Mali Polisi’nin yürüttüğü operasyonda, Yabancılar Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet D. ile Aksaray’daki Casablanca Disko’da çalışan Zekeriya Ç.’nin rüşvet pazarlığı teknik takibe takıldı. Mali polisin 6 ay boyunca yaptığı takibe göre, Zekeriya Ç. sık sık polis memuru Ahmet D.’den yabancı uyruklu kadın arkadaşları için oturum belgesi alınması konusunda yardım istiyor. İkilinin konuşmalarında polis memuru karşı taraftan kontör isterken, kimi zaman da alem yapması için arkadaşlarını diskoya göndermek için yardım istiyor.
TEKNİK TAKİBE TAKILDILAR
Teknik takibe takılan konuşmalardan bazıları şöyle:
Zekeriya Ç.: “Ağabey bir arkadaşımın tanıdığının ikametgaha ihtiyacı var.”
Ahmet D.: “Hallederiz belgeleri hazırlasın.”
Zekeriya Ç.: “ Belgeler hazır sıkıntı çıkmaz değil mi?”
Ahmet D.: “Hallederiz dedik ya. Bana 100 kontör göndersene.”
Zekeriya Ç.: “Hemen ağabey ne demek.”
‘YAP Bİ GÜZELLİK’
Ahmet D. : “Selamlar kardeşim.”
Zekeriya Ç. : “Aleykümselam ağabey. Buyur.”
Ahmet D.: “Bizim kardeş askerden geldi. Ona bi güzellik yapalım.”
Zekeriya Ç. : “Tamam ağabey.”
Ahmet D. : “O şimdi asker canı neler ister misali”
Zekeriya Ç.: “Anladım ağabey bakarım hemen.”
Ahmet D.: “Beyoğlu olsun, güzel bi kadın olsun. Askerden yeni geldi yap bi güzellik işte.”
Zekeriya Ç. : “Emrin olur ağabey.”