polise askerlik kalkıyor

mucox5

New member
Reaction score
0
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, vatani görevini yapmamış polis memurlarının, askerlik hizmetini polis olarak yapmaları konusunda çalışma yürüttüklerini açıkladı. Atalay'ın açıkladığı bu projeye muhalefet de destek veriyor.
Vatani görevlerini yerine getirmemiş emniyet mensuplarının askerliği nasıl yapacakları, İçişleri Bakanlığı bütçesinin Meclis'teki Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeleri sırasında gündeme geldi.

Müzakereler sırasında; önce CHP İstanbul milletvekili Esfender Korkmaz ardından da MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, İçişleri Bakanı Atalay'dan polislerin askerlik hizmetini polis olarak yapmalarına imkan tanıyan düzenleme yapılmasını istedi.

Özdemir, polislerin askerliği aratmayan disiplinli eğitimden geçtiklerine işaret ederek, gerekirse bir-iki aylık temel eğitim uygulanabileceğini vurguladı. Her iki milletvekili de böyle bir düzenlemeye destek vereceklerini söyledi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay da konuyla ilgili çalışma yürüttüklerini belirterek, "Değerlendirmelerimiz devam ediyor, umuyorum çözüme kavuşacak" dedi.

kaynak:TRT HABER - Askerliğini Yapmamış Polislere Müjde

inşallah bu sefer olacak

bence her türk genci gibi onlarında askerlik yapması gerekir. polislikle askerlik bir değildir...

işini aşını kaybetmek istemeyenler yaşını başını almışlar için de bedelli askerlik çıkarsalar ne iyi olurdu hem devletimiz gelir elde ederdi hem de mağdur durumda olan kişiler işlerini işyerlerini bu krizde kaybetmemiş olurlardı. bedelliaskerim.com diye bir site kurmuşlar ilgisi olan bakabilir baya bekleyen varmış

hertürk genci askerlik yapmalıdır mehmetçiklerin yanında mehmet bey lerinde askerlik yapması gerekir, paşalarn, yüksek düzeydeki rütbelilerin akrabalarının da askerlik yapması gerekir, çürük çetelerinin kalkması gerekir ve evet polisde askerlik yapmalıdır.

bende en az bir asker kadar ölmeye hazırım vatanım için, yeterki o bebeklerimiz yataklarında rahat uyusun.

Yani mantıklı zaten askeriyede alınan eğitimi çok daha fazlası ile alıyorlar.

Bazı arkadaşlar tümden kalksın demiş askerlik. Düşüncelerine saygım var ama Türkleri Türk yapan asker oluşlarıdır. Bunu unutmayalım! Her türk gencinin vatan borcunu ödemesi gerekli.

çocukLarından sonra kadroLaştırdıkLarı emniyet mensupLarınında askerLik yapmaması için eLLerinden geLeni yapıyorLar
bravo!!
çok güzeL hareket diyenLer
:clap :clap :clap

askerlik tümden kalklmalı.profesyonel olmalı.Askerlik bir meslek olmalı.Yani Paralı askerlik olmalı

Polislik de bir nevi askerlik tir. Olması zaten saçma

Akp'nin Orduyu Bitirmeye yönelik Harekatı tüm hızıyla devam ediyor.Yarın doktor,polis,kamu personeli,kürt,laz,alevi,zaza,arap,çerkez gitmesin diyecek kim gidecek amerika gibi paralı askermi bulucaz.

sanırım mart ayında bütçe görüşmelerinde tekrar gündeme gelecek

polisin yanında mit'e aynı imtiyaz tanınmalı bana kalırsa

burda yazan arkadaşlar askerlik herşeydir , geriye kalanlar hiç diyenler var bu kadar bağnaz ve sığ düşünmeye ne zamandan beri başladık bilmem ama sağlıklı olmadığı kesin

eğer paşalar , ağalar askerlik yapmadan bi ömür boyu askeriz zaten dedikleri sürece polislere de olmaması lazım diyorum
vatan göreviyse 2side vatani görev aralarında bi fark yok bana kalırsa ...

Geri