poli Asker diye doğum gününü kutlamayacakmıyız?

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
Evet kendisi şuan burda olmayabilir ama çarşı izninde bile bizimle olmaya çalışan bi arkadaşımızın D.gününü kutlamak boynumuzun borcu..

İyi ki doğdun poli, vatani görevini hayırlısıyla tamamlayıp biran önce temelli aramızda olman dileğiyle..

i162754_cakebirthdaycandlesflowers280a.jpg

poli gecen carsi izninde burdaydin bidahakinede aramizda olman dilegiyle
dogum gününü kutlar saglikli mutlu yillar dilerim

not: bu arada ispiyoncunun tavsiyesinide unutma gecende demisti sana:D :goz:

mutlu yiLLar poliiiiiiiiiiiiii :)
keske burda oLsaydinda sana poliiiiiiiiii diyom diye kizsaydin :p

hakket yaww...gerçekten çok esaslı insan şuu poli...

Mutlu seneler poliii...Ve hayırlıı teskereler....

poli sen bu msj ı okuduunda ben cok uzaklarda olucam :D :D

olm askerde ablalara ugra arada ;) hea bıde su senın kırmızı fes i nasılsa gıyemıondur askerde bana yolla barı yaw kafam üsüo :p

canım kardeşim doğum günün kutlu olsun :)

yeri asla dolmayacak bir dost iyiki varsın iyiki doğdun kardeşim mucux ;)

poli on numaradır ya bi tavla da atamadık ama askerden gelince inşallah Nice Mutlu Yıllara poli ;)

doğumgünün kutlu olsun
tezkeren elinde tekrar aramıza bekiyoruz poli
birisi poliye konunun linkini PM atarsa gelince güzel sürpiz olur ona ;)

Heyyt Bee Kardeşlerimm

yaww arkadaşlar ne desem az sizin dostluğunuza askerdeyken inanın bana acayip moral oldu bu msjlarınız hepinize çok teşekkür ederim beni unutmadığınız için hepinizi çok özledim inşallah hayırlısıyla biter bu askerlik de hemen katılırım yanınıza hepiniz süper insanlarsınız:hhman: :goz: :D

KARDEŞLERİM BENİMM HEPİNİZE KUÇAK DOLUSU SEVGİLER ACAYİP MORAL OLDU BANA BU MSJ INIZ BENI UNUTMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM İNSALLAH HAYIRLISIYLA BITER BU ASKERLIKDE HEMEN ARANIZA KALDIIM YERDEN KATILIRIM HAFTA DA 1 GİRMEK KOYUYO ADAMA YAWWW HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİM VALLA VE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM BİLİYOSUNUZ DİMİ ASKERİ MUTLU ETMEK ÇOK SEVAPTIR =) :goz: :goz: :hhman:

Geri