Yine çuval!

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
ABD’li askerler yıllar önce Kuzey Irak’ta Türk askerlerinin başına çuval geçirmişti...

Eli kanlı katiller güruhu PKK da dün “en büyük devlet büyükleri”ni fena halde çuvallattı!

Önce En Büyük İçişleri Büyüğü çıkmıştı sahneye...

Ardından En Büyük Devlet Büyüğü Yardımcıları...

Sonra ABD’den, En Büyük Devlet Büyüğü devreye girdi...

Hatta En Büyük Kültür Büyüğü bile kendisine görev bilip aynı imada bulundu:

Hep bir ağızdan su içtikleri gibi...

Hep bir ağızdan, Tokat’ta yedi askerimizin şehit düştüğü saldırının “PKK’nın işi olmayabileceğini, eylemin tertip koktuğunu, bunu yapanların Kürt açılımına taş koymak isteyen başka güçler olabileceğini” ima ettiler...

Saf ve temiz insanlarımızın akıllarına, “Bu eylemi de Türkiye’yi karıştırmak isteyen Ergenekon örgütü yaptı” düşüncesini soktular...

Bu koroya dün sabah saatlerinde En Büyük Cumhur Büyüğü de katıldı...

Arnavutluk’a giderken gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu hain saldırının zamanlaması, yeri, şekli bütün bunlar düşünüldüğünde tabii ki çok düşünmemiz gerekiyor” dedi...

Yani o da; bu saldırıyı PKK’nın dışında başka güçlerin yapmış olabileceğini ima etti...

Kaderin cilvesine bakın ki; onun açıklamasının üzerinden beş saat bile geçmeden terör örgütünün haber ajansı, “komplo teorileri”ni bitiren bir haber geçti:

Açık açık...

Gizlemeden...

Korkmadan...

Yedi askerin şehit düştüğü saldırıyı PKK’nın üstlendiğini duyurdu.

Bu haber, bu saldırının altında bile “Ergenekon” izleri arayanları terse yatırdı!

Sarıldıkları halatın öbür ucu havada kaldı ve hep birlikte “cumburlop” denize düştüler!

Aynı imada bulunan yazarlarıyla birlikte, bir kez daha battılar!

Geldiğimiz noktada her şey gayet net:

Saldırıyı PKK düzenlemiş...

O PKK; kapatılıp kapatılmayacağı büyük bir olasılıkla bugün belli olacak DTP’nin kardeşi...

Yani; “Kürt açılımı”nın tarafı...

Peki; cinayetlere devam eden bu örgütün üyeleri yine davulla zurnayla, hâkimle savcıyla sınır kapılarında karşılanabilir mi?

İşte; iktidarın Tokat’taki katliama başka suçlu yaratma telaşına düşmesinin nedeni bu:

Kürt açılımını korumak!

Suçu da her zamanki gibi “hayali Ergenekon”a yıkmak!

Bundan sonra...

En Büyük Cumhur Büyüğü ve En Büyük Devlet Büyüğü başta olmak üzere; Tokat katliamına suçlu “uydurma”ya çalışanlara...

Nasıl inanacağız?

Hep... “Ya Tokat saldırısında olduğu gibi yine yanılıyorlarsa” diye düşünmeyecek miyiz?

GÜNÜN SORUSU

DTP’nin Van’da düzenlediği eyleme katılan göstericiler Orduevi’ni taşlamış; askerleri polis kurtarmış! Sorum, her fırsatta orduyu darbeci ilan edenlere:

Eserinizle övünüyor musunuz?

Eleştiriler bu kez bana!

Önceki gün ve dün sizi eleştirdim. Tırmanan terör karşısında bile susmaya devam etmenizi “tembellik” olarak niteledim.

Sonra da “Bu kadar tembel olmayın, teröre karşı dik bir duruş sergileyen İspanyol halkından ders alın” dedim.

Dün eleştirme sırası İzmirliler’deydi...

İzmirli okurum Nil Üzümcü, beni haklı olarak öyle güzel eleştirmiş ki; böyle okurlara seslenme şansı bulduğum için gurur duydum...

İşte; Nil Hanım’ın mektubu (Özetle):

“Mustafa Bey

Yazılarınızı okuyunca bir İzmirli olarak kırıldım. Yazınızın başında, ‘Bu kadar tembel olmayın, teröre karşı dik bir duruş sergileyen İspanyol halkından ders alın’ demeniz beni gerçekten yaraladı...

Niye mi?

Önünüzde; teröristlerin zafer işaretleriyle ve Apo posterleriyle şehrimizde boy göstermelerine anında tepki veren İzmirlilerin balkonlarına bayrak asarak ve tencere kapaklarıyla gürültü çıkararak yaptıkları protesto varken, taa İspanya’dan örnek vermenize üzüldüm.

Eğer İzmir örneğini vermiş olsaydınız, ‘İspanya’da ne oldu ki?’ sorularıyla karşılaşmaz, hem de Türkiye’den bir ilimizin dayanışmasını göstermiş olurdunuz.

Sizin gibi barışçı, Cumhuriyet ilkelerine sahip çıkan bir yazarımızın, İspanyollar yerine İzmirlileri örnek göstermenizi dilerdim.

Tabi ki, bu sadece benim görüşüm. Ama en azından, ‘Bu kadar tembel olmayın, dik durun’ cümlenizi biz İzmirliler olarak üzerimize alınmıyoruz.

Sevgiler, saygılar...

Nil Üzümcü, İzmir”

..::MUSTAFA MUTLU::..

pkk üstlendi ama akp ve yandaş medya hala inanmıyor. ppk nın olayı üç gün sonra üstlenmesinin altında başka şeyler aramaya devam ediyorlar. olayı türk ordusu ile yanyana getiremedikleri için ciddi şekilde rahatsız olmuşlar. olayı üstlenmeleri için bir yerlerden pkk nın talişmat aldığını ima etmeye çalışıyorlar,sanki pkk yı aklıyorlar. mhp ve chp nin yapacağı mitingi ise cumhuriyet mitinglerine benzetip akp yi yıkmak için yapılacağını da ima ediyorlar, o kadar şaşırmış durumdalar. her yeri yakan şerefsizlere karşı miting yapanlar siyasi rant peşinde koşmakla suçlanıyorlar. kısacası yakıp yıkmak bölmeye çalışmak normal bunlara tepki göstermek ise anormal siyasetin iyice suyunu çıkardılar ve çuvalladılar.

ne güzel yandaş medya en büyük türk büyükleri olayı tsk'ya yıkacaklardı. pkk ayıp etti saldırıyı üstlenmekle...

yandaş medya saldırıyı hala tsk'ya yıkma uğraşında hala. bakalım bizim makarna,kömüre oy veren millet ne zaman uyanacak?

not: yandaş medya tsk'yı ne zamn terör örgütü ilan edecek merakla bekliyorum doğrusu.

pkklıların telsiz konuşmları yayınlandı.tayyip ve arınç hala pkk değil,başka güçler yaptı diyor.
zaten şehitlerimize sayın,öcalana kelle diyen recep tayyip erdoğandan başka bir davranışta beklenmezdi.

İşte siyaset işte siyasetçiler .,,son iki günün olaylarını takip eden bir insan iktidarın
nasıl bir ruh haline sahip olduğunu görebilmesi gerekir...Hala savunanlar var pes ki pes...

bunları biz görüyoruzda yandaş medya ve meclistekiler nasıl görmüyor aceba merak ediyorum...

ben anlamıyorum arkadaşlar
pkklı itler şerefsizce kahpece kaypakça yaptıkları son tokat katliamını üstlendiler
peki üstlenmeselerdi aklanacaklarmıydı
bugüne kadar aldıkları canların hesabını kim verecek
bırakın otuz yıldır askeri polisi öğretmeni katletmelerini
hiç terör olayına bulaşmamış dahi olsalardı
şu son bir ayda yaptıkları şerefsizlikler yüzünden bu parti kapatılmalı
tüm milletvekillerine bld. bşk. siyaset yasagı getirilmeli
eylemde sağa sola taş molotof atan insanlıktan çıkan güruh toplanıp
en agır cezaya çarptırılmalı
eylem yapılan tüm doğu illerinde o gün en az bir ay sokaga çıkma yasagı getirilmeliydi
tabi bu teröristleri affetmek için uğraşan hükümetle olmaz
ancak normal yaşayan
kanunlara saygılı vergisini veren kırmızı ışıkta dahi geçmekten korkan faturalarını zamanında ödemeye çalışan normal vatandaşını
yani seni beni adam yerine koyup
onun yaşam hakkını garantiye almaya çalışan bir hükümetle olur
bunlar pkklı olmayı suç olmaktan çıkardı
ellerinden gelse tüm orduyu terörist ilan edecekler

Evet ya harbiden bunca şeyi biz sadece medyadan takip ederek bile görebiliyoruzda, ülkemizde tüm istihbarat bilgileri elinin altında toplanan başbakan nasıl olurda anlamaz...

Birde tersinden düşünelim,,,Açılımda çuvallayanlar geri adım atmak için
provakasyon olarak nitelendirdikleri olayların arkasında olabilirler...mi...?

amerkan askeri için duacı olan papa geberdiği için bayrağımızı indiren haysiyetsizler olduğu sürece başımıza çuval geçiren sırtımıza semer vuran çok olur...

Geri