Polat: Bünyamin Gezer korktu

¢кfєиa

kнизяиapαe
Reaction score
0
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlediği bilgilendirme toplantısına katılan Polat, burada basın mensuplarıyla sohbet etti.
Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçla ilgili bir soruyu yanıtlayan Polat, basın mensuplarına ''Sizin gönlünüzden geçen ne?'' diye sordu. Bir basın mensubunun ''Beşiktaş kazanır'' demesi üzerine Polat, ''Benim de gönlümden o sonuç geçiyor. Zaten normalde de düşünülen önce Beşiktaş'ın kazanması, sonra maçın berabere bitmesi'' karşılığını verdi.

Polat, ''Derbi maçta hayal kırıklığı yaşadım'' derken, bunun, hakem Bünyamin Gezer'in maçı iyi yönetememesinden kaynaklandığını ifade etti.

Bünyamin Gezer'in korktuğunu öne süren Adnan Polat, ''Taraftardan ve atmosferden etkilendi. Maçı iyi yönetemedi, beni üzen de bu oldu. Yediğimiz ofsayt gol var, penaltı tartışmalı. Keita'ya yapılan faul yedi saniye devam etti, orada daha erken faul verseydi, bu kırmızı kart olmazdı. Bünyamin Gezer korktu'' şeklinde konuştu.

kaynak;Polat: Bünyamin Gezer korktu - Futbol- NTVSpor

Geri