Polat'ın izleri mi siliniyor?

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Murat Yalçındağ: Fatih Terim, Tulun’u Florya’ya sokmadı. Futbolla girmeye cesaret edemeyenler, basketboldan sızacak. ‘Bunlar Tulun’un, Başol’un, yönetimin başarısı’ dedirtmenin peşindeler!

Galatasaray basketbol şubesinde Hakan Üstünberk’in ani istifası, gündemdeki yerini koruyor. Üstünberk ayrılış gerekçesini ‘ailevi nedenler ve iş hayatına odaklanma isteği’ olarak açıklasa da; olayın perde arkasında farklı senaryolar gündeme getiriliyor.

İddialara göre Üstünberk bir süredir yönetime yakın bazı isimlerden baskı görüyor, aldığı kararlara müdahale ediliyordu. Bundan rahatsız olan Üstünberk’in yakın çevresine “Gerekirse cebimden harcar, işime kimseyi karıştırmam” dediği öğrenildi. Üstünberk, Adnan Polat’ın yönetimde yer almış, başarılı işlere imza atması nedeniyle Polat başkanlıktan ayrıldıktan sonra da Ünal Aysal çalışmaya devam etmişti.

MİMARLAR ÜSTÜNBERK-ŞARDAN

Hakan Üstünberk’in destekçilerinden biri de Polat dönemi yöneticilerinden Murat Yalçındağ idi. Yalçındağ, Üstünberk’in istifası sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yalçındağ şunları söyledi: Yeni yönetim, Adnan Polat’ın izlerini silmeyi amaçlıyor. Şampiyonluk adayı 3 takım var. Kız-erkek basketbol ve futbol takımı. Futbola giremediler. Fatih Terim, Bülent Tulun’u Florya’ya sokmadı. Florya’ya girmeye cesaret edemeyenler, basketbola el attı. Oradan Florya’ya sızacaklar. Bu takımların başarılı olma olasılığı yüksek. Başarı gelirse, bunu sahiplenmek istiyorlar. ‘Bülent Tulun’un, Mete Başol’un, yönetimin başarısı’ dedirtmenin peşindeler. Basketbol takımları geçmişte dökülüyordu. Polat yönetiminin 3 yıllık çalışmasının ürünü olarak üst seviyelere geldi. En büyük mimarları da Hakan Üstünberk ile Yiğit Şardan. Asıl amaç Polat’ın kalan tüm izlerini silmek. Operasyon bu.”

Maraton.com.tr

Polat'a yaptığı yada yapamadığı transferler,kadro ve yönetim açısından çok kızardım ama şu malum olaylarda Galatasaray'ın adının anılmamasının sebeplerinden birisininde Polat olduğunu sanıyorum.Aysal yönetici olsa idi sanırım kanarya ile el ele tutuşmuş Silivri'de günlük yazıyor olabilirdik :)

Geri