Pogo yapmaya hazır mısınız?

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
İstanbul, 29 Mayıs’ta Suicidal Tendencies’i ağırlamaya hazırlanıyor.

25052007110705_47_478868pog.jpg

Punk/Hardcore/Thrash Metal etkileşimlerini icra eden Amerikalı grup müzik otoritelerince dünyanın en iyi konser grupları arasında yer alıyor.

Vokalde Mike Muir, gitarlarda Mike Clark ve Dean Pleasants, bas gitarda Steve Brunner ve davulda Ron Brunner Jr’dan oluşan grup, konserlerinde kimi zaman dinleyicileri sahneye davet ederek sınır tanımayan bir performans sergiliyor.

Müzik piyasasında 25 yılı devirmiş olan Suicidal Tendencies, birçok müzisyeni yetiştirmiş olması yanı sıra Metallica’dan tanıdığımız Rob Trujillo’yu da bir dönem bünyesinde barındırdı.

Çok hareketli ve eğlenceli bir konser sizi bekliyor ve benim sizlere önerim ön taraflara yerleşmeden önce iki kere düşünmenizdir zira Suicidal Tendencies konserlerinde sahne önü pogo yapanlar için rezerve edilmiştir. (Dikkat: Ezilme Tehlikesi...)​

SickDreTh' Alıntı:
aman abı pogo fılan tobe ettım...kafam yarıldı bı kere pogo yaparken..

Nie Yüksek Bi Yerden atLadında TutmadıLarmı (=

Dipnot : Pogo Yaparken DirsekLeri YanLarda Tutmayın 10Larca Kişinin Kafasını Gözünü YarabiLirsiniz (=

DeeRPaRtY' Alıntı:

Nie Yüksek Bi Yerden atLadında TutmadıLarmı (=

Dipnot : Pogo Yaparken DirsekLeri YanLarda Tutmayın 10Larca Kişinin Kafasını Gözünü YarabiLirsiniz (=
wala alper tam ustune bastın hemde rockncoke da yau rezıl bı gundu mıllet bırbırıne ucaarak vuruodu baya senlıklı bı ortamdı bende bırıne hızlı gecırdım sora arkamdan bırı bı geldı sora yuzumden sıcak bısıler akmaya basladı bı baktım kan....gerısını tahmın etmısındır zatı..:Dben dumur...

Geri