Plesk Panelinde vbulletin kurulumu yapmada yardım lazım

uillqimjan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar vbulletin kurmak kolay bunu öğrendik forumdaki arkadaşlar sağolsunlar anlatımdır, resimdir,videodur derken işi öğrendik ama hep cpanelde kurulum yaptık yada localhostta kurulum yaptık...Şimdi ben pleskte kurulumyapmaya çalışıyorumama bi türlü olmuyor ...Kurulum penceresi açılıyor her adım başarı ile gerçekleştiriliyor en sonunda admin panelinde kullanıcı belirliyoruz ama admin paneline bu kullanıcı ile giriş yapılacak olan ekranda bilgileri girdiğimizde malesef hata veriyor sayfa....Plesk panelde bu kurulum nereye veya hangi dosya içerisine yapılacak bu konuda bilgisi olan arkdaşlardan yardım bekliyorum....

hata olarak ne veriyor acaba ? daha iyi yardım edebilmek için bu hatayı söylemen gerekli sanırım

kurulum bittikten sonra hata veriyor galba anladığım kadarıyla bu plesk panelle ilgili değil scriptle ilgilidir. Servera eksik dosya atmış olabilirsin.

birde hatayı buraya yazarsan daha iyi yardım edebiliriz

ya script te yada dosyalarında bozukluk vardır yoksa pleskle alakası olamaz ıkısınıde kurmus bırı olarak
sorunun msql yada dosyalarından kaynaklandıgını dusunuyorum

plesk panelden veritabanı olustura basıp db adı ve şifrei yazıp databasemizi olusturcaz ve ftp den vb doslarını sallayıp kurcaz yapamadıgınız yer neresi tam olarak onu anLamadım.

Geri