Pkk'ya niye sesin çıkmıyor? öcalan mı korkuttu seni?

l3adl3oy

New member
Reaction score
0
PKK'YA NİYE SESİN ÇIKMIYOR? ÖCALAN MI KORKUTTU SENİ?
Yıldıray Çiçek / 2013-06-19 09:59:33

Başbakan Erdoğan AKP'nin grup toplantısında konuşuyor… O konuşurken bizde ekran başında izlerken sürekli aynı soruyu kendi kendimize soruyoruz:

"Bu Başbakan aynada hiç mi kendine bakmıyor" diye… Kendi yaptıklarının hesabını bile başkasından sormaya kalkıyor. Taksim olayları başlayana kadar başta Başbakan olmak üzere, AKP'li yöneticiler ve yandaş AKP'liler her ortamda PKK'yı ve Apo'yu savunuyordu. Taksim olaylarıyla birlikte sanki AKP'lilerin başına gökyüzünden kaya düşmüş gibi değiştiler. Birden Atatürk ve Türk bayrağı sevgisiyle doldular. Başbakan Erdoğan diyor ki :"Atatürk'ün yanında bölücü başının posteri var"

Sanki Atatürk konusunda, Türk bayrağı konusunda ve bölücülerle mücadele etme konusunda çok hassas!

Yahu sen değil misin Türk devletini, PKK terör örgütüyle İmralı'da, Kandil'de, Oslo'da yan yana oturtan?

Yahu sen değil misin PKK'yı Irak'ın kuzeyinde koruyan, besleyen Barzani'yi AKP kongresine davet edip "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılayan?

Yahu sen değil misin Habur'da PKK'lı teröristleri davulla, zurnayla ve on binlerce PKK yandaşıyla karşılatan, gelen teröristler rahatsız oluyor anlayışı ile duvarda asılı Atatürk posterlerini ve Türk bayraklarını indirten?

Yahu sen değil miydin "Türk bayrağının adı değişsin" diyenden ,"PKK'lılar benim kardeşim" diyenden ,"Öcalan serbest bırakılmalı" diyenden, "Atatürk faşistti" diyenden, PKK terör örgütü mensubu olanlardan Akil Adamlar heyeti oluşturan?

Yahu sen değil miydin 21 Mart'ta Nevruz Bayramı bahanesiyle Diyarbakır'da toplanan on binlerce PKK yandaşının manzarasını öven, Öcalan'ın okunan mektubuyla umut dolan?

Yahu sen değil misin bu ülkede "Öcalan bugün yarın çıkartılacak, Kürdistan bugün yarın kurulacak" tartışmalarını yaptırtan?

Yahu sen değil misin, PKK'lıların Apo posterleri gösterilerine göz yuman, polisi, askeri harekete geçirmeyen ama Türk bayrağı taşıyan vatanseverler söz konusu olunca "Çapulcular" diyerek hedef gösterip, polisi onlar üzerine salan?

Yahu sen değil misin Diyarbakır'da PKK'lı alçakların "Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Konferansı" düzenlemesine hala sesini çıkaramayan?

Yahu sen Türk milletinin başına bela mısın yoksa Türk milletinin zekâsıyla dalga mı geçiyorsun?

Ülkeyi PKK'ya teslim etmişsin, İmralı'dan Öcalan, Kandil'den Karayılan Türkiye'yi yönetiyor hala çıkmışsın "Atatürk'ün yanında bölücü başının posteri var" diyerek aklınca vatansever Başbakan rolünü oynuyorsun.

Daha 2 gün önce Türkiye'nin toprağı olan Şırnak'ta PKK'lılar terörist leşleri için cenaze töreni düzenledi. Bu kadar hassassın da niye tek kelime konuşamıyorsun? Yol arkadaşınız Öcalan'dan azar yemekten mi korkuyorsunuz yoksa?

Türk bayrakları taşıyanları coplatan, onların elinden Türk bayraklarını toplatan Recep Tayyip Erdoğan yandaşlarına "Evlerinize Türk bayrağı asın" demekle bu siyasi günahlarını temizleyeceğini mi düşüyorsun?

AKP'ye destek için Türk bayrağı değil, asılsa asılsa Apo posterleri ve PKK paçavraları asılır. AKP sayesinde zaten Apo posterleri ve PKK paçavrasının dalgalanmadığı vatan toprağı kalmamıştır.

Başbakan Erdoğan masken çoktan düştü. Artık ne yaparsan yap aklı başında olan kimse sana inanmıyor. PKK ile düşüp kalkıp, Atatürk ve Türk bayrağı nutukları atma… Sayende Güneydoğu'da "Kuzey Kürdistan" toplantıları yapılıyor. Sen bizleri, kandırdığın insanlar gibi ahmak mı sanıyorsun?

7 Mart 2002 tarihinde "Irak ve Kürdistan'dan gelen haberler bizi mutlu ediyor" demiş Recep Tayyip Erdoğan'a bizde "Kürdistan kuruluyor" diyoruz. Erdoğan mutlu, Öcalan mutlu daha ne olsun?

ORTADOĞU

terörist başı ile aynı masada görüşmeler yapılırken, masanın diğer ucunda oturan kişiye terörist başı dersek o kişi ile nasıl konuşabiliriz diyenler, aynı masada oturmaya tahammül edenler adamın resmine tahammül edemiyorlar, işin aslı pekte inandırıcı gelmiyorlar.

Karşındaki terörist ile bir araya gelmeninde çeşitleri var.
Birincisi : Oturup bu akan kanı nasıl dindiririz diye istişare etmek var ......
İkincisi : Gel koluma gir polise birlikte taş atalım , molotof kokteyli ile birlikte kamu mallarını yakalım. vatandaşların malına zarar verelim demek var.

Siz nasıl bir gözlükten bakıyorsunuz ki ; bu iki görüşmeyi birbirine karıştırıyorsunuz.

Birinci açılım sürecinde bu işi zafer olarak algılayan zavallılar Haburdan giriş yapan teröristlere karşılama yapınca süreç sekteye uğrayıp birkaç yıl gecikmiştir. İkinci açılım süreci altı ay kadar önce başlamış ve Silahlı pkklılar sınır dışına gitmişlerdir. Bu süreç boyunca kim kiminle yanyana oturmuş çok önemi olmamakla birlikte Önemli olanın son altı aydır çatışma ve şehit haberi gelmeyişi ve ülkemizin bir nebzede olsa uzun yıllardır beklediği çatışmasızlık ortamının sağlanmışlığıydı. Fakat bu çatışmasızlık ve şehitsizlikten rahatsız olan güçler buna daha fazla tahammül edemedi ve gezi parkını bahane ederek önce militanlarını sonrada bu militanlara kanan gençleri sokaklara döktü. 20 gün boyunca yaktı yıktı..... Bir nevi ülkeyi yangın yeri gibi görmek isteyenler bu arada Egolarını da tatmin etmiş oldular. Ama bir taraflarını yırtsalarda Allahın(c.c) izniyle O eski ortamları bulamayacaklar.

Bu arada Ben başbakanın ağzından hiç bir kez bayrağı değiştirelim gibi bir söylem duymadım. Bilahare her mitinginde bütün dünyaya duyurmak istercesine topluluğa tekrar ettirmek suretiyle " TEK BAYRAK TEK VATAN " yemini etmektedir. bunu anlayamayanlara bir sualim var. Dünyada hangi ülkede bayrağının üzerinde bir kişinin resmi var. Ama Ülkemizde son yıllarda böyle bir uğraş var. Türk Bayrağının üzerine Atatürk resmi koymak suretiyle Bayrakta değişiklikler yapma gayreti var. Atatürk'ün resmini ayrıca taşıyabilirsin ama Bayrağın üzerine koyarsan " Anayasada belirtilen Türk bayrağı tarifini değiştirmiş olursun.
2893 Sayılı Türk Bayrağı Kanunu

Karşındaki terörist ile bir araya gelmeninde çeşitleri var.
Birincisi : Oturup bu akan kanı nasıl dindiririz diye istişare etmek var ......
İkincisi : Gel koluma gir polise birlikte taş atalım , molotof kokteyli ile birlikte kamu mallarını yakalım. vatandaşların malına zarar verelim demek var.

Siz nasıl bir gözlükten bakıyorsunuz ki ; bu iki görüşmeyi birbirine karıştırıyorsunuz.

Birinci açılım sürecinde bu işi zafer olarak algılayan zavallılar Haburdan giriş yapan teröristlere karşılama yapınca süreç sekteye uğrayıp birkaç yıl gecikmiştir. İkinci açılım süreci altı ay kadar önce başlamış ve Silahlı pkklılar sınır dışına gitmişlerdir. Bu süreç boyunca kim kiminle yanyana oturmuş çok önemi olmamakla birlikte Önemli olanın son altı aydır çatışma ve şehit haberi gelmeyişi ve ülkemizin bir nebzede olsa uzun yıllardır beklediği çatışmasızlık ortamının sağlanmışlığıydı. Fakat bu çatışmasızlık ve şehitsizlikten rahatsız olan güçler buna daha fazla tahammül edemedi ve gezi parkını bahane ederek önce militanlarını sonrada bu militanlara kanan gençleri sokaklara döktü. 20 gün boyunca yaktı yıktı..... Bir nevi ülkeyi yangın yeri gibi görmek isteyenler bu arada Egolarını da tatmin etmiş oldular. Ama bir taraflarını yırtsalarda Allahın(c.c) izniyle O eski ortamları bulamayacaklar.

Bu arada Ben başbakanın ağzından hiç bir kez bayrağı değiştirelim gibi bir söylem duymadım. Bilahare her mitinginde bütün dünyaya duyurmak istercesine topluluğa tekrar ettirmek suretiyle " TEK BAYRAK TEK VATAN " yemini etmektedir. bunu anlayamayanlara bir sualim var. Dünyada hangi ülkede bayrağının üzerinde bir kişinin resmi var. Ama Ülkemizde son yıllarda böyle bir uğraş var. Türk Bayrağının üzerine Atatürk resmi koymak suretiyle Bayrakta değişiklikler yapma gayreti var. Atatürk'ün resmini ayrıca taşıyabilirsin ama Bayrağın üzerine koyarsan " Anayasada belirtilen Türk bayrağı tarifini değiştirmiş olursun.
2893 Sayılı Türk Bayrağı Kanunu

Bayaadır gözükmüyordun ama sanki dün burdaymışsın gibi tencere tava hep aynı hava :p :p

Sırayla yazayım. Önceden planlanmış olayları ve militanlar dediğin bu arkadaşlar heralde.

kirmizili-kadin-konustu-4713704_7030_o.jpg

iste-taksim-olaylarini-simgeleyen-fotograflar_65906_b.jpg

iste-taksim-olaylarini-simgeleyen-fotograflar_58101_b.jpg

Şehit haberi gelmesin tabi ama geldiysede duyduk mu?

Mardindeki şehit polis
RtKxP.jpg

Sizin başa bela dediğiniz twitterdan duydum ben ŞehiT Mahmut Özay'ı. Tvlerde yer etmedi gazeteler manşet atmadı.. Ama twitterda Türkiye gündemindeydi.

sehit-polis-teroristolu.jpg

Şehit Mahmut Özay! | Adana Haberleri | Mynet Yurt Haber

Önce çapulcu dediler olmadı faiz lobisi dediler 10 yılda faiz lobisine yol verdikleri ortaya cıktı.. Chp kışkırtıyor dediler eylemciler K . K yı kabul etmediler kendiside itiraf etti zaten.. Şimdide dış mihraklar deniyor kim bunlar hani yağmur altında 2 dost gibi konusma yaptıgınız obama mı yoksa hükümetin girmek için k*çını yırttığı başardık diye güpe gündüz havai fişek attırdığı AB mi ?

a305c17f85b99588ce35cb4e9cd6134f.jpg.thumb_700.jpg

tumblr_mmxq9tKv7l1qaz0qto1_400.png

tumblr_mmwo8fUFP91qaz0qto1_500.png

xiMZAA.jpg

10 yıldır devlet malının önce yandaşa sonra yabancılara peşkeş çekilmesi sizleri rahatsız etmezken topraklar bir bir satılırken azınlıklara sanki sahipleri onlarmış gibi araziler verilirken bir anda son 20 günde devlet malı kamu malı diye sesiniz yükselir oldu. Üstelik biri polis 4 kişinin ölmesi sizi hiç rahatsız etmemiş.. Tek derdiniz mal mülk olmuş borsa olmuş .. Camide içildi fuhuş yapıldı baş örtülüye saldırdı yalanlarınızı yazmak istemiyorum artık..

Gelelim başbakanın bir anda milliyetçi kesilmesine.. Sen ya hiç gündemi takip etmiyorsun ya da artık gün aşırı yalan söyleyen birini desteklediğiniz için gururunuza yediremeyip bilmemezlikten geliyorsun.

Türk bayrağını “Türkiye bayrağı” yaptı!-Manşetler-Yeni? gazetesi

Belki dil sürçmesi belki bilerek ama bu adamın fikri ortadır..Evet başbakanın ağzından hiç bayrak değişmesi ile ilgili birşe cıkmadı ama sAKİL kadın hilal kaplanı duymuşsundur heralde.. Ve bu akillerin durup dururken oraya konmadıklarıda biliyorsundur ..

hilal_kaplan_turk_bayraginin_ismi_degissin_h6877.jpg

Tek vatan dediğide heralde eyaletlere bölünmüş bir tarafı kürdistan ülke heralde.. TC de kalktıgına göre adının türkiye olucagından bile şüpheliyim ben.. :) anayasayı cok takıyormuş gibi akpnin , anayasadan bahsetmesi cok acı birşey.. Anayasanın ilk 3 maddesininde değiştiriceklerini zaten kendileri söylediler. E bayrakta orda belirtilen maddelerde var sanırım yine bir tezatın içindeyiz..

Sevgili ghost031 bayrağımızı o kadar umursadın ki forumdaki herkesin gözleri doldu. Tabiki bu arada şehitleri çok umursadığında gözden kaçmadı. Geriside önemli değil zaten. Yani toprak, vatan bütünlüğü, millete ait kurumların satılması. Zaten bunlar olan şeyler değil. Uydurulmuş şeyler.

bir yerlerde "kıl olmanın" dayanılmaz hafifliği ve haz duygusu :)

şu makarna lafını tarihe gönen ablaya minnet borcumuzdur :)

Bayaadır gözükmüyordun ama sanki dün burdaymışsın gibi tencere tava hep aynı hava :p :p

Sırayla yazayım. Önceden planlanmış olayları ve militanlar dediğin bu arkadaşlar heralde.

.......................................................
......................................................
.....................................................

. E bayrakta orda belirtilen maddelerde var sanırım yine bir tezatın içindeyiz..

Öncelikle Selam. Haklısın bayağıdır giremiyordum foruma. Zaten kullanımınıda epeyce unutmuşum. fotoğraf falan ekleyemiyorum. Link ekleyerek sohbetimize devam edeceğim. İdare edersiniz umarım.

Fotoğraflar aslında her zaman doğruyu söylemez biliyorsun. Helede Maksat Akparti'yi iktidardan uzaklaştırmaksa , toz duman içinde kalır sanal alem. Uydurma fotoğraflar , uyduruk senaryolar , asılsız haberler ve ithamlar gırla gider ortalıkta.

Militanlar dediğimi anladın sen. Bazen Gazi mahallesinde görünürlerdi yüzleri maskeli , bazen diyarbakırda görünürlerdi çocukları ön saflara sürerek. Ben 1 haziran günü ankarada kızılayda idim. Bir düğün dönüşü otelimize gitmeye çalışıyorduk ve Kızılay meydanına yaklaştıkça olayların ortasında kaldık. Arka sokaklara girdik. Molotof kokteyli hazırlayan kişiler gördüm bira şişelerine benzin dolduruyorlardı. Gençlere bağıran uzun saçlı adam gördüm 40 yaşlarında " amma korkaksınız be , niye kaçıyorsunuz lan polisten , şu kızlar bile sizden daha cesur " diyordu. velhasılı epeyce biber gazı yedik. hatta sabaha kadar bütün kızılay duman altıydı. Hatta eğer gündüz düğüne çıkarken araçlarımızla çıkmasaydık araçlarımızda yakılacaktı. çünkü akşam taksi ile döndük ve gündüz araçlarımızı koyduğumuz yerin yanında duran meyve suyu aracı yakılmıştı. 150 metre ilerde bir belediye temizlik aracı yakılmıştı. Yüzü maskeli haydutların gözü dönmüştü ve ellerinde demir sopalarla hem camları kırıyor hemde güvenlik kameralarını yerinden söküyorlardı. masum binlerce esnafın kepenkleri parçalayıp duvarlara yada camlara Tayyip Erdoğan ve eşi ile ilgili galiz küfürler yazmışlardı. her tarafta içki şişeleri kırıkları ve yanmış materyaller vardı. üst geçidin yan tarafındaki basamakları parçalamışlardı. O yüzleri maskeli eşkıyalar kızılay meydanındaki özürlü asansörünü parçaladılar. insanlıktan nasibini almamışlardı. Fotoğrafların yalan söylediği ortamlarda Video kayıtlarının daha da inanılır olduğuna inanarak birkaç video linki vermek istiyorum.

Polise Linç Girişimi

Polise Saldırı

Polis Minibüsüne Saldırdılar

Saldırgan Gösteriiler

Bu gibi haberleri daha da artırabiliriz. Buna karşılık Polisinde aşırı güç kullandığı yalan değildi elbet ama bu memurlar birer birer cezalandırılıyorlar. Fakat Bu polisler bizim ülkemizin polisi ve vazifeleri gece gündüz demeden bizleri korumak.

Ve Şu linke Mutlaka bir göz at. Polis Göstericileri Koruyor

Ben birşeyden rahatsız olursam ve bunu yüksek sesle dile getirmek istersem çıkıp adam gibi dile getiririm. Yüzüme maske takıpta kimliğimi gizlemeye çalışarak değil.

Aslında Hepsini bir kenara bırakıp şu videoyu izlemek lazım. Kısa Ama çok şey anlatıyor. Sadece Gezi Parkı Yüzünden Değil Direnişimiz

Azınlık haklarından bahsetmesi ve Reyhanlıda hayatını kaybeden 53 kişinin ALEVİ olduğunu iddia etmesi çok manidar. Sanki bir Din yada Mezhep savaşı çıkarılmak isteniyor gibi bir izlenim oluştu bende. Tıpkı 1993 yılında Sivasta Aziz Nesin'in insanları kışkırtmak için konuşmaları ve takiben 33 Alevi vatandaşın madımakta yakılarak öldürülmesi ve çok kısa bir süre sonra Başbağlarda 33 sünni vatandaşın öldürülmes gibi. Hatta 1977 yılındaki Maraş olaylarının öncesindeki gibi Kahve taranarak Alevi Dedesi öldürülüyor iki Alevi öğretmen evine giderken öldürülüyor. .. vs. vs.

Şehit Haberlerine gelince. Elbette olacak. son altı ayda bir yada iki şehit haberi elbette olacak. Keşke hiç olmasa ama olacak. Hatta bugün bir kolordu komutanını taşıyan helikoptere taciz atışı açıldı. Mesela Dörtyol olaylarında PKK süsü verilen kişiler Dört Polisimizi şehit etti. Arkasında Kürt kökenli esnafın dükkanları yağmalandı. Yakıldı.

Kardeş birileri Ülkenin müreffeh olmasını istemiyor. birileri ülkenin borcunun bitmesiniş hazmedemiyor. Benim derdim Akparti değil. Tayyip Erdoğan değil. " Bir Akıl Fukarasıda güya bana bilmemnerenin kılı , tüyü diyerek laf atma çabasında ama Polemiğe giremeyecek kadar sakinim. " ve Toplumumuzun her kesiminin sakin olması lazım. Güçlü Hükümet formülleri üzerinde çalışılması lazım. Akparti olmaz başka bir parti olur yeter ki Tek Başına olsun. Güçlü olsun. Çünkü Eğer Başımızda bir koalisyon olsaydı O inanmak istemediğimiz Faiz Lobisi Hükümeti sallayıp düşürerek milyarlarca doları içedecekti. Bkz: 1994 5 nisan krizi , Bkz : 1997 28 şubat karmaşası , Bkz : 21 şubat 2001 krizi.

Gelelim TC konusuna. TC nin biryere gittiği yok. Bu millet ; değil TC'ye TC'nin yanındaki noktaya dokunacak olana haddini bildirir. Ama Bu TC'yi korumakla yükümlü olan Güvenlik Güçlerine Kaldırım taşı atarak değil.Sandık başında yapar.

Anayasa hususunda da , Gelin birlikte çalışalım dedi. Muhalefette bir tripler bir tripler. Arkadaşlar bu ülke eğer fayda görecekse bunda muhalefetinde bir takım yardımlarının olması gerek. Hükümet böylesi ince konularda Tek Başına bırakılmamalı. Ama Türkiyedeki muhalefet Ülkenin Faydasına bir olay gelişirse bundan Akparti Nemalanır diye endişe ediyor gibi davranıyor.

Daha çok uzun şeyler yazmak istiyorum ama şimdilik yeter sanırım. Sağlıcakla Kalın.

Aklımada geldi yanlış anlamasada sidik yarışına girmese inş ama dedim yanlış anlamışın. Neyse hepsini izledim videoların daha öncede izlemiştim zaten. Ve teşhis koyuyorum.

5556_597489663604694_1139393367_n.jpg

Doğru fotoğraflar herşeyi anlatmaz ne farkederki başbakan kendi sözlerinin derlenmiş oldugu " Bir başbakan iki erdoğan " videosunuda kaldırtmıştı.. Hatırlatıyım dedim izlemediysen izle.

Yukarda yazmayı unutmuşum resimler gezi parkı ilk gün resimleridir. Hani önceden planlanmış olaylar militanlar diyorsun ya bende diyorum ki ilk gün gezi parkında bir terslik yok mu ? Sencede sanki olay cıkaran olay cıkarmaya calısanlar müdahale emrini verenlerle bu emrin b*kunu cıkaran polisimiz değil mi? Ben hala Türk polisi olduklarından şüpheliyim.. Son 2-3 senede hileli sınavlarla giren ipsiz sapsız cemaatin gençliği oldugu konusunda ısrarcıyım.

Aşırı güç kullanan memurlar cezalandırılıyor demişsin. Göstericiyi vuran polis haftalardır ortaya cıkmadı üstelik elde görüntü var..Bizde arka sokaklar dizisini izleyip vay be katilin sudan yansıyan görüntüsünden olayı çözüyorlar diyorduk meğer yalanmış.. :)
İzmirdeki sivil polisler için önce polis değil dendi sonra polis dendi.. Halk tepki göstermese onlarda yakalanmıycak. Eli sopalı siviller hakkında daha bugün soruşturma açıldı.. Neyse kim haklı kim haksız değil olay.. Ama 4 insanın öldüğü yerde bunlardan biride polis, bana sanki kamu malının değerini biliyormuş gibi parçalanmış araba videolarıyla gelmen hiçte mantıklı değil.. Keşke müdahale etmesi gereken polisi diyarbakırda hakkaride ağrıda haburda uluderede urfada pkklılara karşı görebilsek. Tabi orda ne hikmetse emir veremeyen valiyi içişleri bakanınıda yazmak lazım.. Yalansa yalan de.. Başka bir dünyada yaşamıyorsan.

O kısa ama izle dediğin çok şey anlatan videoda birşeyler anlatmaya çalışmıssın iyi hoş söylüyorsunda internet üzerinde 2 dklık videoyla ülke mezheplere bölünmez ama başbakanın benim reyhanlıda 51 sünni vatandaşım öldü derse 3. köprünün adını yavuz sultan selim koyarsa
azınlıklara açılım yaparsa chpyi savundugumdan değil ama onları baas gibi göstermeye yani bir mezhebin partisi gibi göstermeye çalısırsa akpnin bir vekili ekranlarda yezid le hüseyinden birini seçmem gerekiyorsa yezidi seçerim derse o zaman milllette alevisi sünnisi göztepelisi karşıyakalısı :) hep beraber sokağa dökülür hükümet istifa sloganları atar.. Sence bu mu ayrıştırma eylemleri ? Bİr ayrıştırma yapan varsa oda yüzde 50 yi zor tutuyorum salarım üstünüze der gibi kendi seçmenine köpek muamelesi yapan başbakandır..

Şehit haberlerine gelince ben diyorum medya göstermiyor sen diyorsunda bir iki tane olucak elbet.. Hala bi kaç mehmet için meclis toplanmaz zihniyeti.. Helikoptere taciz ateşi açılmış peki helikopter napmış gelmiş karargaha dönmüş.. Hani nerde operasyon yok .. Neden yok sor bakalım kendine.. Hükümet katillere söz mü vermis acaba?

Sizene muhalefetten ülkede bir şey oluyor muhalefet suçlanıyor anayasa yapılmıyor muhalefet suçlanıyor.. Mecbur mu milleti yok eden bölücü anayasasınıza ortak olmaya.. Hükümet libyayı tunusu suriyeyi satarken muhalefete sordu mu? açılım yaparken aponun kucagına otururken barzaniyle gurur duyarken muhalefete sordu mU? 10 yılı geçti iktidarları hala bi eziklik duygusu içinde başı sıkısınca suçu muhalefete atma çabaları. 63 tane akil denen heyeti nasiha türkiyenin aleyhine onlarca söz sarfediyor apo serbest kalsından tut türk bayrağına kadar laf atıyor sen hala tc bir yere gitmiyor diyorsun. Gidiyorsada sandıkta göster tepkini diyorsun sandıkta mı kuruldu bu ülkede sandıkta tc yi kurtarıcan.. Bende daha yazıcaklarımın belki yarısını yazdım ama anlamak istemeyenlerle vakit kaybetmekten öteye gitmez....

Geçtiğiniz seçimlerde "doğudan batıya genel af" diyen Kılıçdaroğlu'nu vatan haini ilan edenler, apo itinin hapisten çıkmasını nasıl sindirecekler ? Bu zihniyet, tezatların zihniyeti.

Geri