PKK'lı avında olması gereken ASKERİ HELİKOPTER PİKNİKTE

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

1z1btj5.jpg

Askeri helikopterle PİKNİK

PKK'lı avında olması gereken ASKERİ HELİKOPTER PİKNİKTE

Aktütün baskınında 17 şehit vermemizin ardından ödenek yokluğu sebebiyle sınır karakollarının onarılamadığından yakınan Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız’ın şok görüntüleri ortaya çıktı.

VAKİT FOTOĞRAFI YAYIMLADI
Vakit gazetesinin ele geçirdiği ve Genelkurmay Başkanlığı’nın yalanlayamadığı görüntülere göre; Org. Hasan Iğsız, eşi ve çocuklarıyla beraber devletin teröristlere karşı kullanılması için milyonlarca dolar vererek aldığı Skorsky tipi helikopterle Türkiye’nin nadide doğa harikası bölgelerinden Artvin Karagöl’de doğa gezisine çıkıp doğa fotoğrafları çekti.

sy9uts.jpg

BİR SUBAY DA EŞLİK EDİYOR
Elinde fotoğraf makinası olan ve askeri helikopterle doğa harikası bölgeye iniş yaptıkları görülen Iğsız ve beraberindeki kişilerin, fotoğraf çektikleri ve Karagöl kenarında doğayı izledikleri anlaşılıyor. Iğsız görüntülerde sivil kıyafetli. Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 12301 kuyruk numaralı askeri helikopteri kullanan uçuş ekibi ise tam teçhizat donanımlı. Iğsız ve beraberindekilere bir de subay eşlik ediyor.

IĞSIZ, ‘PARA YOK’ AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ
Aktütün Karakolu’na saldırı sonrasında açıklama yapan Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız, konum olarak savunmaya uygun olmayan 5 karakolun 2007 yılından itibaren taşınması için çalışma başlatıldığını, ancak bunun maddi imkânlar elvermediği için yapılamadığını ifade etmiş ve büyük tepki toplamıştı. Iğsız, daha sonra Genelkurmay Başkanlığı tarafından yalanlanmış ve ödenek yokluğunun sözkonusu olmadığı açıklanmıştı. 12 milyar 997 milyon YTL’lik bütçeye sahip Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu gerekçeyi öne sürmesi ise anlaşılamamış ve söz konusu açıklamalar sert dille eleştirilmişti.

Vakit

Kaynak

yazıklar olsun baska ne denır..

oNun bunun CocuqLari KendiLerine Para soran yoqya rahatLar

DevLeti ciKar AmacLi kuLLanan her Kim varsa Bu haLk o sahsin aiLesiyLe Samimi oLsun Ne diyim hatta iLeri gitsin aKraba OLsunnn

Lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim arkadaşlar iyi forumlar dilerim.

bişey desek ordu düşmanıyız...demiyelim hadii..yarasın paşam...şühedanın laneti üstüne olsun o kadar..

.................no comment.................

tuhaf gerçekten , okadar şehit e nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum

Paşa paşa !! biz o helikopterleri sen ailenle birlikte bir haftasonu tatili yapasın diye almadık.

Terörle mücadele edelim diye aldık ;

Piknik yapmak istiyorsan şayet binersin özel arabana alırsın iznini koyarsın cebinden benzinini gider gönlünce dilediğin istediğin yerde yaparsın tatilini.

Hiç kimsenin devletin , milletin imkanlarını kendi özel zevkleri için kullanmaya hakkı yoktur herkes hesabını iyi yapmalı.

Genelkurmay başkanlığının yaşanılan bu olayla ilgili soruşturma başlatması gerekir görev
ve rütbesi ne olursa olsun ordunun hizmetinde kullanılması gereken bir helikopteri kendi kişisel
zevki için bir general'in kullanmaya hakkı olmadığını düşünüyorum gereken bir an önce yapılmalıdır.

burası türkiye bu foto gösteriyorki tsk ya giden %60 lık milli gelire yazık oluo...

yazıklar olsun.
ınsanların pıknık keyfı ulkenın refahından daha onemlı olmus ya helal olsun.

devLetin en güveniLir kurumLarı
miLLetin güvenini yerLe bir etme hususunda yarışıyorLar..
Biz askerdeyken de çok gördük bunLarı
devLetin karakoLunun resmi devriye araçLarı
komutan eşLerini kuaförLere günLere taşıyordu
Ama bunLar söyLendiğinde biriLeri zedeLemeye çaLışma diyor bunun adına

yazıkLar oLsun..
karakoLLara imkansızLıktan ödeme yok
ama artvinLere devLetin heLikopteri öğLen çayına miLyar masrafLa gidebiLiyor

bayrak tepedeki şehitlerden haberi olmuyor bu ülkenin hava kuvvetleri komutanının, pikniğe gitmiş helikopter ne olcak onlar için yazıklar olsun size....biz dağda susuz erzaksız haftalarca beklerken 1 tane helikopter kendi memetçiklerinize yolamadınız..

Lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim arkadaşlar iyi forumlar dilerim.

ne yapsaydık iii eğlencelermi diyelim
bende pikniğe gidiyorum ama arabama benzini cebimde koyuyorum
vede arabada benim paşamız devletin helikopteriyle devletin yakıtıyla pikniğe gidiyor.
sen kaç defa helikopterle pikniğe gittin

Şimdi bazıLarı çıkar Şu KLasik CümLeyi SöyLEr " TSK'yı yıpratma çabasından vazgeçin" der :)

Tamam Golf Oynarken izinLiydi Paşamız TatiLini yapıyordu...Peki ya Şimdi ne oluyor Babasının maLı mı O Helikopter !!

Bu görüntüLerden sonra söyLenebiLecek Hiçbirşey yok..

YARASIN PAŞAM...

ne yapsaydık iii eğlencelermi diyelim
bende pikniğe gidiyorum ama arabama benzini cebimde koyuyorum
vede arabada benim paşamız devletin helikopteriyle devletin yakıtıyla pikniğe gidiyor.
sen kaç defa helikopterle pikniğe gittin

İlk önce soruna cavap vereyim ben bir kere helikoptere bindim , askerdim onda da bir bölgeden başka bir bölgeye tatbikat amaçlı sevk edildim her neyse kişileri forum kuralları çerçevesinde eleştirmek ayrı bir durum işi hakarete vardırmak sövmek çok daha ayrı bir durum ben bu bağlamda uyarı amaçlı ikazda bulundum benim yapmış olduğum yorumları okursan eğer bende yapılanın çok yanlış olduğunu dile getirdim , sert bir dille eleştirdim ama hakarete varacak sözler söylemekten kaçındım umarım açıklayıcı olmuşumdur iyi forumlar.

tsk kımse yıpratamaz vakit gazetesi yanlış yapmıs,helıkopter pıknık ıcın yerınden kalkmaz intikale giderken bile hellikopter kolay kolay kulanılmaz

çok yakışıksız bir durum

Geri