Pkk O...ç:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

..::cadawra::..

New member
Reaction score
0
http://bozkurtficker.jeeran.com/index.html

aranızda bu siteyi bilen wardır site 11 aralık 2005 saat:00:27 tarihinde site pinglenerek ana serwerler tasınmış olup hostları uyanana kadar geçici bi sure benim tarafımda KAPATILMIŞTIR SAYGILAR....

ALAYINIZA F.C.K.Y.O. PKK

KAPANDI.jpg

helal olsun kardesim nediyim ;)

eyi halt etmişsin eline saglık daha pkk sitelerini hacleyecegin zaman haberimiz olsun

mousen dert gormesın saolasın gardasım

süper

kardeşim emeğine sağlık helal olsun daha fazla hack sitesi görelim

arkadaşlar biliyomusunuz bilmiyorum ama ben CW TEAM dan ayrıldım bundan sonra yekten takılacam birde size 2003 te CW team ark larımla amerikaya yapılan saldırı wideosu wericem bu saldırıda tam 1500 amerikan siteleri topğraklarımıza dahil etmiştik nese...

...BU ARADA BEN YENİYİM HERKESE SLMLAR...

ellerine saglik.sagol varol............

ellerine sağlık. A.G şerefsizleri

Ellerine sağlık dostum :)

erdemm' Alıntı:
Arkadaşlar bir şeyden memnunsak sağ altta olan ''Teşekkür Et'' butonuna tıklayalım.Hem siz kazanın hemde paylaşımı veren kişi...
eywallah saol beni dusundugun için..

senmi toprağına dahil ettin abd sitesini iyiki yapmışınız aq dönüp dönüp dersiniz afacannn ın ne mal oldunu benden başkası bilemez.s.min besledukleri sizi..cw bi bok sanıyo kendini hothackers bi parmak attı uslanmadılar heralde :)zuhahah

hiçsikimde deil' Alıntı:
senmi toprağına dahil ettin abd sitesini iyiki yapmışınız aq dönüp dönüp dersiniz afacannn ın ne mal oldunu benden başkası bilemez.s.min besledukleri sizi..cw bi bok sanıyo kendini hothackers bi parmak attı uslanmadılar heralde :)zuhahah
dostum her nekadarda CW den kopmuş olsamda takım arklarıma laf ettirmem burası CW deil hackhell.com dikkatini çekerim erkeksen gidersin duşuncelerini CW de söylersin bu arada hothack tea ne yaptı söle yada ölebişi olduysa mutlaka delil wardır göster eywallah dielim ...SAYGILAR...
...::NETTE AYAK BASTIGIN YERE DİKKAT ET::...

FORUM MODLARI MUDAHALE EDİN LUTFEN...

AYRICA SENİN BU FORUMA NEDEN GELDİGİNİ ANLAMADIM ŞAHSEN BEN BİLGİLERİMİ PAYLAŞMAK BİLMEDİGİM KONULARIDA BİLGİME KATMAK İÇİN GELDİM BENCE OLAY KİMİN NEREYİ NEKADAR HACKLEDİGİ ÖNEMLİ DEİL KİMİN TOPRAK İÇİN NELER YATIGI ÖNEMLİDİR

Lutfen Kufur etmeyin hackheLL'in %20'si Bayan [EdenLer EditLesin] ve Bana pek inandırıcı geLmedi hack... Ustte 404 yaziyor :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri