pkk katliamları (120 slayt)

psikopat-manyak

New member
Reaction score
0
bunlara hayvan dersem tam olarak bu aşağılık varlıkları betimlemiş olamam. siz bulun ne diyeceğinizi. 120 slaytlık bu sayfa pkknın yaptığı katliamların çeyreğini bile anlatmaya yetmez. yanmış ilkokullar, ölü çocuklar. özellikle çocukların ve bebeklerin sayısı fazla. Allah bu aşağılık varlıkları cehennemin dibinde cayır cayır yaksın. ayrıca pkk fanatikleri bu resimleri görsünler ve taptıkları örgütün yaptığı her adilikle gurur duysunlar.

http://www.pkkgercegi.net/pkk_gercekleri_dosyalar/frame.htm

çok acı verici bir şey yaa insan baktık ta yüregi sıkılıyor allah yardım etsin

çocuk katilleri şerefsiz adiler lan kasımda askerim bi tanesini indirmeden dönmek nasip olmasın bana...

burada yazamıyacagım ama BU O.... ÇOÇUKLARI

18,06,2006 TARİHİNDE HAKKARİ ÇUKURÇADA BENİM EN YAKIN ARKADAŞIM er ORHAN KOÇAGI ADİCE ŞEREFSİZCE SÜTÜ BOZULMUŞCASINA KATLETTİLER ADİLER BUNLAR NE KÜRT NE DE BAŞKA BİR ŞEY İNSAN OLAMAZLAR BUNLAR BİZ BİZ OLALIM KÜRT TÜRK AYIRT ETMEYELİM KARDEŞÇE BU KANSIZLARIN KÖKÜNÜ KAZIYALIM ARKADAŞLAR SELAMETLE.....

her kes kendiden sorumLudur ....Herkes haddini biLsin.....

herkez kendinden sorumludur ama bu konuyla alakası yok biz türk milleti adına sorumlu insanlarız yapılanların cezasız kalmaması gerekir keza öle oluyor bide şu siyasi ikdidar kendine gelse ya bu şerefsizler konuşmaya bile başladı adamlar açık açık şehre inmişler gün gelir kan kızıla boyanır ,,uykuları kaçar yatacak yer bulamazlar ,,,rabbim türkü korusun ..teşekkür ederim

bu köpeklerin siyasi uzantıları hala konuşuyor ya o bana çok dokunuyo işte

ananızı sikdimin piç kuruları adı üstünde saten p iç k uruları k ahrolsun

herkez kendinden sorumludur ama bu konuyla alakası yok biz türk milleti adına sorumlu insanlarız yapılanların cezasız kalmaması gerekir keza öle oluyor bide şu siyasi ikdidar kendine gelse ya bu şerefsizler konuşmaya bile başladı adamlar açık açık şehre inmişler gün gelir kan kızıla boyanır ,,uykuları kaçar yatacak yer bulamazlar ,,,rabbim türkü korusun ..teşekkür ederim

:clap:clap:clapBRAVO ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN:clap:clap:clap

arkadaslar bir camide bir kitap bulmustum (hollandada) kitanin icinde pkk'nin yaptiyi katliamlarin resimleri vardi hemde kitap bayada büyüktü, simdi benim sorum o kitabin camide ne isi var?

bunlara o çocuğu demek oçocuklarına hakaret sayılır ne deyim hepsini Allaha havale eiyorum elbet yanlarına kar kalmayacak bu yaptıkları

söyleyecek ne varki ne kadar sövsek dövünsek mesajlar yazıp lanet okusak yine olan oluyor en iyisi Allah dua edip yalvarmak yada yürekli olan varsa gidip cihat etmek

bu linke ulaşamıyorum arkadaşlar bir yardım

bu yazının ardından 3 yıl geçti artık türkiye eski türkiye değil dağ insanları iyice azıttılar artık dahada azıtacaklar gibi

Geri