pkk Gerçeği

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
Şerefsizlerin yaptıklarına bakın.Güçleri ancak masum çocuklara yetiyor.

Biz burada hangi liseli ne yapmış hangi çıtırımız yatak odasında ne giyiyomuş onu,hangi ünlümüz frikik vermiş onları incelerken o şerefsizler kendi malum sitelerinde cayır cayır sözde kürdistan propagandası yapıyorlar

i25267_1.bmp

i25268_2.bmp

i25269_3.bmp

i25274_4.bmp

i25275_5.bmp

Aktuğ seni çok iyi anlıyorum zaten açılışta sırıtışlarına bi baksana...SAHİBİNİ GÖRMÜŞ İT GİBİ SIRITIYORLAR....çünkü sahipleri bunlara aferim diyecek...Neyse bu namussuzlarla fazla lafı uzatmayayım...

Bence hemen bu linki kaldır buradan bu şerefsizlerin reklamı oluyor....

Zaten leş gibi şiştiler koktular...Namussuzların linklerinden bile ÖLÜMPİSLİKNEFRET kokusu geliyor...

sende sitenin reklamını yapıyorsun reytingi artıracaksın. bunları da düşünmeniz lazım böyle bir zbaşlık açarken. mesajını editlermisin

i25309_11.bmp

i25308_12.bmp

i25320_13.bmp

i25322_14.bmp

i25325_15.bmp

Evet Arkadaşlar Farkında Olmadan Reklam Yapmış Olmayalım. Sağduyulu Kimse Zaten Linki Tıklamıyor Bizim Sitede Onun İçin İçimiz Rahat.

i25288_6.bmp

i25286_7.bmp

i25290_8.bmp

i25295_9.bmp

i25297_10.bmp

Arkadaşım editlemiş heralde bu serefsizlerin sitesini birisi pm den atabilir mi bana ??

Biz burada hangi liseli ne yapmış hangi çıtırımız yatak odasında ne giyiyomuş onu,hangi ünlümüz frikik vermiş onları incelerken o şerefsizler kendi malum sitelerinde cayır cayır sözde kürdistan propagandası yapıyorlar

baq kardeşim sana kısmen katılıyorum..
bunların Allah belasını versin
yemin ederim bunları görünce gözlerim doluyor
o kadar sinirleniyorumki
alayının derisini yüzüp tuzun içine atmaq geçiyor içimden
ama yapamıyoruz bi şekilde
ama sen gelip te siz bunları yaparken millet ne yapıor dersen
burda tepki toplarsın burdfaki insanların vatan sevgisini ne sen bilirsin nede ben.
onun için bişy anlatırken biraz daha sakin ve kimseye girintili çıkıntılı konuşmadan anlat.

By_GeNcO' Alıntı:

baq kardeşim sana kısmen katılıyorum..
bunların Allah belasını versin
yemin ederim bunları görünce gözlerim doluyor
o kadar sinirleniyorumki
alayının derisini yüzüp tuzun içine atmaq geçiyor içimden
ama yapamıyoruz bi şekilde
ama sen gelip te siz bunları yaparken millet ne yapıor dersen
burda tepki toplarsın burdfaki insanların vatan sevgisini ne sen bilirsin nede ben.
onun için bişy anlatırken biraz daha sakin ve kimseye girintili çıkıntılı konuşmadan anlat.

Hocam tamam haklısın kimsenin vatan sevgisini ne sen nede ben bilemeyiz.sitemizde 70 küsür bin kişi war.en basit örnekle o malum siteye bişeyler yapmak bile bir parça hadlerini bildirir,ve bu işi yapacak çok kişi olduğuna inanıyorum hackhell de

abi bizler ewimizde boş şeyler üzerinde kafa yorurken adamlar propaganda yapıyorlar we bu gibi kişilere karşı bir şeyler yapmalıyız we kardeş senin yaptıgında yalnış böle yaparak o gibi kişilere destekte bulunuyorsun farkında olmadan

awreka' Alıntı:
abi bizler ewimizde boş şeyler üzerinde kafa yorurken adamlar propaganda yapıyorlar we bu gibi kişilere karşı bir şeyler yapmalıyız we kardeş senin yaptıgında yalnış böle yaparak o gibi kişilere destekte bulunuyorsun farkında olmadan

yaptıkları katliamları,şerefsizliklerini açıkcası ne b.k olduklarını göstermekse yanlış olan kabul ediorum yanlıs yaptım

aktuğ efendi yazdıklarına dikkat et bunları yazacak en son kişi heralde sen olsan gerek maşallah adultta baya konu açmıssın söyliimde,ondan sonra milleti eleştirirsin.emeğine saygı duyuyorum.....................lanet heriflerin adından dahi tiksiniyorum

everestmc' Alıntı:

aktuğ efendi yazdıklarına dikkat et bunları yazacak en son kişi heralde sen olsan gerek maşallah adultta baya konu açmıssın söyliimde,ondan sonra milleti eleştirirsin.emeğine saygı duyuyorum.....................lanet heriflerin adından dahi tiksiniyorum

Baya konu açmıssın derken aşağıdaki linktenmi bahsediyosun ???

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=34182

emeğe saygı derken bu söylediklerinden bahsediyosan saol ben almayım.Bişey ortaya atmadan önce iice arastırman yararına olur.Sallamasyon bilgilerle kimseyi eleştirme bana kalırsa.
Emeğe saygı

yaaaaaaa varya küfürün adını günah koymuşlar adi şerefsiz haysiyetsiz kitapsızlar ulan savunmasız insanlara silahmı tutulur

adi şerefsizler moralim bozuldu yaaaaaaaaaaaaa

Sallamasyon bilgilerle kimseyi eleştirme bana kalırsa.

neyi sallamışım aslanım.linkini kendin vermissin benmi açtım senin adına konuyu
kendin açıp kendin yorumlamıssın ben senin şu lafına takıldım :Biz burada hangi liseli ne yapmış hangi çıtırımız yatak odasında ne giyiyomuş onu,hangi ünlümüz frikik vermiş onları incelerken....................bunu sen yazmışsın.Linkini verdiğin konuyuda sen açmıssın ben sana adult için teşekkür etmedim şu anki açtığın konu için teşekkür ettim,aslan parçası burası paylaşım forumu istediğin konuyu istediğin şekilde açarsın , isteyen istediği yere girer sen bunu eleştiremessin.ha bunu daha
güzel bir üslupla söylersen başımın üstünde yeri var ama senin dediğin gibi olursa
ben bunu kabul etmem vede eleştiririm:mad: :mad:

canın sağolsun

ozaman ne yazdığına dikkat edersen sevinirim arkadasım ''aktuğ efendi yazdıklarına dikkat et bunları yazacak en son kişi heralde sen olsan gerek maşallah adultta baya konu açmıssın söyliimde '' ben bunu yazmanı eleştiriyorum.İyi forumlar sana

Geri