PKK değil !!!! pkk bile olamaz olsa olsa ...........

yehovan

Banned
Reaction score
0
Günlerdir medyada günlük hayatımızda Devletimizin yazışmalarında sürekli bu yanlış yapılmakta. Sürekli hainlerin bebek katillerinin kendilerine ve gruplarına taktıkları bu lanet olası harfler büyük yazılıyor.

Beni rencide eden beni rahatsız eden en önemli 2 şeyden ;

1 Devletimin yazışmalarında bildirilerinde bu harfleri büyük yazması hatta metinlere onların istediği gibi seslenmemiz.

2 aydın dediğimiz kişilerin ve gazetelerin ana sayfaları ve köşe yazarlarının bu harfleri büyük yazması....

Arkadaşlar bu lanet insanların kendilerine koydukları lanet harf ve anlamları büyük yazmak. onları kabul ettiğimizi onları yaşamımızda rutinleştirdiğimizi hatta ve hatta Devletimizin içindeki normal bir kuruluş yada yararlı bir örgütmüş gibi önem ve değer verdiğimizi gösterme gibi durmaktadır...

Bir zamanlar biri çıkmıştı demişti ki ; terör ile yaşamaya alışın.... Bizi alıştırdılar terörle yaşamaya... her şeyimizle kabul ettik. onların harflerini büyük puntolarla büyük harflerle yazmaya bile alıştık...

terörle mücadelenin en büyük kısmı halkta biter. Birilerinin söylediği gibi terörle yaşamaya alışmak ile terör bitirilemez çözülemez. Aksine terör verilen tepkilerle verilen çaba ve uğraşılarla dikkat ile çözülür.....

Bu dikkati Devletimden ve herkesten Bekliyorum.

BİZ GURUR DUYDUĞUMUZ ÖNEM VERDİĞİMİZ ŞEYLERİ BÜYÜK HARF İLE YAZARIZ

MESALA ;

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

TÜRK MİLLETİ

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

ve DAHA NİCELERİ.....

BİZ lanet olası çiğeri beş para etmez adamların çapulcuların birleştiği elı kanlı grubun ismini büyük harfle yazmayız ! biz o harfler yan yana geldiğinde o harfleri önce çiğner sonra üzerine tükürürüz !

Görüşlerimi paylaştım bir gereksizlik ettiysem affola...

Saygılar.

ben zate buyuk yazmıorum yazan arkadaslarda onları kabul ettıgı ıcın buyuuk harflerle yazmadıgından emınım bencede o harflerın kucuk harflerle yazılması lazım..

yehovan bence gereksiz yere kendini üzüyorsun.

PKK'nın büyük harflerle yazılması ne onları yüceltir, ne de seni küçültür.
Aksine dilini düzgün kullandığın için doğru bile yapmış olursun.

Türkçe'de özel isimlerin kısaltılması büyük harfle yazıldığı gibi hayvan isimleri de büyük harfle başlar. Bunda rencide olacak birşey yok

işte gene kalsik turkiye ..turk insanı yıllarca avrupalı,amerikalıların guzunde aşşağılandı bunun tek nedeni oradaki turklerin milletin resmen huzurunu kacırması ırzına goz dikmesi ....onlarda tabi tum turkler ve turkiyede yaşayanlar bole şcuçludur dedi ve turklerden haz etmemeye başladı ...artık turkiye ismi ufacık azıcık bile bi fılmde bi yabancı kanalda cıksa ahh herkes bizi konuşuyo diye gunlerce tv gazetelere o ufacık satırı veya repliği yayınlar oldular ...arkadaşlar bole ufak şeylere takılmayalım ..ha buyuk ha küçük ..yanlış anlaşılmasın o adını bile ağzıma almak istemediğim orgutu savunmuyomrum ..ama konu oldukça sacma ..biliyorum tum millet gergin ama bole ufacık gereksiz bi konuya takmaman lazım boş ver daha onemli şeler var

Geri